Східна Україна-2

Discussion in 'Політика і політики' started by Mathilda, Apr 18, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Шизоиды какие - то... 1000 проголосует, и привет ДНР?

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

ну дык... не впервой

• Подобається Подобається x 1
  3. Коньъ Пегий

Турчинов хоть крымский референдум запрещал, а про этот вообще молчит. Может, в губернаторы метит? Туря Дээнэрский будет, чиста канкретна. Автомат опять же дадут.

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

До цього все йде...
    Київ знову розповідає, що референдум буде незаконним, щоб його ігнорували...
    А чим це зарадить?
    Буде, як у Криму: голосуй не голосуй, а все вже у Кремлі вирішили...

Last edited: Apr 30, 2014
  5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Виділене - двома руками!
    З рештою такі згоден. Все бачу, практично розумію, тому й насмілився щось там спробувати радити, чи як його... Бо ж у його дописі виправдань немає, а хапнув він ніби такі задурно... Я лиш з таких спонукань :uaflag::crazy:

6. Коньъ Пегий

Нужен ли Донецк кремлю...

7. Moskal Charivnik

В Крыму не прокатило, сами видите... Родня говорит, практически никто не ходил из знакомых - явку дали за 90%... Тут разве что палить эти участки и срывать референдум с триколорами под вопли роисся вперде9чи как там правильно:crazy:), что тоже не выход...

8. Eugen Shaytan

Eugen Shaytan миється в бані

А зачем он должен запрещать? Чтоб опять пёрднуть в лужу? Пущай лучше восход солнца запрещает

9. MARTINI

10. Feba

Feba Well-Known Member

по Громадському зараз про нашу Луганду розповідають :sad:

11. ELiKA

Задля плацдарму для подальшого розвалу України - потрібен.

Не знаю, як Київу, а от Україні потрібен - бо складається так, що зараз відстояти Донбас - це можливість не втратити Україну. На жаль, багато хто цього не хоче, чи не може зрозуміти. Подивіться на мапу України, згадайте про Крим і Придністров*я... Та й можливість відрізати залишки України від моря... Я вважаю, не тільки Путін до цього додумається...

• Подобається Подобається x 4
  12. Коньъ Пегий

Интересная будет республика. Ахметка с Тарутой не против ли, интересно...

• Подобається Подобається x 3
  13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Чим далі, тим впевненіше в соцмережах говорять, що Донбас зливають по домовленості Путлєра і Юлі
    І я так розумію, виник якийсь конфлікт з СБУ

14. ELiKA

Думаю, що це їх не дуже тішить... Ахметов, можливо і домовиться з Москвою. Таруті буде важче, бо він не є людиною Януковича.

15. Moskal Charivnik

А нафіга козі баян??? Хлопаки приїдуть у підпорядкування місцевих, а їх ЗЛИЮТЬ, як нацгвардію нині у Луганді злили. А шушера, яка відсиділась на кухні за компом, потім буде їм кістки мити. Скільки смороду за "бандєров", "Правий Сектор", хоч їх там в очі не бачив ніхто? Місцеві болт забили, а нещасна Галичина - вигрібай з-під чужої худоби...

16. Eugen Shaytan

17. MARTINI

те саме говорили про Крим
    я й сам був в тому переконаний, що Росії вигідніше, щоб Крим був український щоб мати через нього вплив на Україну, щоб дестабілізувати ситуацію в нашій державі, щоб з допомогою Криму обирати тут проросійську владу і тд і тп. Але як тільки з"явилася така можливість, віджали. Думаю, так само буде з Донбасом, якщо центральна влада і місцеве населення даватиме Путіну таку можливість

18. Eugen Shaytan

Против :sad: Но мы над этим работаем

19. ollan

ollan Well-Known Member

20. Feba

Feba Well-Known Member

обов"язково кинуть
    сьогодні навіть наша Тетяна Погукай https://www.facebook.com/csomvd розповідала, що турчинов звинуватив луганськіх правоохоронців у зраді щє в той час, коли вони відстоювали ГУВД, яке, до речі, й досі не захоплене
    Наказу про застосування зброї не дає верховна влада- турчинов та Ко :pardon:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)