Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Я у всіх коментарях які мені довелось читати цей фрагмент названо причтою, мова йде не про реальні події ітлумачення їх є дуже різні.

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Уявіть собі я знаю дітей які дають коментарі самостійно і досить грамотно. у віці 8-12 років.

а мова не йде про обєм знань. швидше про їх практичне застосування .

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви читайте не коментарі. Читайте Євангеліє. І вірте так, як це розповів Христос. Можете мені повірити - він говорив правду.

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

тут дещо інше проповідь це не повчання, це інформування.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

коментарі написані досить відомими дослідниками і жоден з них не писав що мова йде про реалнйи опис подій. Ворешті цю притчу требе сприймати в контексті цілої Біблії, а не білію в контексті притчі___)))))))

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

А ви помічали що ці діти є соціально активними. здатні пояснити свої погляди ?
    Я вже писав про випадок коли бабуся повела дитину свідків Єгови до церкви - перше що зроббила дитина пішлавтатись з людьми із священником включно-0)))))

4. Radistka

Radistka Rändaj

Практичне застосування знань дитиною 8-13 річного віку це круто сказано :))) Щодо дітей що дають коментарі, то видно твій рівень такий примітивний.

Розкажу, як було у моєму випадку. Мені було 12 років, старійшина батько моєї 25-и річної коліжанки сказав, що я така розвинута та розумна що вже можу і хреститися. От мене і охрестили ... :))) І уявіть собі такі випадки швидше тенденція.

5. navav

navav Well-Known Member

Сказано багато і нічого конкретного...Я розумію так-або багатий мучився,або Ісус розповідав байки.Котре твердження правильне?Тільки будь-ласка без райкінського-я про кольоса,ви про насоси.

6. Сергій аспірант

*** w06 1.7. с. 28-29 абз. 12-13 Молодежь, избери служение Иегове ***
    Придет время, когда верность родителей перестанет быть вам защитой (1*Коринфянам 7:14). Ученик Иаков написал: «Кто знает, как делать то, что правильно, но не делает, на том грех» (Иакова 4:17). Родители не могут служить Богу за детей, как и дети не могут служить Богу за родителей (Иезекииль 18:20). Получили ли вы знания об Иегове и его намерениях? Достаточно ли вы взрослые, чтобы понимать духовное и иметь личные отношения с Богом? Если да, то не логично ли тогда полагать, что Бог считает вас достаточно зрелыми, чтобы принять решение служить ему?
    13 Если ты некрещеный, тебя воспитывают верующие родители, ты посещаешь христианские встречи и даже участвуешь в проповеди благой вести о Царстве, то честно спроси себя: «Зачем я все это делаю? Хожу ли я на встречи и в служение потому, что этого хотят родители, или потому, что я хочу угождать Иегове?» Удостоверился ли ты, «в чем состоит добрая, угодная и совершенная воля Бога»? (Римлянам 12:2).

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

Ріщення було ваше чи його?

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

Що тут дивного?
    Непомічав ткої тенденції, більшість охрещується в підлітковому чи юнацбкому віці.

7. Pedro

Ще раз повторюю - мене не цікавить ніяка бруклінська нечисть. Мене цікавлять слова Ісуса Христа!

8. Сергій аспірант

Ви розумієте що таке причта?
    Мене не якість коментарів турбує - я звертаю увагу на те що дитина небоїться гворитив аудиторіЇ. привчається формулювати свої думки

9. Radistka

Radistka Rändaj

Те що діти СЄ ставлять себе на рівні дорослих (а у випадку з дорослими, що не є СЄ часто балансують на межі між невихованістю і хамством) і не мають пошани до людей, що стоять вище них (вчителів наприклад), то це я знаю. Це іздєржкі ідеології СЄ - вишості, кращості, істинності за інших. І на рівні дітей це видно особливо чітко.

10. annamariah

annamariah Member

Я цю книжку читала. Доречі, там все досить поверхнево написано.

11. Сергій аспірант

При́тча — это малый поучительный рассказ в дидактико-аллегоричном литературном жанре, заключающий в себе моральное или религиозное поучение (премудрость).
    Це ж не опис реальних подій

12. Radistka

Radistka Rändaj

Моє, але несвідоме і під його впливом!

13. Сергій аспірант

Написано щоб було зрозуміло людям з трохи нижчим інтелектом ніж у Вас. Факти викладені просто точно і достовірно
    Ви знайшли в книзі образи інших релігій?
    Почитайте що писали свідки Єгови про мормонів, методистів, квакерів, кальвіністів. амішів і зверніть увагу як написані статті.

14. Radistka

Radistka Rändaj

Знову ж таки, не тоді коли це зробив Ісус!

15. Сергій аспірант

Вам сказали що ви можете зробити, але не сказали зо вам це потрібно робити.
    Ви жалкували про цей крок?

16. Pedro

По-перше, ніде в Євангелії не сказано, що це притча. А по-друге, навіть в притчах, де Ісус давав приклади яких не існує в житті чи природі? Тобто відверту неправду? Прошу навести такі якщо знайдете.

17. Сергій аспірант

Ісус охрестився в 30 років можливо з тих причин що 30 людина вважалас повнолітньою і цілком дієздатною. Серед учнів Ісуса були люди молодші за нього, його брати наприклад.

18. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ахінея несусвітня! Це ж треба людям так безжально згвалтувати мізки, щоб вони в таке вірили! Сергію, у вас ще ніби вища освіта, ви що серйозно вірите в таке притягнуте за вуха і абсолютно не логічне пояснення???

19. nezabudka

nezabudka вільна

Скажу про себе. Я охрестилась у такому ж віці, що й Radistka. Так, це було моїм рішенням. Але зараз, через 15 років після цієї події, можу вам сказати точно, що не слід дозволяти таким малим дітям охрещуватися. І, мабуть, у цьому варто все-таки наслідувати Христа.

• Подобається Подобається x 3
  20. Сергій аспірант

Любите ви перекладати відповідальність. З усього видно що ви відпочаткумали невірні спонуки, ви хотіли бути як усі. коли в середовищі переважали свіддки Єови ви підлаштовувались під них коли були усвітському середовищі діяли відповідно до цьього середовища.. вас ображало коли вам не давали робити те що можна було іншим.
    Вибачте що знов вліз у ваше приватне життя.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)