Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

Нет. Вас так шоб гнобить, то и не гнобят. Но и не за прописку.
    А зачем Вы переходите на крик?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо тут "за край"? Більше всього зараз всіх цікавить - за який ### жити в Новоросії?

• Подобається Подобається x 1
  3. Gesser

Gesser Well-Known Member

!!!! да просто палець застряв:tongue:

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:34 ----------

Вам насправді це цікаво? Щось мені підказує, що вам байдуже чим живе та що їсть Донбас взагалі, і я - окремо.

4. ollan

ollan Well-Known Member

Человек живёт в оккупации, зарплату не получает. А может, ещё и семью содержать ему нужно с престарелыми родителями. Если нет никакого приработка, то должен либо сбежать, либо одно из двух. А он спокойно пользуется инетом (что тоже, наверное не бесплатно) и не подает никаких признаков недовольства отсутствием средств к существованию. Вот и интересуюсь. Поэтому ничего смешного и никаких заходов в край не вижу.

Кстати, Gesser, с Вами не очень комфортно общаться. Постоянно создаётся ощущение, что Вы хотите обмануть.

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не байдуже може бути тільки якби ви теж переживали, а ви виглядаєте дуже ситим і вдоволеним. Ви сюди на добре оплачувану роботу приходите?

6. ollan

ollan Well-Known Member

А Вы не будьте таким подозрительным к собеседникам, тогда, может и чувство того, что Вас гнобят исчезнет.
    100%

Ведь покинуть форум, где собралась плохая компания - это-ж никакого труда.

7. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Кацапенботы палятся.

8. zet

zet Дуже важлива персона

Речи его как у одного откормленного губернатора ЛуГандона, призывающего подтянуть пояса... Сытость и удовлетворенность на фоне разрухи так и прёт с монитора....

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Як мені сказав один мій колега, те, що ми тут сидимо, або зарахується, або аукнеться.

---------- Додано в 01:52 ---------- Попередній допис був написаний в 01:50 ----------

І що ж мені зробити, щоб Вам було комфортніше? Може писати навколішки?

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

:)

Я їх не відміняю. І не забираю їх у вас. Ви просто будете з ними в бані. :)

11. ollan

ollan Well-Known Member

И он таки да прав. Всё зависит от степени сотрудничества с оккупационным режимом. И шо характерно, проинформирует об этом тот, на кого Вы меньше всего и подумаете, может быть даже и этот коллега.
    Комфортность общения не зависит от того, какую Вы примите асану.
    Просто, с начала вашего появления на форуме, Вы уходили от очень многих поставленных Вам вопросов, в свою очередь, приписывая собеседнику то, чего он не говорил. Потом, слава Богу, Вы почти перестали это делать. Но, в то же время, массу вопросов постоянно игнорируете, поэтому тяжело держать линию разговора - я про такую комфортность.

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не зрозумієш вас, громадяни! :dntknw:Один кричить, що я істерик, другі - що занадто вдоволений, третім - що ніяк не розумію правильного, загальноприйнятого напрямку думок. Одні претензії...

---------- Додано в 01:56 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ----------

Наівть думки не було, вельмишановний! Ну якщо у модераторів не урветься терпець...

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Та він вже урвався. :)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дуалізм!:haha:
    Дуалізм Україна/Руске Мир відповідає точно Південна/Північна Корея.

Весь ваш дуалізм - це тотальний пи###ож.

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

А як треба було писати, щоб потрафити вашому честолюбству? Верещати, що голодаю? Так це неправда. Скиглити, що життя не вдалося. Теж брехня. Пишу так, бо знаю ціну хвилюванню. Я на роботі напрягаюся, а з вами, шановні, я відпочиваю. :morning1:

---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 02:00 ----------

О Боже мій, ні...Тільки не це, благаю!:girl_angel:

16. Flametta

Flametta Well-Known Member

Статья действительно устарела, как тут уже правильно заметили. 14.11 моя свекровь стояла в многочасовой очереди в Ощад и смогла забрать пенсию (в первый раз дали с момента переоформления в Красноармейске еще в сентябре). А буквально 17-го банк закрылся.
    Подчеркну, мои свёкр-свекровь, остающиеся (пока) в Донецке - проукраинские, родом из Красноармейска- Красного Лимана, где за Украину большинство населения (это и правда так, а не по факту демаркации).

Лично я со статьёй согласна.

**
    Уважаемые софорумчане, мне кажется, вы зря напали на Гессера. Вполне вменяемый. Путлера не оправдывает, за ДНР-ЛНР не кричит, "раиссяприди" тем более.

Gesser, я Вас правильно понимаю, Вы за единую Украину, без всяких квазиобразований?

• Подобається Подобається x 3
  17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не згоден. Тотальний "*****", як Ви сказали, це лише Ваше сприйняття моїх дописів.

---------- Додано в 02:04 ---------- Попередній допис був написаний в 02:04 ----------

Тільки так. І ніяк інакше!!!

---------- Додано в 02:14 ---------- Попередній допис був написаний в 02:04 ----------

Я не співробітничаю, я роблю свою справу. І таки добре роблю! А чиї вони сини - Львова, Запоріжжя, Луганська чи Ростова - мені до лампочки. Вони люди і я повинен їх рятувати. Вже й зараз мене лякають відповідальністю за співробітництво то з "хунтою", то з "бандитами", то з "казаками", так що вважайте, шо я злякавася.

---------- Додано в 02:15 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ----------

Перепрошую, я постійно відволікаюся, мабуть тому й пропускаю питання...:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

19. ollan

ollan Well-Known Member

У Вас семья, дети есть?

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Цитата Gesser
    А це неправильно, бо дуалізм світоглядів ще ніхто не відміняв!

Un.Known, а в баню, якось по случаю, зайде теж дуаліст Полковнік...
    І цей шльоцик теж дуаліст... Мені канєшно до фєні хто кому з цих двох дуалістів пєрвим вдує другому, але чи не рано ЛФ так і пре в Європу?

...Коаліція не підписана, з корупцією вабше непреодолімо, в Лугандоні з налічкой параліч,.. а тут дуалісти на поток пішли... та воно все б нічьо, тіко тупі ж до бєзпредєла...
    Правда про Полковніка, врага львівського трамвая, таке сказать, все одно шо бородату пику умной назвать:haha:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)