"Свобода" іде!

Discussion in 'Політика і політики' started by хозар, Sep 12, 2007.

1. хозар

хозар Member

Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!!

Шкода, пане полковнику, що ви звання здобули, а в елементарних речах не розбираєтесь. От скажіть, ви на своїй землі не дістали би бісав ребро, якщо би китайці (яких до речі набагато більше ) тупцювали би центральними вулицями вашої столиці з своєю символікою і кричали, що їм потрібна китайська РОсія. Та вас би трафило на місці. А те, що у нас спільна історія, на яку так люблять посилатися прибічники єдіного і нерасторжимого, то мушу сказати, що виходячи з останніх досліджень історії, у росіян більше спільного з азіатами ніж зі слов"янами. Проте, я не проти росіян на території Росії - файні люди, навіть добрі сусіди. Але якого біса імпералістів з себе траскати і дивуватися обуренню тих, кого ви принижуєте своєю поведінкою. Вам замало українських жертв - повірте, їх може бути більше, але ви своїй дитині скажете колись, що це територія панування українців, тому якщо ми тут, то повинні мати повагу, і вивчимо вітання "Слава Україні". Ви ж в Европі не намагаєтесь російською спілкуватися, як зрештою, я в Росії не пробуватиму українською спілкуватися. :naci:

Додано через 9 хвилин
    Пупер, а ти маєш власну думку, чи так, куди вітер туди й дим??? Свобода активно працює на нарощення потенціалу у всіх географічних приналежностях України, але це не легка справа пробудити почуття власної спроможності і абсолютної, а не лише територіальної незалежності українців. Подивися но тільки скільки опозиціонерів організовалось, причому солідарно, на Львівському форумі, то ж уяви собі , що діється по інших регіонах.
    :moskali: мені цей символ на нашому форумі - то хіба для під...ня тих, хто цурається нашої мови, а вимагає поваги до своєї рідної. Балалай-лай-лай-ка НУ що, не псяча мова, га?

• Подобається Подобається x 2
  2. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Ну вот и вся "любовь".
    Уважаемый, положа руку на сердце, - Вы у Нас бывали?

3. хозар

хозар Member

Хамітє парніша...так ніби для вас зрозоміло буде, що навіть російська культура мені "недалека". Я проти Росії і росіян там жодних претензій немаю, а от російськомовних москаликів тут, за їхню зухвалість у мовному питанні, повбивав би. Ви не мені переклад надсилайте - ви поклопочіть, аби ваші колишні співвітчизники за 10,20,30,40 років проживання в Україні спромоглися хоча б розуміти нашу мову....Те ж мені, інтелектуали ....:naci:

4. Полковник

Полковник миється в бані

В том-то и дело, что разобраться хочу. Ваши сравнения не совсем корректны. НЕ МОЖЕТ вот так сразу Ваша ДЕРЖАВА стать Украинской в Вашем понимании. На Вашей, так мною очень уважаемой Неньке, проживает ОЧЕНЬ много русских и русско-говорящих. ТАК ИСТОРИЧЕСКИ СЛОЖИЛОСЬ! Вы это хоть понимаете или НЕ ХОТИТЕ понимать?

Додано через 1 хвилину
    Даже мысли не было!
    Культура - Ваше кредо? :moskali:

5. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

мнєніє єсть, но я с нім нє согласєн... [​IMG] (анекдот такий)....
    ви, шановний, давно в "свободі"?...
    можете сказати скільки років?...

6. хозар

хозар Member

Зізнаюся, не був, але багато спілкувався з людьми зі східного регіону. Вони нам за свободу думки, слова, дії, вибору....щиро заздрили. Я не хотів нікого образити, але погодьтеся, що вам розвинути партійний осередок з правою орієнтацією набагато важче, ніж бісовій Наташці зняти офіс і купити людей у Львові.

Додано через 3 хвилини
    хочеш щиру правду - я, наразі, навіть не є її членом. Мені просто до вподоби їх діяльність, якій я сприяю (навіть не матеріально). Але з її діяльністю знайомий давно.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

8. Шинкарь

А вас будет удивлять, если с Вами захотят сделать тоже самое, за тоже самое?
    Здесь её тоже большинство не поддерживает. Дитя времени.

• Подобається Подобається x 1
  9. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

не обов’язково бути офіційним членом організації.... [​IMG]
    це я до того, на багато ви закриваєте очі (маю на увазі вашу організацію)...
    знайомі слова: "а тамтих ще менше, а ці до нас перейшли"...
    я ж чудово пам’ятаю снпу юрія криворучка, знайомий з кількома нинішніми і колишніми "свободівцями"...
    парубій, наприклад...
    кількох "рангом нижче"...
    чудово пам’ятаю блок "менше слів"...
    на виборах 1998 року була домовленість між МНОЮ і личаківською групою агітаторів з снпу....
    ех, про*рали тоді ми вибори....
    унсо недобрав якісь десяті відсотка....
    "менше слів" — набрали біля відсотка, з потрібних трьох (?)....

а ви кажете: чи маю свою позицію... [​IMG]

10. Полковник

Полковник миється в бані

....
    - Так вони також тебе повбивають!
    - А за шо????

