"Свобода" іде!

Discussion in 'Політика і політики' started by хозар, Sep 12, 2007.

1. iso

iso Well-Known Member

Коли бракує аргументів - переходять на персоналії. Таке враження від статті.
    З коментів:
    "Olgierd _ 20.11.2013 11:47IP: 95.67.72.---
    Пане Тягнибок, проблема не в тому, що Фаріон була комуністкою (це вже доведено). Проблема в тому, що вона ЗБРЕХАЛА. І ця брехня перекреслює всі її можливі заслуги".
    Не в тому справа, що вона була в партії (Якщо була. Якщо то не качка. Але Тягнибок про це ні слова. Чому? .) а в тому, що збрехала. Брехня пересічної людини - це просто брехня. Брехня лідера партії примушує задуматися...

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Які б вони не були,ніхто,крім них не декларує себе,як українці.
    А питання - що зробили?
    Блін - зробіть щось ви.
    А основна проблема в тім,що не буде ніколи такого поняття,як держава Україна.
    НІКОЛИ.

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Свобода? І де? ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

5. Romko

А держава - ДЕ?
    Чи,як Василь з Юрком будем кричати - слава золотій дючці призидента?

6. Romko

История в головах

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Привіт, коллєктів! Мені інколи від адміністрації ЛФ на e-mail ідуть несуттєві повідомлення, так от,сьогодні прийшло чергове і я по цьому свєжаку вирішив знову зайти сюди. Не знаю, чи надовго.

З приводу Фаріон. Я сто разів в її блозі (УП) підкреслив про свій повний позитив до її діяльності. Мені начхать де вона була раніше, надважливо те, що Ірина робить зараз. Хочу підкреслити, що це людина, на політичні переконання якої накладено ще й хорошу освіту і те, що Фаріон надзвичайно якісно використовує саме цей фактор. Не так багато маємо українок з такою інтелектуальною ознакою.
    А довбають вороги саме таких, як Ірина Фаріон, а якесь чмо, хоч і в вишиванці, вони не чіпають, бо воно ж їм не заважає своїм депутатським пустобріхством, або тими ж пасічними бджолами гвалтувати Україну, аж по сьогодні...

8. Kats

Kats Романтик

А ви думаєте нам не начхати де вона була.. та пофіг, але сам факт заперечення того, що мало місце сьогодні.. показує, яка особистість ця пані Фаріон...
    Могла б сказати.. було так і так.. такі часи були.. а не тупо казані "нє" коли і так ясно шо "та"...
    Якщо вона собі позволяє таке зараз, то далі буде тільки гірше...
    Вона ж хотіла люстрації... так має її.. чого зараз кричати... сказав "а", кажи "б"...
    На власному прикладі показуй як треба...

Короче як на мене гриле то всьо.. як і всьо інше...

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Я її поважаю лиш за те,що її так ненавидять савєцкічєлавєкі.
    І,що вона озвучує на державному рівні те,що я в кухні і на форумі.
    А зробити?
    Хм...розмовляв недавно з Парубієм.
    Надзвичайно важко змінити систему,будучи частиною тої системи...

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мені б ваші проблеми, маріванна (с)
    Це -найбільша проблема в країні?
    Гопніки пургу гонять, а дехто ведеться.
    Зате під цю завісу можна ще щось вкрасти, мутити з асоціацією. А шо? У народа інші проблеми - чи була Фаріон в КПРС. Як діти, чесне слово (с).

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Як ми самі. Виключно як ми самі.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Василь жодного разу не крикнув такого.
    Тільки в порівнянні.
    Третій рік поспіль чую волання пролєтаріїв і іх їхніх партайгеноссе(тих, хто пролетів на виборах в президенти), про те, що саме цього року влада перестане платити пенсії, бо не має грошей...
    А на повірку, тільки при Прищавому з Йулькою я мав затримку пенсії. Оранжоїди вкрали мої кровні, регіонали віддали. За три роки моя пенсія виросла майже на вісімсот гривень...
    Так що отак...

ПС. Гм-м-м...
    Що то за пошесть така з Какави?:dntknw:

12. Romko

А ми в лісі лазили і за Кучми,і за Ющенка,і за Януковича.

