ну, давайте ви мені не будете вказувати що мені робити, що мені переставати і як думати. Я вже доросла дівчинка і не потребую чиїхось вказівок, тим паче людини, яка ще поки що в моїх очах нічим не засяяла. Щодо того, щоб сказати вам у вічі.... це якось дивно і дико чути. Я вже вам кажу все що хочу. Так, я дещо запальна і дещо нестримана і я знаю про цю свою ваду, я її визнаю. Ну і що? Я когось боюсь? В вічі... не в вічі.... Ви читаєте очима те що я пишу... так куди я вам кажу? То я хоч визнала, що погарячкувала, а ви вже втретє мене ображаєте - і для вас це очевидно норма? І так, я щаслива людина, ви правильно це підмітили, єдине правильне. ---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ---------- так, саме це я і хочу сказати
Ненавидят Украину эти уроды.Не хочу по сто раз одно и тоже писать.Умный человек поймет что они ' хорошего' сделали... Но хочу напомнить ,что Украина двуязычная страна.Вот недавно слышал заявление этой суки ,что нужно перестать разговаривать языком оккупанта. И ты хочешь сказать что она правильно сказала? Харьков полностью русскоязычный город.Украинскую речь услышать трудно.Обычно это студенты с западной Украины.Ну и в области есть украинская речь,только не совсем украинская а суржик ,смесь русских слов и украинских ,да и ещё деревенский говор.А вот чистой украинской речи -нет. Мне украинский язык нравится,я постоянно общаюсь по работе с жителями западной Украины.Очень приятно слышать грамотную чистую речь.Хотя может и не совсем чистую,так как часто употребляются ваши местные диалекты И я против второго государственного языка.Не знать языка в стране которой живешь- позор. Но все равно русский язык мой родной.И он для меня всегда будет в приоритете. Вот ты говоришь что она очень умная...Ну да...Ты помнишь как она в школе над детьми издевалась ?Не хочу описывать и рассказывать что она делала,но можешь в инете найти,если не видела.Как посмотришь,расскажешь мне, правильно она сделала или нет.Что бы понимать стоит ли с тобой вести дискуссию ---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ---------- Палец о палец не ударил.Только разделял Украину.
а навіщо нам єднати нашу націю? і з ким її єднати? з отими? а я особисто не хочу з ними єднатись, хай з ними єднається Росія і вата. А українці і так єдині, а хто не в єднанні і протиставляє себе рідній нації, той не українець, а запроданець.
не хочете писати але пишете... скажемо так, що вони зробили значно більше для України, ніж решта партій, принаймі такі партії як партія Ляшка, чи ПС, який своїми коктейлями молотова можливо спровокував стрілянину (допускаю такий варіант і я була проти коктейлів). партія Свободи зробила більше - підняла людей на виступ на майдані. Вони це планували задовго. Те що це буде, я зрозуміла за кілька років, читаючи їхній форум. Це навіть не прикривалось. А от цікаво, що зробили інші партії для України? Поки що нічого особливого. Члени партії Свобода воюють на війні, а хто з партії Порошенка чи партії Ляшка воює? так, я вважаю, що вона майже правильно сказала. По тій причині, що в Україні живуть українці, їх 80%, а росіян лише 14%. Для 70% рідна мова - українська. Але: саме тому що рускоязчним тут комфортно, в Україні, а україномовним не комфортно по тій причині, що ви написали вище, і саме тому, що російська мова пагубно впливає на українську (суржик) на даному етапі я погоджуюсь з Фаріон, правда не так, як вона радикально, але я за пільгові умови для української мови. тобто я хочу чути українську мову в будь-якому куточку нашої України, я, українка в Україні маю на це повне право. Мої україномовні права захищені? По телевізору я чую українську мову? (ввімкніть телевізор і послухайте). звучить так, наче ви "снизошли"... Нам україномовним байдуже вам, російськомовним наша мова подобається чи ні. Нам цікаво ЧУТИ свою рідну мову. От і все. погоджуюсь, ганьба! а хто претендує на те, щоб ви собі розмовляли? хто вам забороняє, розмовляйте собі скільки хочеться. Але! я маю право на те, щоб в державних установах, в лікарні, в суді зі мною спілкувались більш зрозумілою для мене мовою. Я не права? Маю я на це право? Я хочу ввімкнути телевізор, купити журнал і читати рідною мовою Так, погоджуюсь, що то було надто дурнувато. Чужа тьотя з дитиною без присутності батьків розмовляти не має права і вихователькам варто винести догану. Тобто, це був занос, перегин, баба пішла в разнос. Ну, це ж жіноча суть, їй, бабі тільки дай волю. Я взагалі проти бабья при владі. Але спілкуватись з Ф. цікаво, тобто слухати її, коли вона говорить про те, що знає. Але позиція Фаріон стосовно української мови мені ближча, ніж та, що тут озвучили ви. Тобто, виходить так, що вона захищає мої україномовні права, чому ж я не буду її підтримувати. Адже крім Свободи ніхто їх не захищає. я вас прошу, не говоріть шаблонами. Бо всі ці ватні фразочки, вже можна словник з них складати. Ніхто нікого не розділяв. Просто в нашій країні була пята колона у особі Донецько-Луганських областей, які шантажували владу всі ці роки. Адже ви знаєте, що питання про створення новососії піднялось ще в 1993 році? Про це говорили всі "попєрєднікі" Януковича, починаючи з Кравчука. І от Янукович дорвався до влади, яку у нього відібрали... і понеслось. Розумієте, якщо вдуматись в те, що ви сказали, знаючи те, що я коротко і стисло написала, то виходить , що ми маємо все життя жити і ооглядатись: "не дай Бог, щоб данєцкіє не обідились". Це нормально, по-вашому? В тому, що Донецько-Луганськ виступив проти громадян України не провина Свободи чи Тягнибока, чи того зловісного закону. Це все робота тих, кому прищімили хвоста, тій владі.
