Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Увага! Зомбування в повній красі! Правда товариш не розуміє, що таке Армагедон і де він має бути. Але, who cares...:)))

• Подобається Подобається x 5
  2. Witness

Witness Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Radistka

Radistka Rändaj

Zenit поводиться саме так як треба - саме так і поводяться СЄ з "підозрілими" братами і сестрами. А що тут ще казати. Наочний приклад.

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

... подивіться самі скільки "смути" ви тут насіяли :mocking: А чого це Вам хочеться щось "нове" дізнатися, а нащо Вам якісь зайві фальшиві "небіблійні знання" і хіба Вам мало "цікавих" людей в організації? Нє ... скажемо так - а хіба є "люди" поза організацією? :))) Nicht war?

4. nezabudka

nezabudka вільна

Ось бачите Witness, яка несправедливість:
    Коли я говорила про те, що дитина-Свідок не закінчила школу (про що згодом шкодувала), ви нагадали мені, що не слід нікого засуджувати.
    А коли я ось вирішила трошки витягнути голову зі збору СЄ і порозглядати, що там навколо цікавого відбувається, то одразу ж отримала осуд більшості "братів і сестер".
    Коли я сказала, що працюю на теперішній моїй роботі, яка забирає у мене багато часу (часто у вихідні, і до пізнього вечора), тому, що вона мені подобається, я можу себе на ній реалізувати, і вона приносить достойний заробіток щоб купити квартиру, машину, поїхати кудись в іншу країну відпочивати... Мене півзбору "засудило". За що, питається?

5. Pedro

Якби товариш Вітнесс читав Біблію, то він побачив би, що Христос на подібний випадок сказав - "і оправдана премудрість чадами її".:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Witness

Интересно, все ли кто посещает эту тему знают, чему учатся Свидетели Иеговы на собраниях? Взять к примеру тему единства в этом злом мире. Чему учатся люди на собраниях СИ? Чему-то экстремистскому? Или их учение отражает дух Христа? Посмотрим на выдержки из одной из последних статей:

Насколько верны и освежающи эти мысли! Христиане действительно должны помнить, что они должны быть не от мира, что современные государства лишь временны и христиане не должны допускать в свое сердце национализм, гордость и должны бороться с влиянием несовершенства.

Что дальше сказано про церкви христианского мира? Давайте посмотрим:

- печально, но мы сегодня видим, что дела обстоят именно так. Церкви стыдливо избегают учить людей тому, что современные государственные власти и политические устройства это временное явление. Что Бог уничтожит их вскоре. И что нужно хранить свое сердце от национализма. Наоборот!...

Какие плоды пожнут эти лже учителя? В Откровении мы находим ответ: Откровение 17:16. За что? Потому что "в ней найдена кровь пророков, святых и всех убитых на земле" (Откровение 18:24).

• Подобається Подобається x 3
  7. Pedro

Зомбування продовжується. Але чи є ще такі які вірять в цю галіматью?

• Подобається Подобається x 3
  8. Radistka

Radistka Rändaj

:))) та власне що екстремістському ... який злий та жорстокий світ ... дєйствітєльно, насколько ОСВЄЖАЮЩІЄ мислі ... !!

Підходять раз до мене на вулиці два СЄ з запитанням "Як ви думаєте, в світі більше злих людей чи добрих?" А я так щиросердо візьми та й ляпни від душі - "та ясно, що добрих більше" (і я таки дійсно так думаю :pardon:). Вони залишились стояти з відкритими ротами .. не знали що далі говорити :)))

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Колись я читала тему "анекдоти", але потім вернулась сюди - тут цікавіше :mocking:

9. nezabudka

nezabudka вільна

То просто така відповідь не передбачена в посібнику "Як розпочати і продовжити розмову на релігійну тему" :good:

10. Pedro

Євангеліє - це книга любові. Любові Бога до людей, навіть останніх злочинців.
    Як можна, читаючи цю книгу, ненавидіти все на світі???

11. Radistka

Radistka Rändaj

- Заставь дурака Богу молиться, он и лоб расшибёт.

- Blinder Eifer schadet nur.

- Give a man enough rope and he’ll hang himself.

12. Witness

ФСБ против японского студента

http://sarvarupa.livejournal.com/12094.html

- посмотрите в глаза экстремисту, врагу Российского государства. :)

13. plastic

plastic Well-Known Member

Каждый должен смотреть за собой. Єто проблема почти всех людей-немного духовного немного мирского в душе. От етого нужно избавляться и посвятить себя Господу. Но ето человек не поймет, пока ему не откроет Господь. Ведь мы можем видеть себя только в свете Господнем.

Насчет национализма-ето точно. Нелюбовь к людям которых сотворил Господь-ето нелюбовь к Нему.
    Духовный вавилон(смешение)-смешение правды и лжи, христианства и язычества, мира и духовности-будет уничтожен

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я щось Біблії не зустрічав, щоб було сказано: хто буде проповідувати, той ввійде в Царство Боже, чи рай.

15. Witness

То есть вы согласны проповедовать только если вам будет обещан за это рай? М-дя... :n:

Есть еще третий вариант: выйти из той религии, которая не творит воли Бога :good:
    Простите, вот вы трижды произнесли "Господь" Вы про какого Господа говорите? Матфея 22:44

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

я за те, що всі не можуть бути проповідниками.

---------- Додано в 02:37 ---------- Попередній допис був написаний в 02:28 ----------

А у вас скільки є господів? 5 чи 10?

• Подобається Подобається x 1
  17. Pedro

Ну скільки там в брукліні сидить? То всі для них боги. Бо порушення хоч би одної букви їхнього регламенту жорстоко карається.

18. Witness

к счастью, для семи миллионов Свидетелей Иеговы ваше мнение ничего не значит : )

Странный собеседник: боится даже открыть Матфея 22:44 о_О Вообще, я за последнее время не припомню, чтобы Мих сказал что-то ценное, полезное, содержательное. Все больше спам, якой-то...

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

20. Pedro

То чому ж не виходимо, ґеноссе Вітнесс? Тільки не робіть вигляду, що я в вас в ігнорі.
    Бо знаю першу заповідь "світка" - збреши!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)