Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну це як поглядіти...Якщо територіально, то так, я у зоні проведення АТО. Якщо розмірковувати щодо моєї беспосередньї участі у бойових діях, то ні, я не на фронті. В мене фронт свій, у оперблоці луганського шпиталю.

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ----------

Не розумію претензій. Я привів дослівну цитату М. Козирева - голови правління Української Гельсингської групи по правам людини. Мені було цікаво. Вам, як я розумію, ні. Ось і вся різниця між нами. Як то кажуть, два світи, два дитинства...

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

«Ощадбанк» вопреки запрету НБУ продолжает работать на оккупированных боевиками территориях в зоне АТО.

http://from-ua.com/obzor-pressi/329...-mozhno-kupit-dollari-i-poluchit-perevod.html

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

У кожного свій фронт, диванний полковнику.
    Ну то я вам поясню. Наступного разу цитуйте в контексті теми, як продовження теми, зі своїм коментарем і бажано з достовірного джерела.

А моє дитинство прошу не чіпати.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

різницю в датах відчуваєте?

• Подобається Подобається x 1
  4. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну по-перше, прізвисько "диванний полковник" не я придумав. Так написано якраз під нікнеймом поручика.

По-друге, моє цитування стосується саме теми війни на сході, отже куди ж вже влучніше.

По-третє, в мене виникає підозра щодо дискримінації згідно прописці, а саме: визначення джерела достовірним або ні, чомусь стосується лише моїх дописів. Іншим форумчанам, які мабуть співпадають з Вами у ставленні щодо подій на Донбасі, такі вимоги не висуваються.

І нарешті, Ваше дитинство мене не обходить, це була теж майже цитата - саме так називалася книга У. Бронфенбреннера.

5. ollan

ollan Well-Known Member

Gtsser, в Луганске пока с едой перебоев нет?
    Зарплату медикам выдают?

6. Gesser

Gesser Well-Known Member

У датах -так, у діях - ажніякої...

7. Un.Known

Мені байдуже, що там написано. Це не дає вам права звертатись до нього так (в контексті розмови).

Я не буду повторюватись.

А тут мені три рази байдуже, які у вас підозри. В країні війна, проросійські, денеерівські, еленерівські та інші ські тут толеруватись не будуть.

Самі підете? :)

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я не розумію, чому так напали на Дальнєвосточніка. Ну був він ближче до Полковника і іже, але весь час нагадував, що він патріот України, але хоче легалізувати російську мову. А в кінці взагалі українською почав писати.
    Недавно ненадовго повернувся Олдмен і ми його сприйняли добре, бо став зовсім проукраїнським. А був іноді дуже ворожим до України. (Надіюсь, з ним все нормально). Давайте не будем злопамятними і нехай люди накінець побачать де чорне а де біле.

• Подобається Подобається x 4
  9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Дякую за питання!

З продуктами харчування у Луганську проблем немає. По-перше, люди встигли зробити деякі запаси. По-друге, народ навчився економити так, як раніше і не сподівався. Да і взагалі, продукти у достатку привозять селяни із Станиці Луганської, для яких теж треба реалізувати свій товар (молоко, яйця, сир, м*ясо та ін.), щоб придбати паливо, будівельні матеріали тощо. Ціни невисокі, бо всім важко і всі хотять вирішити свої проблеми за взаємною згодою.

Щодо зарплатні, то відповім: особисто я отримав її лише один раз, у жовтні, за період часу з липня по вересень. Одразу скажу, отримував гроші на пошті, хто є розпорядником - без поняття. Чи будуть ще якісь виплати, не знаю.

---------- Додано в 01:00 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

Отакої!!! Називати мене лугандоном можна, а мені - зась?!!!

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

А то що???? Відправите до бані як неблагонадійного? Дискримінація, ні не чув....

10. Un.Known

Саме так, лугандоне, саме так...

• Подобається Подобається x 2
  11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну ну...І що я казав???:pardon:

12. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Да, дискриминация. Ты абсолютно прав:))) Слишком часто ты этим термином безосновательно оперировал, и дождался, наконец-то.

13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Un.Known,от тепер хочу бути гранично коректним і задам питання: толерантність безперечно має певні межі, але що саме у моїх дописах, окрім мого особистого ставлення до подій, яке певною мірою відрізняється від загальноприйнятого тут, визиває у Вас особисто непереборне бажання злити мене до бані? Правил спілкування я не порушую, бранними словами форумчан не обзиваю (чого собі дозволяють навіть модератори, якщо я не помиляюся у Вашому статусі), свої думки намагаюся викладати акуратно. Що ж окрім прописки Вас так дратує, шановна?

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

Да, якщо бути відвертим, то таке ставлення для мене було вкрай очевидним і передбачуваним. Нажаль...

14. Коньъ Пегий

Сам выпросил. Кто теперь тебе доктор, только сам себе.:))) Тут с востока много людей, однако никто не жалуется на ущемления, кроме тебя, истерички. А ты с порога начал верещать про "миня по прописке гнобять". Теперь сам бог велел, ибо достал:)))

• Подобається Подобається x 4
  15. ollan

ollan Well-Known Member

Дякую за відповідь.
    Сподіваюсь, шо в луганських пенсіонерів з пенсіями від лнр ніяких проблем? Гроші в Луганську мають бути. Бо тут, як пишуть ЗМІ, кізяк Козліцин звинувачував Луганськ, що той забрав собі всі пенсійні гроші, навіть ті, які мали бути видані у районах республіки.

О, чуть не забыл. А на какие шиши тогда живёте, если получили только одну зарплату за полгода? На подарки благодарных пациентов?
    А сколько сейчас в Луганске стоит автомат? Хочу сравнить с другими регионами.

16. Un.Known

Нічого більше.

Мене? Дратує?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Безкоштовно.

18. Коньъ Пегий

:))):))):haha: Может, и недорого, но могут и деньги забрать, и автомат не дать.

19. ollan

ollan Well-Known Member

Не, ну я и не собираюсь туда идти за автоматом с деньгами.:blush:
    Зачем он мне из Луганска?;)
    В Марике, вот, полгода назад около 1000 грн стоил, народ на форуме писал.

20. Gesser

Gesser Well-Known Member

...оскільки інших причин немає!!!!

---------- Додано в 01:28 ---------- Попередній допис був написаний в 01:25 ----------

Ну, панове, не треба у своїх цікавостях заходити за край!!!!:)))

---------- Додано в 01:28 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

Ага!

---------- Додано в 01:29 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

А це неправильно, бо дуалізм світоглядів ще ніхто не відміняв!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)