Східна Україна 13

Discussion in 'Війна' started by mrochkizm, Nov 4, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. manur

manur Well-Known Member

Тоді, може, скажете, а чому Расєя такий кордон з Ічкерією не збудувала і не почекала? А расхерачіла Грозний в пух і прах разом з мирними?....

• Подобається Подобається x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Еге ж, зараз саме час кордони будувать.
    Як раз наробити ще пару-тройку іловайських котлів, для покращення того, що і так маємо.
    Якщо даже не мати ніякої уяви щодо тактики бойових дій, можна мати загальну уяву про те, хто де стоїть і що робить вже кілька місяців в зоні АТО.

3. Exitus

Exitus Well-Known Member

главный "вопрос".. в том, что войска там и стояли ранее ;) а теперь, "им" видите-ли не наравица.... :)))

4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Отвращение начинает вызывать этот "дохтур-гуманист" своей гадливостью.

Психология гопника для него хороша - "мы тебя немножко резать будем, грабить, насиловать, а ты в ответ не сопротивляйся..."

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Какой Новоросс на форуме осел:haha:

6. Gesser

Gesser Well-Known Member

Не подобається моє бачення вирішення? То й нехай так! Я не претендую на істину в останній інстанції. Бажаєте подальшої крові, воля ваша...

7. Коньъ Пегий

Воля не наша, а твоих друзей из ДНР\ЛНР. Ты там вообще уже чокнулся?

8. Gesser

Gesser Well-Known Member

В мене теж, шановна, ваші дописи багато чого визивають у організмі, але доки маю суто науковий інтерес до становлення та розвитку мутаційних процесів, ви мені цікаві!

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

Какое решение то?

Вы так ничего и не родили...

Предложение "строить границу"? Предложение "ждать"?

Так всё так уже и есть де-факто. Или столб надо вкопать, с надписью "Тут кончается Украина"?

Это что ли всё решит? И сразу банды исчезнут, грады и танки вернутся на базы хранения в Красноярск?
    Стрелять прекратят, грабить, заложников брать?

10. Коньъ Пегий

О, потихоньку начинает проясняться дохтур.

11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Оце просто в золото, моя люба! Саме це я й намагаюся довести! Коли мені на стол подають чергового пораненого, він не має жодної причини казати мені неправду, тому я точно знаю хто і звідки в нього влучив.

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

А чому це вас повинно турбувати? Нехай собі ЛНР/ДНР хоч повбивають тут усіх, вас це не повинно стосуватися. Хіба тут громадяни України? Ні. Тут тільки зрадники і терористи.

13. Коньъ Пегий

Короче, "отпустите в свободное плавание". Федерализируйтесь. Децентрализируйтесь. Демилитаризируйтесь.
    Как это не должно волновать? А территория? Подарить?

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так в чём решение-то?

Вы так и не ответили.

Признать новые границы государства Украина, в виде обрезка от бывшей территории?

Да вот только "лидеров доведенных до отчаяния шахтёров" даже это не устраивает, о чем они многократно заявляли.

Воду вы только льёте, квази-эскулап...

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

И генерал-губернатора в Киеве посадите, из кремля назначенного... :)

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так в тім то і справа, що то не зовсім ЛНР/ДНР в розумінні - жителі частини Луганської та Донецької областей! А плюс до них - ще й зАйди з Росії: і козіцини всякі, і моторолєри, і поребрики кадрові. І ніякої самотужки під опосередкованним керівництвом Кремля не вийде.
    Там інша сила тужиться.
    В життя ЛНР/ДНР втручається Росія: і відпускниками, і кренделями на камазах, і інформаційно.

17. Hauptmann

Hauptmann Well-Known Member

он патологоанатом

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Так.:bye2:

Да нехай вони що завгодно заявляють. Вам воно не байдуже?:dntknw:

Да куди вже конкретніше?! Вам не догодиш.:pardon:

Last edited: Jan 10, 2015
  19. zet

zet Дуже важлива персона

Как бы их по кругу границей окружить покрепче и выпускать только в сторону РФ и с оружием в руках, что б оно им там пригодилось, а не здесь...:blush:

20. Коньъ Пегий

Так они до Львова хотят дойти. Как же не все равно? ВрачЬ, ты читал ватные форумы?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)