:moskali:

:radist:

11. хозар

хозар Member

12. Шинкарь

Простите.
    Мы забили ГОЛ!!!
    Ура Украина!!!

Додано через 2 хвилини
    "Будем жить!"
    В бой идут одни старики

13. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

Я теж, до речі, у Львові не була, а мені про це місто таке розповідали, що не дай Боже. А як до форуму зайшла, поспілкувалась, виявляється, що у Львові мешкають нормальні люди, з якими дуже приємно спілкуватись. А дибілів всюди вистачає, як на сході, так і на заході.

Я коли читала, мене аж холодний піт прошиб. Хотіла сказати "співчуваю", та слів замало буде. Ромко, я за походженням росіянка, але народилась тут, на Україні, як і моя мати. Мені ганебно, що серед росіян були такі виродки. Але, справа, мабуть, не в національності. Комуняка - то поняття наднаціональне. Я чула чимало розповідей про те, як до лав червоних ставали й українці. Але на жаль, провідником радянської людини було обрано саме російську націю.
    Та зрозумійте, ті кати давно виздихали. Ті, хто живуть зараз, нащадки російських переселенців, у більшості своїй з тима уродами спільного нічого не мають. Не треба на них вішати всі гріхи радянської влади.
    І зрозумійте: росіяни на Україну не за власною волею переїжджали. На ту ж будівлю Дніпрогесу стільки людей було перевезено, стільки їх померло під час тієї "стройки века". І ховали їх теж не по-людськи, потім на місті кладовищ зводячи парки та будівлі.
    Під час розбудови Країни Рад страждали, як українці, так і росіяни. Єдине, росіянам було трошки легше: їх на їхній землі не винищували за національною ознакою (але в них були і голод, і розкулачення).
    Ті, хто не поважає український народ та його мову та живе на цій землі, то хворі люди (я кажу саме про повагу, а не вживання мови). Але не треба кидати прокльони у їхній бік, це в жодгому разі не робить нас краще. Така поведінка не змусить нікого поважати українців більше, і не налякає агресивно настроєних індивідумів. Це їх роздратує ще більше. Хіба це вихід?

Додано через 3 хвилини
    Как хорошо, что есть футбол :) То, что объединяет получше любой политики. Еще бы 2 гола....

• Подобається Подобається x 3
  14. хозар

хозар Member

чого ж ти, брате, так рано здався??? Державі 16 років, якраз вік, коли плідно потрібно працювати аби сформувати характер. Це може і невдала проекція вікового розвитку, але оптимістично потрібно боротися за українське, за наше. Ось поглянь, ці москалики на форумі, як сектанти, вихоплюють слова з дописів і давай обтанцьовувати. У ниї ідеологія національного розвитку не виходить за межі власної безпеки. Ні щоб вивчити мову, звичаї, культуру і творити благо для своїх дітей у даній Богом країні, так вони будуть перти того воза під гору і діставатимуть дишлом межи ноги, проте чогось ні тут прижитися не хочуть, а що саме болюче, на родіну їх теж не тягне. Та як там таке благо, така культура, така ВИСОТА у всьому, то чого вас тут. Ми вам на квитки кредити дамо, безвідсоткові.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Как в России говорят: "Скатертью дорожка!".

Додано через 2 хвилини
    За базар отвечаете?
    Где, когда и сколько и кто может получить денюжку на дорогу?
    Только без понтов. Конкретно ответьте!

16. хозар

хозар Member

от тобі і світогляд. Пад -о вболіває за перевагу російськомовних на форумі. Ні нешанований мною полковник, я би давно з"їхав, якби переслідував ваші цілі.

17. Полковник

Полковник миється в бані

О, здорово, значит отговорил убегать с форума!
    Чего и добивался!
    Ох, тяжело с вами, с ..... :moskali:

П.С. Так где бабки на отъезд выдают?
    Вы же обещали! :)

18. хозар

хозар Member

ми вас про умови вашої подорожі не питатимемо, як не питали наших пращурів ваші попередники. В телячих вагонах, гуртовими партіями, хоч завтра. Збираєтесь кілька сотень і ми веземо...

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чи Ви чули від мене прокльони?Час все розставить на свої місця.
    І діти не відповідають за своїх батьків.Але,коли ті діти починають обпльовувати мою мову,моїх предків,я не можу змовчати.
    Що цікаво,що особливо "відзначились" в тих звірствах якраз не росіяни,а вихідці з Східної України.Можливо вислужувались?

• Подобається Подобається x 2
  20. хозар

хозар Member

--------------------------------------------------------------------------------

ми вас про умови вашої подорожі не питатимемо, як не питали наших пращурів ваші попередники. В телячих вагонах, гуртовими партіями, хоч завтра. Збираєтесь кілька сотень і ми веземо...
    Хіба не конкретно??? Давай, зроби крок на зустріч своїй долі. Організуй однодумців у колонію ДАЛЬНЬОГО СЄВЄРА. Я б тоді побачив, чи ти не благатимеш українською, коли твоїх маленьких діточок з тобою разом , без належного спорядження у холодні сніги завеземо.
    p.s. Хоча на таке звірство певно бракне ненависті.....

а де твій аватар? :)