Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

Відповідь: Свідки

хороший закон!..
    я тільки “за”!...
    ато “батьки” переллють дитині хвору кров, у неї починаються проблеми зі здоров’ям.....
    або батьки водять дитину “до церкви”, там вона підхоплює бронхіт, потім запалення легень....
    або водять “до церкви” і в дитини з’являється алергія і вона захворює на астму.....

у франції?...
    забули згадати росію....
    теж заборонено свідків....
    про росію промовчу, ви й самі знаєте яка у них свобода, а про францію.... чи не в них проблени з “неекстреміськими” мусульманськими сектами?.... дивно, суперлояльних до влади свідків заборонили, а екстремізм зростає...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

але вони є отцями церкви.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

фантазер Ви однако, Пупер.

4. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Ви неуважно прочитали мій допис, тому відповідь неправильна.
    А ви не підкажете мені, чому на картинці із зображенням повії не було мусульманської мечеті. Чи свідки вважають іслам правдивою релігією, чи побоялись задіти іх релігійні почуття???:D

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

забоялися талібану.

6. duncan

всі?!!.... [​IMG]
    чи тільки кілька, яких ви можете поіменно назвати.... [​IMG]

7. duncan

справді?...
    а ви порівняйте систему очищення повітря у свідків та в церкві....
    і спитайтеся у пульмонолога... [​IMG]
    а ви подивіться уважніше....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

у споднях?

9. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я міг би коментувати, якби точно знав, де Ви взяли інформацію про занадто давні черепи, мав уявлення про ступінь правдивості джерела і точнішу інформацію про те, що саме там пишеться, а також орієнтувався в інших відомостях про знаходження черепів.

У цьому дописі я й не ставив за мету відповідати на таке питання. А Вашу думку про те, що все має звідкись узятися, я вже неодноразово обговорював. Можу повторити. Ви виходите з твердження, що досконалі структури обов'язково мають бути кимось створені. Це твердження здається Вам дуже природним, але воно не є логічно необхідним. Можна в це вірити, а можна вірити, що це не так; логічного протиріччя не виникає. Добре вдумайтесь у це, а то я маю звичку одразу після цього висловлювати ще дещо; можливо, Вам важко сприймати дві думки одночасно, так що поки зупинимось на цьому. Подумайте.

10. D.M.

D.M. Well-Known Member

Може, пупер у нас і не такий, але симпатики свідків, яких я раніше зустрічав, справляли в мене враження саме отак оброблених.

А тут уже явно хтось щось переплутав. Це не про свідків.

11. duncan

яких споднях, пан мих?..

12. duncan

“оброблених”?....
    зомбованих?.. [​IMG] скажіть прямо....
    є теорія ймовірності....
    візьмемо її...
    за цією теорією скільки мало би бути збігів, щоб було утворено те, що зараз існує?...

13. Melody

Melody Well-Known Member

14. Олена_ua

Та ось дивлюся і не бачу мечеті...
    І хто тут говорив про двуликого януса?)))
    Головний метод, який використовують свідки, це так звана „атака любов’ю”. Якщо спрощено, то це відбувається приблизно так. Перший етап, коли тобі говорять: „Твоє життя до цього моменту нічого не варте. Це було існування в сатанинському світі”. Другий етап: „Ми знаємо, що тобі потрібно насправді”. Перший контакт з культом для людини – це свого роду одкровення. Відкривається новий погляд на речі. Для прикладу: „Я нарешті з Богом! Чому я не дійшов до цього раніше?”. Потім людину переконують, що лише вони мають єдине правильне уявлення про світ і про те, як вирішити всі проблеми. На цьому етапі йдеться про контроль інформації, яку отримує людина. Для людини найавторитетнішою стає думка культу. Далі культ нав’язує ідею про близькість кінця світу, а також про те, що лише його представники знають, як врятуватися від загибелі. Вони свого роду – це еліта, вибрані. У результаті людина замикається у своєму новому середовищі. Ще один важливий момент – це відсутність вільного часу у членів культів, в тому числі і свідків. Зверніть увагу – вони або на роботі, або розносять літературу, або на зібраннях, або вербують нових членів. Людину просто завантажують, щоб у неї не було часу просто подумати. Для того ж вони і ходять постійно по двоє – аби постійно був контроль одного над одним. А коли з’ясується, що обіцяного успіху все нема, то відповідь буде такою: „Ти сам винен, ти просто погано працюєш або слабо віруєш”. Такі сходинки проходить практично кожна людина, яка потрапляє в культ.

• Подобається Подобається x 2
  15. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

А менi таки шкода тих людей а ше гiрше наших "вiрних св'ятих прочан". Чому нiхто не робить кардинальних змiн у церквi? Чому i далi отак жеремося, вiдгаркуємося одне вiд одного? Тiки шо той православний а той католик, а той свiдок чи бабтист iтд? А нiби Бг на всiх один, i нiби Бiбллiя одна , така сама , незмiнна...
    Всi мудрi обгаджувати i спотворяти все iвся навкруги себе, але ж нiхто не думає що може так само потонути в тому розчинi.Подивiться навкруги мало молодi що росла при комун, так ше додайте до того тпер "вiльних- незалежних" людей...
    Я не хвалю нi одних нi других, бо був там i там, я вже море- океан переїхав шукаючи тої правди i любовi, i знаєе шо НЕ ЗНАЙШОВ. Я хочу служити Богу не як вiйськовий а як друг i помiчник,але один в полi не воїн, тому пошуки тривають...

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

в цьому пупер правий.
    ентропія системи - тільки зростає.
    спонтанний прояв самоорганізації - природі не притаманний.
    --
    аж надто все мало "швидко та вчасно" співпадати, щоб еволюційна теорія Дарвіна справдилася....

17. Олена_ua

Цей хаос не від Бога. Ісус говорив, щоб усі були в одно. Ми живемо в пострадянському часі і зараз в мутній воді ловиться рибка. Секта-це дуже прибутковий бізнес при мінімальних затратах. Саме секти і культи тримаються на протиставленні себе церкві. Це їх політика, це їх бізнес... Для цього вони не гребують ніякими засобами, лиш би спрацьовувало.
    Не знаю, що ви шукаєте???
    Хіба для християнина є якийсь інший вибір, окрім Церкви Христової.

18. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

А де вона, знаєте, то покажiть, бо я її вперто нiде не бачу. Всюди одне i теж саме нi для Бога нi для людей, однi тачки, шмотки, хати,животи а як не то то бабки та позерство. Я змучився, чесне слово...

19. Олена_ua

Та ви так прискіпливо під лупою до всього не придивляйтеся. :)
    Раджу вам нічим не спокушуватись, а знати свою мету і йти до неї.
    Спочатку нехай Царство Боже буде у вас в душі, а все інше прикладеться.:rolleyes:
    І не будьте таким песимістом...:agree:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Такий світ. Але на це не варто звертати уваги. А крім того є багато Божих людей. Людина "любить" бачити гірше і за тим гіршим не бачить багато добра.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)