Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Росії Донбас зроблять козлом відпущення бо війну там програють. Тому скажуть що винні "американські найманці" і "зрадники рускаво міра" на Донбасі. Крим з часом також стане козлом відпущення. Сепаратизм, я маю на увазі не народів а певних груп лоялістів розваленої імперії закінчується погано. Ця імперія вже не відродиться ніколи. Відбуваються її передсмертні конвульсії. Кінець наступить коли розпадеться РФ. Що з перспективи людського життя не скоро. А з перспективи історії вже завтра.

• Подобається Подобається x 5
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ладно, подумаєш великий процес. СРСР всього 74 роки існував - середня тривалість життя однієї людини.

• Подобається Подобається x 1
  3. zet

zet Дуже важлива персона

Как раз пора вернуться на Львовский форум...:blush:

4. Gron

Gron тафгай

Ну рі трохи більше і визнати себе лайном, чалдоно-нєвстранці не згодні, їм і без гречки, і без інету, без сиру і фруктів саме то.
    В генотипі прописано.
    Черговий Бєрдяєв чи Достоєвський-Солженіцин з'являться.
    А їм чьо, всьо путьом, вєсь мір в труху .

• Подобається Подобається x 2
  5. ollan

ollan Well-Known Member

Интереснее другое. Сколько их не на бумаге, а реально в рабочем состоянии?

6. Gron

Gron тафгай

Угу.
    Тільки з Мартіні домовитись, щоб архіви знищив і його "справжнє обличчя" було як після війни.
    Яку він, та інше східняцьке стадо на нашу землю накликало.

7. zet

zet Дуже важлива персона

И все-таки человека жестоко жизнь учит и, похоже, на этот раз не без толку. Искренне жаль, что таким образом...

• Подобається Подобається x 3
  8. Gron

Gron тафгай

Це якби Ви про 20-річну людину казали.
    Доросла людина з "устоявшиміся" принципами, роками кликало війну та наводило розбрат, не чула нічого крім совкової пропаганди, життя поклало за рузький йєзик, федералізацію-сєвєроданєцкую, малодогвардєцєв, обсирання Бандери, ОУН-УПА, кончавшеє від 9-го травня, та ганьбившеє "оранжевих".
    Раптом прозріло.
    Ти диви.
    А як, не дай Боже, напали б на захід, зрівняли б Тернопіль та Львів, ще раз не дай Боже, тьху-тьху-тьху, що воно б співало ?
    Хай повертається, але каятись йому прийдеться.

9. prius

prius Well-Known Member

Певно майор за спиною контролює

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Про що це?

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це йому "в страшнам снє нє магло прісніться, що рашка нападе". А ми всі давно знали і казали йому про це. Слухати тільки не хотів. Ще коли кацапи напали на Грузію, стало чітко зрозуміло, що ми наступні на "асвабаждєніє".
    Нехай Мордор здохне скоріше. Дуже хочу побачити отвєтку на власні очі за Грузію, Молдову, Україну. Не можу чекати 74 роки. Нехай валиться вже навесні. :uanew::bandera:

• Подобається Подобається x 9
  12. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тоже самое .... причем тут редька к соленым бычкам ??? на страну напали начиная с крыма, какая разница кому ты ореш слава, Бандере или ВЛКСМ во главе с В.И. Ульяновым ??? у Гражданина, независимо от мироощущения, сексуальной ориентации, политической приверженности, и т.д. реакция на внешнюю и внутреннюю угрозы целостности страны должна быть одна - категорическое не приятие ... все ...

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

У мене ділова пропозиція: для початку хай Дальнєвосточнік перенікуєцця на "Бліжнєвосточніка", ну начебто ж він відверто і чесно перебрався з Амуру до рідного Айдару. Потім хай заллє Палковніка водярою так, шоб той і на тому форумі пішов у баню, але перед тим зріже з нього, готовченка, російські погони, а причепить НАТО-ські, шоб його путінська контрразвєдка на всякий случай відпиз...ила і чотирі дні йому в каземат води не заносили,.. хай він до Криму-2015 готувицця...
    На 5-й пущай вже несуть, бо Палковнік з бодуна і дуба сікануть зможе...

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Це про права людини...

http://helsinki.org.ua/ru/

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Це, диванний полковнику, називається літерами. За ними стоять чиїсь думки. Як на мене, думки непогані. Але кому я це кажу...:facepalm:

17. Un.Known

Пардон, про права якої людини? Чи про права людей? Можна конкретніше?

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Ви в АТО?

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Про що треба конкретизувати? Про моє цитування Миколи Козирева конкретно, чи про існувння УХС взагалі?

19. Un.Known

Де у вашому пості щось про права людини, та яким боком це відноситься до теми?

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)