Це давно було ясно. Але мене вибішують вкраїнчики, які голосували за нього другий раз. Тобто, одного разу, коли Вакарчук підтерся своїми виборцями та склав мандат- було недостатньо. Вкраїнчикам доконче було потрібно, щоб Вакарчук підтерся ними ще раз.
А хто не дискредитував себе пішовши в політику? Такі існують? Лікарі, електрики, гірськи інженери, механіки, фермери? Прошу ім"я... І зразу приведу ряд імен: Рональд Рейжан; Вацлав Гавел; Лех Качинський; Джозеф Естрада; Джимми Моралес... Що стосується шоуменів, що очолюють міста, є депутатами чи конгресменами, то список там нескінченний...
Ти хоч глянь яку відстань пройшов Рейган від артиста - до президента. Жодного з них з сцени не взяли.
То кого треба вибирати президентом? В Конституції тільки п"ять критеріїв: громадянин, десять років в Україні, володіє мовою, тридцять п"ять років і має право голосу. Гадаєш цього мало? Варто включити володіння цукерковою фабрикою в Ліпєцку?
Після епічних походів і виходів Вакарчука в політику якось перестав сприймати його творчість, не торкає; може щира композиція з трагічним сюжетом про бариг і неспроможність його тещі сплачувати комуналку через маленьку пенсію щось змінить, таке б я послухав. Мабуть старію. Валерій Прозапас