Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

Мих, вы двоечник. Хватит учить сказкам. Познакомьтесь с Библией и прочитайте о том, что душа праведных и грешников умирает: Бт 12:13; 17:14; 19:19, 20; 37:21; Исх 12:15, 19; 31:14; Лв 7:20, 21; 19:8; 22:3; 23:30; 24:17; Чс 9:13; 15:30, 31; 19:13, 20; 23:10; 31:19; 35:11, 15, 30; Вт 19:6, 11; 22:26; 27:25; ИсН 2:13, 14; 10:28, 30, 32, 35, 37, 39; 11:11; 20:3, 9; Сд 5:18; 16:16, 30; 1Цр 19:4; 20:31; Иов 7:15; 11:20; 18:4; 33:22; 36:14; Пс 7:2; 22:29; 66:9; 9:1; 78:50; 94:17; 106:15; 124:4; Пр 28:17; Иса 55:3; Иер 2:34; 4:10; 18:20; 38:17; 40:14; Иез 13:19; 17:17; 18:4; 22:25, 27; 33:6; Мф 2:20; 10:28; 26:38; Мк 3:4; 14:34; Лк 6:9; 17:33; Ин 12:25; Де 3:23; Рм 11:3; Евр 10:39; Иак 5:20; Отк 8:9; 12:11; 16:3.

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

Конечно! Иисус есть воскресение и жизнь: те праведники, которые умрут, будут воскрешены Иисусом и будут жить вечно! До этого момента все праведники будут спать:

1 Коринфянам 15:16–23 Ведь если мёртвые не воскресают, то и Христос не воскрес. 17*А если Христос не воскрес, то ваша вера бесполезна — вы всё ещё в грехах ваших. 18*По сути, и те, кто уснул смертным сном во Христе, погибли. 19*Если только в этой жизни мы надеялись на Христа, то мы самые несчастные из всех людей. 20*Но теперь Христос воскрес из мёртвых, первый плод из тех, кто уснул смертным сном. 21*Ведь как смерть — через человека, так через человека и воскресение мёртвых. 22*Как в Адаме все умирают, так во Христе все оживут. 23*Но каждый в свою очередь: Христос — первый плод, затем, во время его присутствия,— принадлежащие Христу.

2. ovod

ovod Well-Known Member

на тій підставі, що інша релігія перестала бути істинною, а що б ви сказали якби чоловік ховав жінку за католицьким звичаєм? Напевне нічого проти би не мали, а чому?
    Виховання таким чином необов'язково дасть любов до ближнього, а тільки те що він зможе отримати, якщо зробить те і те. Тільки якщо він не буде думати про те, що він отримає за те що він зробив(повагу, царство Боже) і не буде розказувати тоді це дійсно похоже на любов до ближнього. Але чи часто вам траплялися такі люди?
    Деколи хтось як зробить щось добре, то кожному розказує і по суті хвалить себе, а це вже гордість.

3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ну диви... Нема на вас Пупера :nea: Я вам відкрию секрет [​IMG] ту побутує думка, що трійошник [​IMG]

Last edited: Aug 19, 2010
    • Подобається Подобається x 2
  4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Василю, Ви настільки залежні від сексу, що навіть не взмозі подумати про перспективу післяземного життя без статевого члена. За християн не переживайте. У справжнього
    християнина секс не стоїтьна першому місці. Секс - це один із методів вираження, чи передачі своїх почуттів іншій людині, але він не являється основним. Після земного життя відбувається процес духовного єднання споріднених душ, входження в стан гармонії, що набагато приємніше від звичайного фізичного сексу. Стосовно дітей взагалі сенсу не бачу, там не бракуватиме людей і всі вони будуть, як одна сім"я.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перш за все, хотів би сказати, любов не може бути односторонньою. Якщо говорити про свободу вибору, яку дав Бог, то результає є лише тоді, коли є взаємність. Бог нікого не заставляє силоміць Його любити, тому що любов повинна виходити з власного бажання людини. Тому, якщо Бог є ініціатором любові, а людина - ні, то нічого з того не вийде. Але при тому то є вибір людини.

Яким чином Бог може з ініціювати любов людини до себе, якщо не через виховання дітей батьками? Звичайно, Бог може достукатися до людини по-різному, але через батьків - то один з найпоширеніших способів.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

Чекати?
    А як не зрозуміє?

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Вирішили задусити масою, чи кількістю? Було в 100 раз більше користі, якби ми розібрали пару цитат детально. А такво просто вивалити і я можу.

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

як же спать, коли по-вашому вмирає все: і тіло і душа, нічого не залишається?

