Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Прошу вибачення за оффтоп але у Львові були випадки встановленя хрестів чи статуй без дозволу міської ради. Чомусь їх не зносили

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

Але знаходяться люди, яким заважаимме будівництво залів царства прооповідь свідків Єгови тощо.

2. bris

bris Member

Я спілкувався з бабульою одню яка там служить, вона такий брєд говорила, і правільно що вирішили його демонтувати.

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

це в тернополі

3. Сергій аспірант

Люди зробили цю каплицю через релігійну необізнаність - і це вина їх релігйних провідників. Але це не означає що релігйними почуттями цих людей можна нехтувати.

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Доречі УГКЦ соід добре подумати, що за короткий період часу в її середовищі виникають сектантські угрупування.

4. Оленa

Оленa Well-Known Member

Сьогодні підійшли до мене дві свідчині і запитали, що таке спасіння. Я їм розповіла Добру Новину, але вони весь час мене перебивали, то про виселення в сибір говорять,то про рай на землі... Вкінці я їм кажу: і слава за це (спасіння) Отцю, Синові і Святому Духові...вони мовчать...я кажу: Амінь!...вони далі мовчать...о_О Сидю і думаю, чому вони промовчали.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  5. Сергій аспірант

Але імя в Новому завіті все ж імя вжвається.

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

якщо не складно наведіть цее тут

а навіщо з вами сперечатись? У вас є сформована релігйна позиція і іншу ви сприймати не будете - навіщо втрачати час а на даремну суперечку?.

6. JaguaR

JaguaR щасливий

А про неевклідові простори чули?

В мене є знайомі зі свідків.

7. Сергій аспірант

і як цей коментар стосується мого допису?

8. JaguaR

JaguaR щасливий

Та не спішіть так друкувати, а то потім важко розібрати.

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

До речі класно сказано. Про свідків.

9. Оленa

Оленa Well-Known Member

Я не сперечалася, а славила Бога за дар спасіння. Я чесно сподівалась, що вони теж це зроблять, але....:dntknw: Досі відчуваю розчарування, адже тут на форумі свідки стверджують, що є вчителями і хрИстиянами.

10. JaguaR

JaguaR щасливий

Якщо Вам не зрозуміло, значить коментар не для Вас.
    Я не маю бажання спорити, тому роз’яснювати не буду.

11. Сергій аспірант

Ви так на моє пиатння і не відповіли?
    А свідки хіба примушують спілкуватись з ними - вічливої відмови цілком достатньо.
    Та й на марні суперечуи свідки Єгови час не витрачають.

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Повторю запитання в який формі і що саме ви говоирили?

---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Тобто ви хочете сказати що свідки Єгови отримують платню за проповідницьку діяльність?

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

за дар чи за можливість?
    3. А хто витерпить аж до кінця, той буде спасений!

12. JaguaR

JaguaR щасливий

Тобто, коли людина піддається переконаню, то вони говорять, а коли в неї є свої погляди, то нє. І це говорить, що в свідків погляди куди більш "свої усталені".

13. Сергій аспірант

Ну покищо не я не сперчаюсь пале можливо в даній ситуації потрібні певні розясненя?

14. JaguaR

JaguaR щасливий

Нє не за проповідницьку. Просто так.

15. Сергій аспірант

Я так і не зрозумів, що ви маєте на увазі?

16. Оленa

Оленa Well-Known Member

А в якій формі можна говорити про Спасителя і спасіння? якесь дивне питання...ви дивний...
    вам в сусідню тему

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Ви зрозуміли. Але то так, риторично.

18. Сергій аспірант

Зазвичай свідки Єгови досить добре обізнані і мають тверді переконання.
    СМвідки Єгови поважають релігійний вибір інших людей і ім цікавіше знайти людину яка цікавиться чимось, ніж сперечатись ні про що.

19. L e o

L e o Well-Known Member

JaguaR, та розкажи нормально шо там з тією платнею.

20. Сергій аспірант

Наскільки мені відомо ні старійшини ні інші свідки Єгови грошей не отримують. Виняток лише працівники бетелю та раойнні наглядачі0, які отримують на 250 грн в місяць.

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

вам доводилось спілкуватись з харизматами?

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

Якщо свідки Єгови отримували б гроші, то приховування цього факту лише б шкодило вадже оплачуване духовенство звийчайна справа у християнстві.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)