Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Теперь понятно. :) Да я и не думала, что Вы тот рязанский тролль, который всем тут надоел давно. Мне кажется, не похожи. Однако засомневалась - неужели я ошиблась..

---------- Додано в 03:25 ---------- Попередній допис був написаний в 03:24 ----------

По мне, лучше ошибиться, чем зря обидеть нормального человека. Он же не сказал ничего такого.. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Из Донецка:

• Подобається Подобається x 4
  3. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не сумнівайтеся, шановна, я на цьому форумі вперше, тому всі співпадіння марні. Мені завжди здавалося, що політичний плюралізм тут не може стати на заваді спілкуванню. Я не сприймаю образливий тон у дописах, тому що вважаю, що принижуючи людей, принжую себе. А ті, хто скаженіло тисне на минусуючу кнопку під кожним моїм дописом, мене просто веселять. Такі дурниці: прям перший клас, друга чверть. :pardon:

4. Mathilda

Политичний плюрализм тоже имеет свои границы. ДНР, ЛНР и "Пуйло, спаси" - это уже не плюрализм, а сепаратизм и измена, тем более во время войны. Я потому к Вам доброжелательно отношусь, и не считаю Вас за тролля, что изменнических речей Вы не писали.

5. Gesser

Gesser Well-Known Member

Омо, ріднесенька, куди ж бігти? Знайти роботу чи то в Україні, чи то інде - не головне! Куди подіти оте гаденьке почуття, що боягузство та бажання затишку переважило все те, що я вважав моїм внутрішнім стиржнем? Від себе не втечеш! Поки що моє місце тут, у місті, який покинули майже всі ті, хто бив себе у груди, доказуючи свій патріотизм. Може це моя помилка...Нехай так...

---------- Додано в 02:52 ---------- Попередній допис був написаний в 02:41 ----------

Згоден. Тим більше, що спочатку були республіки, а вже потім війна. Не думаю, що хтось поважний, хто ініціював референдум щодо визначення Донбасу, не знав чим все закінчиться. Якщо комусь не вистачало обємів фінансування, чи бракувало свободи у рішеннях, міг відстоювати свою позицію без закликів до чужих президентів. До російського, чи до американського - не важливо. Народ вміло направили до нужного рішення, а потім вже було все єдино - хотіли, не хотіли, що мали на увазі - справа зроблена!

• Подобається Подобається x 1
  6. zet

zet Дуже важлива персона

И все-таки уезжайте, прошу вас. Если на стене театральной сцены висит ружье, то в последнем акте оно должно выстрелить.
    Так и сейчас. Настолько много техники нагнали из РФ и продолжают гнать, кроме того уже начинают поговаривать о воздушном сопровождении очередного "гумконвоя", что эта критическая масса не может не выстрелить и будет ответ... Дальше сами понимаете...
    Не вы один такой патриот своего города. Был у нас человек из Славянска, который терпел до последнего, но когда во дворе чуть не накрыло его с сыном, то выехал и вернулся уже после ввода украинских войск.
    В Донецке пустует 3 квартиры и 1 дом моих родственников...

• Подобається Подобається x 3
  7. Mathilda

Я Вас понимаю. Но не осуждаю тех, кто уехал - да и далеко не все из них хорошо устроились сейчас. Господи, скорее бы это все закончилось. Хоть бы Пуйло уже сдох, что ли..

8. Gesser

Gesser Well-Known Member

Техніка їде, це правда! Її кількість просто бентежить! Мабуть це і є ще одним аргументом, чому я залишаюся у Луганську.А щодо "трохи не накрило", так вже пережив і таке: виїхав з Новосвітлівки у чому був.

• Подобається Подобається x 5
  9. zet

zet Дуже важлива персона

И в чем логика? Из РФ ведь не защищать вас припёрлись, а чтобы горячая точка горела ярче. Достаточно вспомнить Грозный или Цхинвали.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:mocking:
    А як же яснорилий?
    :mocking:

11. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Мне? Ты тут весь вечер плакался:))) Ты давай колорадов режь, рэмба. Сопли тут распустил "домбас не слышат".

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Найманець?

13. bubkaXF

bubkaXF Карти, гроші, два раба...

в том же Харькове, несмотря ни на что, есть места и работа
    Вот навскидку, рядом супермаркет Восторг, ищут двух мужчин для работы в мясном отделе, девочки там зашиваются. Адекватная зарплата, нормальная работа. Можно же идти.
    Или чуть дальше - в строительный Эпицентр тоже люди нужны. Платят там не фонтан, но 4 тысячи в месяц будет.
    Лучше уехать пока есть возможность и помогать армии всеми силами отсюда, чем погибнуть там.

• Подобається Подобається x 7
  14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

* "наші" в цієї дописувачки - це ДНР.

Про аеропорт:
    :)))

Одним словом, пишуть, що всю ніч реально дуже-дуже потужно стріляли з Донецька. Пишуть самі ж фанати ДНР. Не знаю, чи є зміст копіювати повідомлення, де вказані райони - їх там багато.

• Подобається Подобається x 5
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вже раз наводив цитату із останнього слова Альберта Шпеєра на Нюрнберзському процесі, вона того варта, щоб ще раз процитувати:
    Тому і йде із пуутінських "громкоговорітєлєй", те, що відбирає у сотні міліонів людей власне мислення

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як завжди. Чи ви чекаєте месії?

17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Омо, Янукович не достойний того, щоб називати його месією :)

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вибачте, я би не змогла лишитися і лікувати ворогів і ще й вважати це своїм стрижнєм. Або виїздіть і лікуйте наших воїнів, або йдіть з тієї роботи і допомагайте якось на місці.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні. Я чекаю адекватної реакції народу. Не виправдання чи зарозумілі пояснення недолугості, а саме реакції. Натомість маємо мовчазний одобрямс і підтримку.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)