Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Насколько я знаю - ВО Свобода представлена во Львовском облслвете. У нас вот Ветренковцы есть - за них тут голосовали - и видимо будут голосовать... Чтож - экстраполировать эти результаты на всю Украину?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! А ось і не вгадали... На форумі не заборонено белькотіти... Подивіться у ці очі... І не "беріть в голову"... Наспівуючи: Что толку в этих молодых мужчинах? Скажу я сам себе на едине Видней мужская красота в морщинах и в седине и в се-ди-не и в лы си не... Додано через 1 хвилину Тю... А в голосуванні за Курпіля там би було 300%. Додано через 2 хвилини Черевики помийте. Нецікаво.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Тут не можу спорити. Не поділили хлопці території впливу. Але ідеї, ідеї які були :agree: Я вже писала - спочатку, так, він не боровся саме за інтереси Ураїни. Максимум - за інтереси Гуляйпілля. Але це також було своєрідним патріотизмом. Та треба визнати, що перед еміграцію та за її чассів він змінив свої погляди і у своїх друкованих роботах писав вже саме про незалежність України. Я читала витримки з його спогадів; до речі, йому було дуже прикро що в еміграції його статті переважно друкувались російською мовою Селяни півдню білих не любили, бо вони захищали інтереси поміщиків; червоних спочатку сприйняли доброзичливо,а потім боялися гірше за сатану. А Махно відстоював саме інтереси селян, до приходу червоних він надав їм земельні наділи, спробував створити систему самоврядування на цій території. А земля для селянина - найбільше багатство. І Махно був свій, виходець з народу, а таким довіряють. Звісно, був і зворотній бік у цієї медалі. У Гуляйполі мені розповідали, що інколи Махно заходив до хати, наводив рушницю на голову родини та й казав: "Ти йдеш зі мною воювати?". Якщо людина казала "ні", він її пристрелював і йшов далі. Я не роблю з Махна ідеалу. Але зводити його особистість до слова "хлоп" це нерозумно. Людина вийшла з простого селянства, але він здобув знання, вчився сам, навіть супротивники визнали його військовий талант. Намагання у Батька були непагані, ось тільки забагато помилок він наробив на свому буренному шляху. Будтье ласкаві. Це не прискіпливість, це звичайна цікавість. бо ви перший, від кого я чую так інформацію. Але цілком можливо, що різні люди одночасно придумали одну й ту саму конструкцію, бо її ідея лежала на поверхні.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Болгарія увійшла до ЄС нещодавно. Спробуйте поспілкуватися десь у Мілані, Мадриді, Нанті, Дюсельдорфі, Лугано, Ньюпорті російською.:D:D:D Додано через 5 хвилин Ніц не втямив, я про той "Високий замок" не знаю ані доброго, ані поганого, вперше зайшов, шукав щось...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Разговаривал по русски в Милане, Мадриде, Нюрнберге, Париже, Берлине, Хемнице (случайно на улице дорогу спросил, немец обьяснил по русски, пожал руку назвал "комрадом" . В Каннах вообще пол города по русски говорит. Данило, тока не начинайте опять разговор, про то что я рисуюсь где был, задали вопрос я ответил
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! А в Румунії, наприклад, в більшості країни окрім румунської не розуміють жодної. При цьому дуже ображаються, коли взнають що ти не говориш нею. Почуваєш себе повним дурнем, коли знаючи п'ять мов, мусиш на пальцях пояснювати що б ти хотів з'їсти І взагалі, я не бачу звязку між поширеністю російської мови в Болгарії та часом її членства в ЄС. Думаю, що навіть через 100 років перебування в Унії там розумітимуть російську.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Очевидно , чем боле отсталая страна, тем в ней меньше языков знают и хотят знать. БЫл в Румынии лет 8 назад, на редкость угнетающее впечатление, удивлен , как их в ЕС приняли.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Хех, якось ця фраза дуже пасує до України... місцями... Даруйте за цинізм Проїжджав цим літом, нічого практично не змінилося. Але попри забите село, мають досить приємні містя, ті що більші. Сподобалося мені у "відсталій" Румунії, що кожен будинок, як і в нас, має загальний вхід закритий дверима від тих, в кого "енурез". Тільки на відміну від України, вони замість металевих "гаражних" дверей ставлять нормальні євродвері зі склом. (напевне тому їх у ЄС і взяли ). Цікаво, скільки в нашому місті простоять євродвері замість брамних воріт, скільки годин скло не буде розбитим.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Пам"таю після розстрілу Чаушеску румуни були голодні,холодні,нещасні. Все скуповували в Чернівцях супчики в брикетах,хліб та інше їдло. А тепер де вони,а де ми? Україна на момент розпаду СРСР мала чи не найкращі стартові можливості поміж сестер-республік. Розвалили,розікрали все що можна
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Я там бывал не раз и скажу что Румыния, это сплошное село там 85 % селюки, как у нас на западной а у них по всей державе такое, это мне нравится, народ добрый не злой. В городах многие изьясняются на 5 языках, это норма общения, культура у них развитая, причем как в быту так и в обществе че на румынов гоним, товарищ...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Да не гоню я, просто впечатления описываю восьмилетней давности. Если там с тех пор все сильно изменилось очень раз. От тогдашней поездки осталось впечатление большого циганского табора. К стати скоро ее буду опять проезжать, посмотрю
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! дАрт знаешь я очень щепетильно отношусь к Румынии, у меня к ней много вопросов, с известным ответом, поэтому не обращай внимания...я сам Румын то есть Буковинец...
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Васили, ты ведь знаешь, что в отличии от обсуждаемой здесь организации, я сужу по человеку не по национальности а по поступкам Румын это даже классно
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Взаименно, завидую немного завтрашним встречам, такие интересные собиседники, пойдет ли общение, всем на пользу?
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Василий, думаю да. Я человек мирный, если не хамят. А хамить думаю при личной встрече никто не будет, ведь никто не хочет испортить впечатление о себе любимом среди множества незнакомых людей. Василий, а возмите и предте. Всего то 300 км. 4 часа и во Львове, город покажем, водки выпьем, даже спать уложу, интима правда не обещаю Я к стати тоже приболел, активно лечусь к завтрашнему дню.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! ПасибА, но такой марш-бросок, я не в силах выдержать, к великому сожалению поверь...ну и я всегда был приверженцем более узких компаний, к сожалению...Что б жаба не давила махну завтра на шашлык с своей компашкой... Додано через 2 хвилини Ні я гуцул-русин. але Буковинець а у нас все покремціло.
Відповідь: СВОБОДА ІДЕ!!!! Просто ради справедливости, замечу, что если 85% селюки, то остальные 15% горожане, что мало. В городах многие говорят на 5 языках - это зничит, что таких меньше 15%. Удивительно ли, что на перегоне Сирет - Констанца, я не встретил столь образованных румын? Это конечно шутка, просто так мне повезло. Румыния всегда была для меня чем-то неизведанным. Близкая страна, но неизвестная. После первой поездки через Румынию в душе осталось какое-то хорошее чувство, понравиоась страна. Даже не смотря на, иногда, откровенную убогость и бедноту. Особенно на их фоне выделяются крупные города. Яркие и светящиеся. Интересная паралель. В Румынии, как и в Польше, в позднее время не часто встретишь прохожих. Да и судя по темным окнам, можно предположить, что в обеих этих странах рано ложатся спать. Наверное рано встают на работу. Нет, все таки не даром Румынию приняли в ЕС