Давайте - ви посилання на мою брехню, а я у відповідь дам посилання на вашу брехню. Лади? Шо ви знову викручуєтеся? Парашенко сказав "Дарагіє наші братья і сьостри. Согражданє" @Мих, скажіть за тих вельмишановних гостей, які не розуміють українську і є нашими братьямі, сьострамі і согражданамі А Славко виступав в Харкові. І, напевно, відповідав на питання, яке задали російською мовою.
Вельмишановні гості, зазвичай, беруть з собою перекладачів. І шо це за гості такі, та ще й вельмишановні, які кацапську розуміють, а українську - ні? Здається мені, що ці гості з такого самого кодла, як оцей утирок
Щоб подивитися, хто з нас двох бреше /і скільки бреше/ Давайте тоді навпаки - я пеший ходжу От одна із свіжих ваших побрехеньок Я вам доказав, що жінка Захарченка не є співвласником 112 каналу: Ви збрехали. Тепер ваш хід - давайте посилання на мою брехню
Вакарчук добре співає. Крапка. Більше особливих чеснот у ньому я не помітив. Він ніколи серйозно не займався політикою. Він ніколи не керував колективом хоча би 50 чоловік. Він плаває в економіці - не спеціаліст. Який з нього президент?
Нє-а. Я помилився і це визнав. 112 каналом керує довірена особа рига Захарченка. Того Захарченка, котрий беркутом і тітишками тлумив людей. А ви, потстите часто цей 112 канал, чим підтримуєте цю брехню. Порахуйте скільки разів ви постили відео 112 каналу.
А вам яке до того діло? То не помилка, то брехня. Помилка то коли очепатка Ви весь час прикидуєтеся дурачком і постите всяку дурню, в надії, що проскочить. От і в крайній раз з отим вашим дописом: Вакарчук такого не говорив, та і фраза вирвана з контексту. А ви підтримуєте цю брехню. Харе балаболити. Давайте посилання на мій допис, де я збрехав або свідомо підтримав брехню 112 каналу А 112 канал нічим не кращий і не гірший від 5 каналу
Закусіть і прочитайте тему. То ви мені розповідаєте, чи я помилився, чи не помилився? Що за брєд? Закусіть. Так ви постійно, на 80% пишите брехню. 112 канал, 1+1, ЗІК - ваші улюблені джерела. А я 5 канал надрідко пощу. Бо взагалі з ящиком не дружу.
Я не знаю хто такий Голованов. А Кужіль - то стара вже баба і її слухати не приносить користі, Гриценко - просто не здатний бути президентом. Його пік-форми давно пройшов. Йому бракує знань в економіці, сірий такий собі з совковим вантажем на плечах. Він багато що просто не розуміє - тих процесів, що в країні відбувається. Саакашвілі - просто провокатор. Не серйозно.
Миху. Це залишки совка у Вас ще не вивітрилися. Якщо канал брехливий, то не значить, що він не може подати правдиву інформацію. І навпаки. Якщо українська нація розпрекрасна - то це не значить, що у неї нема вдосталь негідників До речі, навіть брехливий Шарій подає багато цікавої інформації . Тому не треба про канал в цілому. Краще по конкретних повідомленнях А Ви ще запропонуйте помірятися...
Та ви праві. Але є ще другий бік медалі. Якщо довго говорити рафіновану брехню, то народ просто перестане дивитися канал. Тому тактика проста: подається 2-3 очевидно правдиві інфи, а поміж них вставляються брехливі. Це відомий спосіб зомбування населення. А якщо говорити вцілому, то ціль ригівського каналу очевидна: показати, що сьогоднішня влада ніяка і її треба терміново міняти. А народ глибоко не думає: а хто є джерело каналу і память коротка. Всі памятають про майдан, але всі забули, що вигнали ригів і слухають це. Так само всі клянуть олігархів і залюбки дивляться 1+1 олігарха Коломойського і ЗІК олігарха Димінського. Мій знайомий має газету. Газету виписують багато патрійотів. От вирішив він не поміщати в газеті програму телебачення каналу Інтер. Стільки візгу було. Не чекав такого від патріотів.
Кужіль говорить все що думає. Деколи цікаво послухати. Так само і Сергій Соболєв і Власенко Гриценко по рейтингах на президента займає 2 місце у виборців. Цілком можливо, що він вийде в другий тур А Саакашвілі друг Порошенка. Порошенко його сам запросив в Україну проводити реформи.
Та вони всі добре навчилися говорити за 25 років. Рейтинги - рейтингами, побачимо що покажуть вибори. Гриценко на всіх виборах, в яких брав участь або пролітав, або набирав мінімум. Ви зараз так говорите, ніби у вас в житті ніколи не було друзів, які б потім стали нЕдругами.