"Свобода" іде!

Discussion in 'Політика і політики' started by хозар, Sep 12, 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!!

пропоную інше формулювання: ми дозволили розвалити і розкрасти. (чи Ви десь у відпустці в цей час були?).

2. Альо!!! "Свобода" в Румунію поки не йде...

2. шахрай

шахрай Well-Known Member

Точно,у відпустці.Жаль,що не брав участь в цьому.

3. vasili

vasili Well-Known Member

Вчора на передачі у Савіка, пан Тягникок виглядав правдивим політиком, ще здається, тверезим у поглядах...

4. шахрай

шахрай Well-Known Member

Побільше би таких тверезих політиків:agree:

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно,на фоні Вітренко і того істеричного фацета,що сидів коло неї,Тягнибок виглядав дуже переконливо

6. dArt

dArt Well-Known Member

Зато его подружка Фарион таковой совсем не выглядела. И откуда столько злости в такой маленькой женщине?

7. Romko

Найбільше мені сподобалась та дівчинка,яка порівняла їх всіх з "Камеді-клаб".Зразу додав би карми.

8. шахрай

шахрай Well-Known Member

А на ICTV теж було цікаво,правда не знаєш,що є клоном -чи то свобода чи то свобода слова

9. vasili

vasili Well-Known Member

Не довольная чем то, очевидно, ну все равно я веселился, актеры блин, а на утро еще повтор был, так что вот через 15 минут еду на дачку шашлык тушить...:)

10. Ізольда

Ізольда Well-Known Member

А хто розкрадав? Хіба не наші, тутешні? Знову винуватціів будемо шукати де завгодно, окрім власної "оселі"? Це мені нагадує відомий жарт про Ющенка:
    ці очі не бачили, як ці руки нічого не крали. Якщо провести алегорію, і розкрадальників утотожнити з руками, то ми - очі. А организм все одно єдиний. Але річ не в тому, що винуваті всі. Головне - що нам усім жити з наслідками того розкрадання.

11. levandivka

ТАК і я про те ж. Ми самі дозволили розкрасти.
    Від нас самих залежить, чи крастимуть далі.

• Подобається Подобається x 2
  12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Убедительно? Знаете, я думаю, что националистические идеи находят отклик у тех людей, которые по той или иной причине не смогли себя реализовать.Зачастую - из-за завышенной самооценки. И тут, как черт из табакерки выскакивает такой политик - и говорит - все твои беды от ЭТИХ. ПРИШЛЫХ, НЕ ТИТУЛЬНЫХ.Соответственно - влияние и популярность таких политиков напрямую зависит от экономического состояния страны. Жизнь людей улучшится - и о Тягнибоке забудут и во Львове...

13. Romko

Правильно!
    з точки зору шлунка...:p

14. levandivka

Тобто, якщо я вірно Вас зрозумів, "всі наші біди віт ТИХ ТИТУЛЬНИХ ПОЛІТИКІВ"?
    На мою думку, джерело конфлікту знаходиться у поведінці/висловах не стільки політиків, скільки у поведінці/висловах реальних звичайних НЕТИТУЛЬНИХ, що мають дурість протиставляти себе у "чужій хаті". Типу "вас здєсь нє стояло".
    А ПОЛІТИКИ з усіх табакерок, лише використовують нагоду... ;)

• Подобається Подобається x 1
  15. Дальневосточник

Беды - от бедности (простите тавтологию)....И как быть с нетитульными - в своей хате? Со мной, к примеру?
    P.S. не по теме - во Львове проходил "open air" - вели резиденты Камеди-клаб UA - давали в новостях...Тут у нас вышел некоторый спор - поскольку вели дядя Жора и Тернопольский Сирый - а д.Жора всегда выступал по русски - так и было? Народ сомневаеться, я считаю - вели на двух языках...Кто слышал - как было?

16. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

та ні, пане дальнєвосточьнік, свобода — єдина організація, яка пропонує "дружити проти когось", а не "за щось"...
    дуже сумніваюся, що така ідеологія знайде позитивний грунт...
    хоча... погані риси людей завжди вилазять нагору, коли починається "корито"....

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

:y: :clapping: БРАВО!!!

(сподіваюсь Ваше висловлювання стосується окремих "відсталих" людей в певних країнах, а не про територію чи населення цілому;) )

18. levandivka

А в чому проблема?
    Навіть кота не женуть, доки не паскудить...

19. Дальневосточник

"Основою українського державотворення є Національна Ідея - ідея повновладдя української (титульної) нації на українській землі."
    "Українська держава будується на засадах націократії: національній та соціальній солідарності"
    (официальный сайт ВО Свобода)
    Повторю - я не принадлежу к "титульной нации" - и в этих заявлениях вижу угрозу своим гражданским правам.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

І Навпаки, всім відомо що росіяни, наприклад, дуже не люблять вчити іноземні мови, навіть дивуються коли їх у світі не розуміють. Отже, така впертість, не хотіння теж є ознакою відсталості.:D А ще відношення, зверхність до "нерусскіх". Поляки - то вних "пшекі", румуни - то в них "цигани брудні". А між іншим це європейські нації, на відміну від азіятів москвинів. Може тому що заздрять?:) І "всякіє" партії на кшталт "Свобода" - "врєдниє, націоналісти".:D

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)