Східна Україна - 10

Discussion in 'Політика і політики' started by Коньъ Пегий, Aug 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Отже, маємо дві новини, з яких я можу собі дозволити зробити висновок.

Перше. В Костромі на пікет військової частини вийшло близько 25 людей.
    Тобто, може бути, що і 26, але, скоріш за все - 22 або 23.
    Це свідчить, що вийшли лише ті, чиї діти зникли без вісти, або в українському полоні, а інші, - чиїм дітям лише виповнюється 18, і які лише цієї осені будуть призвані, - вважають, що те, що відбувається, їх не стосується.
    Якби на пікет вийшов хоча б один відсоток населення - близько 2000 осіб, тоді кремлівська воєнщина, можливо, задумалась.

А так - извините. Чекайте похоронок і мовчіть.

Тому Кремль буде продовжувати військове вторгнення в Україну. На Нємцова можна не звертати уваги.

Друге.
    У Маріуполі сьогодні має відбутися мітинг за Україну і проти вторгнення Росії.
    Якщо на мітинг з"явиться хоча б 10 тисяч населення, а це близько двох відсотків жителів, тоді можна це місто захищати, танками, блок-постами, мінометами та гаубицями.

Якщо прийде двісті душ, то місто потрібно здати, а потім визволяти, літаками з повітря, мінометами, гаубицями, як Луганськ чи Донецьк.
    Значить, "товаріщі нє панімают". Приклад Слов"янська, Донецька, Луганська, Шахтьорська, Ізварино їх нічому не навчив.
    На гербі Маріуполя намалювати граблі навхрест.

Такі мої думки. Чекаємо репортаж о 18 з Маріуполя.

• Подобається Подобається x 7
  2. ollan

ollan Well-Known Member

ДНР: российские военные воюют в свой отпуск
    http://www.bbc.co.uk/russian/rolling_news/2014/08/140828_rn_dnr_russian_gi_ukraine.shtml

---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Я так думаю, что хорошую вещь таким бы словом не назвали.:scratch_one-s_head:
    Бородай, Стрелков, Мозговой и другие соберутся завтра в Крыму
    Сообщается, что "в работе форума примут участие парламентские и правительственные делегации 12 стран Европы, председатель комитета по иностранным делам венгерской партии "Йоббик"
    http://crimea.vgorode.ua/news/234442/

• Подобається Подобається x 4
  3. medwedo berlogsoni

Я порекомендував таку відпустку на одному російському автофорумі.
    Із шансом бути похованим без голови, як це трапилось на днях у Башкирії.

Не сподобалось, і забанили на місяць.

Я думаю, якщо мене на місяць забанили, то це служитиме гарантією того, що більше нікого з Донбасу в Росію без голови не повезуть.

• Подобається Подобається x 3
  4. manur

manur Well-Known Member

Для довідки : всі представники український силових структур при написанні рапорту на відпустку, в цьому ж рапорті вказують або "відпустку буду проводити за постійним місцем проживанням", або ".... з виїздом в /м.Яремче Ів.-Франківської області/Одеську область/Волинську область/Єгипет/Польщу..." тощо...

Більш ніж впевнений, що в Рассєї подібні правила. Хм... Цікаво б було почитати ТІ рапорти. Чи вони там масово порушують вимоги відомчих наказів, вказуючи в рапортах "по мєсту пражіванія", а самі з того мєста втікають...

5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 8
  7. ollan

ollan Well-Known Member

Да кто там будет обращать внимание на такие мелочи?

8. zet

zet Дуже важлива персона

28.08.14 15:45 Россияне в Новоазовске рассказывают, что им приказано дойти до Одессы, - СМИ

9. medwedo berlogsoni

Та тут немає про що говорити.
    Звичайна путінська відморозка.
    Потім їх поховають на сільському цвинтарі без почестей, потім знімуть таблички з хреста,
    щоб цікаві ліберали
    нич би не фотографували.

10. metallic

metallic Well-Known Member

Опубликован состав войск вторжения РФ в Украину: список частей, численность

11. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

В Новоазовске флаг новососсии повесили, я на фейсбуке видела. Может, она опять зашли под видом "ополчения ДНР"? :sad:

12. metallic

Подмога в Мариуполь:good:

• Подобається Подобається x 7
  13. Petrov

Petrov Well-Known Member

Слава Украине!! :uanew::uanew::uanew:

• Подобається Подобається x 5
  14. metallic

Плохо только что БТРы без экранов. Надеюсь успеют наварить.

15. Petrov

Petrov Well-Known Member

Мда...
    Хоть такие. Мариуполь сдавать нельзя ни в коем случае. Российские войска должны получить хороший отпор, чтобы у них отбило всякое желание идти в дальнейшее наступление.

16. medwedo berlogsoni

Нічого нового, але все ж...
    Повністю http://www.ej.ru/?a=note&id=25924

• Подобається Подобається x 2
  17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я дивувався, для чого наварюють ці екрани, виявляється дуже ефективний захист від кумулятивних боєприпасів..

18. metallic

Эти засранцы, могут пойти по чеченскому пути. Пригнать грады и смрчи и начать равнять город. К тому же в городе сильна 5-я колонна. В общем, очень много проблем. К тому же, усиление Мариуполя = ослабление других направлений. Но, Мариуполь город большой. Оборонять его можно долго.

19. Wili

Wili Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  20. metallic

Их сейчас наваривают все и во всем мире. Даже амеры, на свою новомодную технику наваривали самоделки. Ибо жить хочется. А еще некоторые наваривают дополнительный слой брони. С небольшим (1-3 см) зазором от основной: . Принцип работы, такой же как и у экранов.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)