Східна Україна 14

Discussion in 'Війна' started by Alias, Mar 28, 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я дивлюсь деякі канали в інтернеті. Але не постійно. 5 мені хіба у вирізках ю-тюбі попадався і то не часто. Враховуючи хто його власник не можна його вважати об'єктивним. Так же як не можна вважати Лещенка об'єктивним хоч він і намагається грати таку роль. :)

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тут працює

Ви самі перевели це в суто політичну площину.

Тепер буде "брехуни з брехливого каналу намагаються зазомбувати країни розвиненої демократії"? :)))

Це насправді більш технічне питання. Деякі канали навмисно намагаються обмежити трансляцію закордон через відсутність рекламного прибутку звідти. Потім ІР мають різні нюанси.

3. kym

kym Well-Known Member

Ви попали на ту окрему річ що йде з індексом "наживо". все решта і студійні трансляції в запису.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:facepalm:
    І це третє тисячоліття...

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Пригадавши Ваші дописи тих часів, не вірю.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви не пригадуйте, а фактами, його, фактами. Архів існує. Що простіше, взяти пару трійку дописів і в кут загнати опонента...
    Я завжди говорив, що "минула" влада була кращою за "позаминулу". І це факт. Тепер кажу, що "теперішня" нічим не краща за минулу і позаминулу, якщо не сказати жорсткіше.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Факт" хіба Ваш особистий. Але все таки визначіться чи минула була краща а чи така сама.
    Ви і сьогодні вважаєте що була краща чим інші, як на мене. І чекаєте реваншу якого не буде. Порошенко не буде популярним президентом і дуже ймовірно що матиме багато скандалів в наступних чотири роки. Але він ніколи не перевершить незабутнього Йолопа Єнакієвського. Ефект Ющенка йому не грозить через те що не було аж таких очікувань від нього. Вибрали його також на скору руку під час війни. Він дуже вміло зіграв в ситуації через змі. Точніше його команда зіграла блискуче надавши йому образу особи яка принесе країні спокій. Під час війни і після революції цей образ зіграв вирішальне значення в свідомості переляканих і до краю втомлених людей. І ще Тимошенко яка має багато ненависників допомогла. Це все не викличе такого рівня розчарування як із Ющенком через це вибуху не буде хіба Росія дійде до Києва але це вже буде інша історія. Якщо він не програє війну і не піде на відверту колаборацію із нацистським Кремлем то він відійде без особливих ексцесів. Якщо хоч якісь реформи відбудуться, реальні а не паперові то в нього навіть до кінця залишиться певне число прихильників. Десь за два роки можна буде з високою вірогідністю вирахувати його політичне значення. Але навіть сьогодні ймовірність того що він закінчить за сценарієм Йолопа вкрай низька. Скандали і навіть протистояння дуже ймовірні. Якщо Рада переобереться позапланово це його нейтралізує. Такий варіант можливий. Взагалі Рада повинна переобиратись в інший час і частинами. Але це вже завдання не на сьогодні. Ця Рада хоч би із зняттям недоторканості з себе і судів справилась.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дві сторінки оффтопу: видко чи не видко канал Порошенка в Америці.
    Дописи мають бути про Східну Україну.
    Наприклад, відеорепортаж з Донецька, який я надибав та виклав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо мені хтось заплатить я з радістю почну збирати і систематизувати Ваші дописи. Безоплатно ні. Життя надто коротке і пам'ять у мене на щастя ще не зовсім втратилась. :)

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Про Донецьк зараз пишуть на гілці "Крим".

• Смішно Смішно x 2
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Москаль: "специ" з СБУ зламали мій сайт, аби скомпрометувати керівника АТЦ

Москалю думаю вже пора провести час у затишній палаті на Кульпарківській. Там він буде мати нагоду поспілкуватись навіть із іспанськими грабіжниками 17 століття.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Захар лошара потний. Охоронців більше ніж в Шапкокрада. Цей лошара до речі ніколи в армії не служив.

• Подобається Подобається x 1
  13. zet

zet Дуже важлива персона

Снайпера туда пора. Белое/прыгающее на зеленом фоне далеко видно.
    Смогли же упокоить в Новоазовске российского важного спецназовца, значит снайпер уже как раз освободился для другой работы...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну його снайпер зимою і в зеленому поцілив, бачте досі на милицях. Ніяк дупа не заживе. Все шо в нього залишиться від Новоросії в кращому випадку - це статус інваліда на дупу. А Пукен йому поліклініку оплачувати не буде.

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Конкурс красоты подозрительно напоминает шльондр, которым всучили иконы.
    Почему ещё не возбудился следственный комитет РФ, это же так "оскорбляет чувства верующих"?! Не?

http://www.hrendyabliki.com/konkurs-krasoty-v-donecke-slabonervnym-ne-smotret/

16. zet

zet Дуже важлива персона

У них там что-то странное и с чувствами верующих тоже происходит... То возмущались нашими дурами поющими в храме, а теперь сами попы с паствой кликуш бегают на концертную сцену, срывая выступления.
    http://www.newsru.com/russia/04jul2015/silverrain.html
    "Ведущий радиостанции Александр Бунин рассказал LifeNews, что настоятель храма Димитрий поднялся на сцену, забрал у ведущих микрофоны и запретил праздновать, потому что громкая музыка мешает его пастве молиться."
    И обсуждение на форуме с недоумеванием:
    http://avmalgin.livejournal.com/5556594.html
    Я уже молчу о том, что открыто к войне призывают, готовя пушечное мясо..

View: https://www.youtube.com/watch?v=75fIvUfvGLE

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пророссийского скандального стримера Рулева бросили в застенки «ДНР»

В оккупированном боевиками Донецке арестовали известного антимайдановца и пророссийского стримера Сергея Рулева.

Известный в антиукраинских кругах стример Сергей Рулев оказался в крайне затруднительной ситуации на Донбассе, куда прибыл воспеть мощь и героизм боевиков «ДНР». Неприятность произошла прямо в центре Донецка, где Рулев записывал интервью с одним из сторонников так называемой «народной республики», сообщает «Новый регион». Неизвестные в масках подошли, задержали его и увели. По словам местных жителей, Рулев находится в следственном изоляторе, где с ним проводят воспитательную работу. По этому поводу в сепаратистских группах в соцсетях прокатилась волна возмущения с возгласами «Донецк – не Чикаго!» и призывами «Остановить произвол!»

• Смішно Смішно x 2
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я думаю, він заслуговує на яку-небудь премію для журналістів. "За морду, кумирами побиту"
    Хоча у нього уже є конкурент - на днях побили якогось журналіста із Лайфньюс. Били також представники влади молодих республік.

19. Inga

Inga Дуже важлива персона

И прекрасно )))
    Хотя, да, есть любители нищенских деклараций, такой очень русский (православный?) стереотип - чем беднее, тем честнее.

Наш Корбан в ФБ тоже вопел про Богдан, даже обещал документы опубликовать,
    а потом как-то вскользь признал, что наврал. :)

20. Centerer

Centerer Well-Known Member

а де твій аватар? :)