Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Flametta

Flametta Well-Known Member

Борислав Береза:

"дохнут сами" :mocking:

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Цій "новині" вже два дні :)

3. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Вот такие 2 новости на одной страничке и у меня вопрос..
    Что Ахметов враг - это давно было понятно, но он что еще и полный идиот? о_О:facepalm::suicide:

5. ollan

ollan Well-Known Member

Новое видео, в котором Захарченко обращается с этому офицеру.
    Меня фраза Захарченки убила наповал: "Я хочу обратиться к тому подполковнику, который имел честь разговаривать со мной..."
    Вон оно чо... Это Захарченко оказал такую честь. А я то думал...

И шо характерно, Захарченко со своими попугаями, как-то не очень браво выглядит.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Він уявив себе Наполеоном Бонапартом як мінімум :)

Це в Харкові зараз:

View: http://www.ustream.tv/recorded/57816544?utm_campaign=m.facebook.com&utm_source=ustre.am/:3UAIU&utm_medium=social&utm_content=20150121031816

7. zet

zet Дуже важлива персона

А что за буза? Ничего не поняла..
    Кто? Против/за кого? Причина? можете прокомментировать...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Це, наскільки я розібралася, з бюджетом пов"язане (тьху-тьху, добре, що не сепаратисти). Типу люди вважають, що знов буде дерибан коштів громади. Якогось депутата хотіли в смітник кинути. Димову шашку хтось кинув.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. ollan

ollan Well-Known Member

Без комментариев

10. zet

zet Дуже важлива персона

Почему наши не показывают на экран российские трупы горкой и допрос пленых? Ведь этого и у наших достаточно..

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може шоб не уподоблятися ЛайфНюс.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Скоріш за все, існують якісь міжнародні норми:
    Не виставляти на показ приниження людської гідності.

Моральний дух українців високий і без такої підпитки.
    А Лайфньюс - спеціально підготовлений цинічний пропагандист Кремля. Я так думаю.

На рівні ютьюба це ще можливо, але не на рівні телекомпанії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. ollan

ollan Well-Known Member

Меня всегда поражало то, как все эти корреспонденты москальские берут интервью у украинских пленных. Не интервью, а допрос какой-то. Быдло, оно и есть быдло, твари одним словом.
    А водитель как держится, я просто восхищаюсь парнем.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. zet

zet Дуже важлива персона

и все-таки не помешало бы...Для информирования ватников, а то сегодня у российских форумчан и так глаза на лоб полезли от одной новости. Их не война достала, а , вот это...
    народ решил, что ему и вынос мусора зачли ибо там в формулировке «за большой вклад в развитие топливно-энергетического комплекса и многолетний добросовестный труд». парню всего 25 лет.
    Предложили вид медальки поменять.
    Может точно скоро Путина уйдут, иначе с чего подобный идиотизм?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви знаєте, це все-одно шо проблема інформування білих ведмедів. Воно їм не потрібне. Якісь плани дивні - європейський російськомовний канал. І шо далі? Ведмеді скажуть шо це пропаганда Держдепу - і всі справи. Вони і на ЮТубі тільки свої ролики дивляться. А за 20 років українського Криму в них були всі українські канали - дивися не хочу, Путін не відключав. Вони самі їх ігнорували і дивилися свої. То ж це даремна трата часу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. zet

zet Дуже важлива персона

Полагаю, что после близкого знакомства с русским миром у кое-кого все-таки шарики в голове сдвинулись с мёртвой точки.
    (Вы обратили внимание, что Донецкие на этот раз даже не пытались бежать от обстрела в РФ, например. Все рвонули в Украину...)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Колоради з українським паспортом - перестало бути проблемою. Вони ніколи більше не стануть п'ятою колоною. Для таких евроканал ніхто транслювати не буде, в Криму його тупо заборонять, на Донбасі його нікому дивитися. До слова сказати вже кілька місяців існує УкраїнаТудей, тільки десь після урочистого відкритя і десятка сюжетів вони як у воду впали, не видно не чути. Тому я говорю про Росію.

18. polite people

polite people миється в бані

Не уважаемый, Как раз из Донецка все и бегут в Россию . Вам следует более реально смотреть на вещи .

• Тупо Тупо x 2
  19. zet

zet Дуже важлива персона

Раньше да, но явно не сегодня...

20. ollan

ollan Well-Known Member

Чтобы не быть голословным, покажите, пожалуйста, эти вещи, чтобы на них можно было реально взглянуть

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)