13. Kats

Kats Романтик

От... для початку не треба бути частиною системи... Важко... Але треба боротися...
    Питання в іншому.. нема кому вірити... І не треба нікому вірити.. бо ті гопніки.. і ті гопніки.. гнати всіх в шию...

14. Romko

Я вірю Ромкові.
    І всьо.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вірте у Господа. І все.
    Політикам ніколи вірити не можна. Їх потрібно тільки використовувати на свою користь.

16. Kats

Kats Романтик

Сорі, що скажу це.. але так по дружньому.. ти йому вір, але час від часу перевіряй... :)))

Я навіть тут маю сумніви))))

мудра думка)))

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Може й пошесть, но не вася
    Так то ж "шось", а то - "ажося"
    :haha:

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

спробувала прокоментувати під цією статтею в Аронця. Ось що з того вийшло:

І справді, якої холєри було брехати?
    Ну була - та й була. Ну і що, що в 88му?
    Як писав Портников
    Для мене тут ключове слово - інтелігенція.
    А Свобода опирається на люмпенів. Для люмпена, людини недалекої, мислячої штампами і з короткою пам'яттю, членство в партії, якщо його гарно обіграють опоненти - пляма на репутації. Гучна заява "це провокація, такого не було" - запам'ятається.
    Хто ж думав, що якийсь ідіот полізе в архів. А поліз? Ну що ж, прийоми ідеологічної накачки вивчено. Вдаримо по правді красивою фразою (правда нащо було повторювати двічі?)
    http://youtu.be/BhZEECEAD9k

• Подобається Подобається x 4
  19. Romko

В 88-му ми,з Парубіями,Славком Кашубою,Ігорком Клімашевським,Олежем Козарем,з Наталкою Сенківською і багатьма іншими записували спогади репресованих,віднаходили захоронення закатованих савєцькими "героями" нашим земляків,вишукували документи тих часів(я тоді працював в ЦДІА).
    Разом зі Студентським Братством політеха,забезпечували охорону мітигнів - отих,перших львівських мітингів.
    відновлювали стрілецькі могили.
    Розповсюджували самвидав.
    Ми були готові на все - і на смерть,в тім числі.
    Бо надворі був сересер.
    Тому,мені важко збагнути,що в той час,хто,у Львові,міг вступати в оте гівно - компартію.
    Але,зараз те,що я думаю і дихаю,озвучує на трибуні,саме Фаріон і Свобода.
    А решта сидять з язиками в задниці.

• Подобається Подобається x 5
  20. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

озвучує і успішно дискредитує.

У тому й різниця між вами і ними. Ви готові були померти, бо то був есересер, а вони готові вас продати з потрохами, щоб побудувати свій есересер лише з назвою "Україна".
    Ромку, невже Тобі, з Твоєю ненавистю до совка, не тхне від них совком за кілометр?! Я молодша за Тебе певно на добрий десяток років, а в кожному їхньому слові і вчинку пізнаю комсомол.

А інші - так, сидять з язиками в дупі. Бо вони прихватизували ідею. І як тільки хтось починає витикатися на "їхньому полі", його оголошують "агентом кремля", мета якого розколоти опозицію, забрати голоси і т.д. і т.п., залежно від ситуації. Візьми Донія на гуцулах. Я не знаю, хороший він чи поганий. Але він теж говорив (і продовжує говорити) правильні речі. І його підтримували місцеві. Але ні, треба було вилити вагони гівна на нього, щоб відпрацювати гроші, взяті від свого кандидата. І зараз кожне його слово, кожне голосування під мікроскопом розглядають, часом до смішного доходить. Але добре, що Доній має за плечима ім'я і не таку вже заплямовану біографію, і може протистояти тому.
    Чи візьми історію з автономним опором. Теж були хороші хлопці. Трохи ідеалісти, що прийнятно для їх віку, але говорили і робили правильні речі. Їх Михальчишин спершу пригрів (фінанси, сприяння і т.д), а потім грубо кинув ще й з такою брудною провокацією.

От скажи мені, хтось після того захоче рипатися?

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)