Воюють окремі молоді хлопці з свободи на фронті,правий сектор в самому пеклі,ярош воював де був в той час тягнибок,на майдані він бігав тількі до януковича,а як полилася кров то одразу щез ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ---------- Те що партія порошенка і партія яценюка набрали велику кількість голосів це теж дякуючи свободі
ні, не мовчали, просто ви не цікавились. Ось з форуму Свободи, відповідь Тягнибока на запитання как буде співпраця з партією Регіонів. (не вмію вставити картинку) Вдумайтесь в слова Тягнибока, вони дуже красномовні і дата. Як ви думаєте, що означає, що ніякої співпраці, і що означає слово "окупаційної"? І таких моментів багато. Я тоді вже здогадувалась, що щось планується. ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ---------- Ми гворимо про партію Свобода, а це тисячі людей, осередки в кожній області, а ті хлопці і є частина цієї партії. В якому пеклі воював Ярош під час Майдану? ви щось заплутались. Да і потім, звідки ви можете знати де був і що робив Тягнибок? ви ходили за ним слідом чи може вам який прпоутінський дядя сказав, аби облаяти Т.? Правильно, саме він і бігав до Янукоича, чи ви думаєте, що Янукович Парасюка злякався?
Читаю таке сліпе возвеличення Свободи і приписування всього бажаного всупереч дійсному і нагадалися сумні часи СРСР де аналогічно возвеличували КПРС: "Прошла зима, настало лето - спасибо партии за это"
процитуйте, будь ласка, мої слова, які возвеличують? не просто бла бла, а цитату, або конкретні мої слова Я не возвеличую ні партії, ні самого Тягнибока. Але на даний період це єдина партія, яка хоч говорить про мої права україномовної українки. Решта партій зайняті чимось своїм. Певна річ, що є багато недоліків, адже це лише люди і ніщо людське їм не чужде.
Вміє слова перекручувати,певно від тягнибока навчилося,ярош воював на війні,а тягнибок бігав до овоща домовлятися і руці тиснути ---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- Ооо а ви без тягнибока не знали про свї права?
Що я перекрутила? Почитай свою першу фразу. Ярош воював, а Тягнибок бігав... По-перше, не руці тиснув. Ви там були? Ви ж не бабьо, щоб плітками користуватись, чи любите пліточки? Так, бігав, щоб той забирався. Як ви думає, коли Я. говорив, що йому погрожували,.... так хто,хто там до нього бігав??? я знаю про свої права, тільки їх нікому захистити. Ні Ющенко, ні Порошенко не думають про мої права україномовності і ніхто їх не хбирається захищати. От єдине сподівання на Свободу.
Десь тут на форумі було гарне інтерв'ю з політологом Гайдаєм. Поставте хтось нехай пані подивиться. Я вчора його все продивилася. Нема ні на кого чогось сподіватися. Владу вибирається на службу. А сподівання і надія тільки на Бога. Коли ви то зрозумієте, коли перестанете молитися на котрусь політичну силу, яка вам має щось зробити, а народ буде жорстко контролювати владу, тоді буде в Україні лад.
Або: ой як добре живемО в колгоспі нашЕму, за те партії ріднІй палко дякуЄмо. А мені на думку приходять слова Шевченка: О, люди, люди-небораки Нащо здалися вам пани Ви ж таки люди, не собаки. Ну не можуть українці без панів. І як вчепляться, ніякі докази не допомагають. Вже як Ющенко обісрався з голови до ніг, річній дитині відомо. Ні, Нотоцо йому далі дифірамби співає. Або про ту ж Свободу. Та ще ж лишаються при владі в Галичині. Що доброго зробили за 3 роки??? Корупцію в три рази підняли. Обісрався Тягнибок з Фаріон. Ні, дальше дифірамби! Я ніколи не матюкаюсь, але коли читаєш ту людську тупість, простими словами виразитись неможливо...
не трудіться. мені не потрібна чиясь думка, я маю свою. Будь ласка приведіть слова, де я молюсь на когось??????? Якщо відповідате, то читайте уважніше. В своєму пості ви протирічите сама собі. Ось " Нема ні на кого чогось сподіватися" проти "Владу вибирається на службу." Обираючи ту чи іншу партію, ми не знаємо як вона буде працювати, ми лише сподіваємось..... тому сподіватись потрібно, без цього нічого і на вибори ходити. А що стосується Бога, то не сподіватись потрібно, а прийняти те що він дає, як казав Ісус (не дословно): даруй мені життя, але як хай буде як ти хочеш. Я не молюсь на цю партію, а просто вважаю і заперечую, що те лайно, яке тут на практично невагому на даний момент партію виливається є безпідставним, наклепним і перебільшеним. Я за справедливість.
не трольте і не пишіть маячню,все це дурниці, без чітких законів у нашій юристпруденції ніколи нічого не буде. А ящо будуть такі закони то тоді не має значення хто буде при владі. Но їх не буде ніколи, тому і бардак буде вічно. А тепер як казав пан ЯЦЕНЮК затягуйте ремінці так сильно поки не почуєте хруст . СЛАВА НАЦІЇ!
Хочете самі зі собою говорити? Тоді - добре.Ми і трудитися не будемо. Шановні форумчани, чули, не трудіться. Пані не потрібна чиясь думка. Нехай тут сама собі про Швабоду порозмишляє. Може то і їй і Швабоді щось дасть.