6. Witness

ну так вперед! :)

я еще раз засомневался, что разговариваю с верующим человеком о_О (Иоанна 11:11-14)

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, не звертайте уваги. Це "вежа" в черговий раз видала на-гора.
    Вони тільки й того навчені, що воювати з християнами і з Христом.
    Ви хоч раз бачили, що вони звернулися до Василя чи інших безбожників? Я - ні. Рибак - рибака...
    Зрештою, на цей раз їхня вежа щось заїдає. Що має спільного з життям після смерті цей вірш -
    9 Тоді Ісус до них промовив: “Питаю вас: Чи годиться в суботу добро чинити, чи зло робити? Спасти життя, чи погубити?”
    Луки,6

або,

33 Хто буде намагатися спасти своє життя, той його погубить; а хто його погубить, той збереже його живим.
    Луки,17

Я розумію, таваріщь натиснув слово "душа" і вежа видала йому цю кількість віршів. Я впевнений що він цього і не читав.
    Ось якби він ще знав англійську, то прочитав би в англійських виданнях, що слово душа в більшості випадків пишеться по англійськи словом life, тобто життя.
    Але що їм будете доводити? Сказано в морг, значить в морг...:sad:

8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

+ до мусульман ;)

• Подобається Подобається x 1
  9. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ви стверджуєте, що Христос воскрес в iншому тiлi i що Вiн буцiмто сказав учням неправду, я вiрно зрозумiла?
    Тодi cкажiть, де перемога над смертю, якщо одне тiло вмирає, а iнше повстає (воскресає) - тодi це якийсь фокус. Якщо тiло людини смертне i смерть цього тiла не переможена, то в чому тодi перемога? Христос, який став першим воскреслим, якщо воскрес не в тому ж тiлi, хоча воно було без грiха, а друге прийняв, то звiдки Вiн його взяв? Перше - вiд Дiви, а друге звiдки? Для чого Вiн показав рани вiд гвоздей, не для того, щоб довести, що це те саме тiло, яке було розiп’яте i воскресло? Що означає прообраз Йони, хiба один Йона був в черевi кита, а iнший вийшов з черева?
    Пiсля Воскресiння смертне тiло одягається в безсмертя, воно по силi Божiй переходить в кращий стан. Хоча тiло й так є духовним, але буде бiльш духовним, легшим, тоншим, буде здатне перемiщатися в повiтрi, проходити крiзь стiни. Апостол Павло порiвнює тiло людини з насiнням, яке поки не зiтлiє (не вмре), то й не народиться знову. Кожен отримає своє тiло, а не чуже, так само як пшениця родить лише пшеницю, а не щось iнше. Тi ж, хто не помруть, вмить ока перемiняться i залишаться у своiх тiлах.

10. Василь

Василь Well-Known Member

А скільки відсотків християн готові відмовитись від сексу?

Сім"я без дітей? А що це таке?

11. Witness

Это не я утверждаю, что Христос воскрес в духовном теле, а Библия. Христос появившись в комнате перед учениками стал убеждать их, что не является всего лишь видением: он реален, и для этого даже ел перед ними. До этого момента он уже появлялся перед ними в других обличиях: в одном случае его приняли за садовника, а в другом, ученики шли с ним дорогою, и приняли его за другого.

Воскресение - это действительно обретение нового тела, согласно 1 Кор 15 главы. Старое тело умирает, согласно этих слов. Иисус отдал свое совершенное тело как жертву за нас, и если бы он его сразу получил назад, то вот это и было бы "фокусом": получилось бы, что никакой жертвы не было. Овечку положили на жертвенник, убили, подождали три минутки, а затем реанимировали. Как вы думаете, как бы отнесся Бог в древности к таким манипуляциям?

Поэтому Бог воскресил Иисуса в новом теле - в духовном. Иисус показал в этом доме свои раны не для того чтобы доказать что это было то же самое тело, а для того чтоб Фома поверил что он воскрес. Позже Фома понял бысвою ошибку, но на этот момент Иисус пошел ему навстречу. Напомню: в предыдущих явлениях Иисус появлялся без отметин на руках. То есть теперь он мог появляться в запертой комнате, исчезать, снова появляться в других обличиях, и снова исчезать. Прежнее тело было отдано в жертву за вас и за меня. Да и зачем нужно на небе, в космосе тело с сердцем, легкими, руками, кожей, кишками и половым (простите) членом? о_О

Вы сказочница? :)))

12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Казкарi сидять у письменницькому вiддiлi вартовоi башти, iм нiчим бiльше зайнятися, як вигадувати казки - така у них робота. :mocking:

13. аксакал

А ще - позбавлене статєвих цяцьок. Це я тому, що пригадав: ДЕХТО тут задавався питанням щодо шлюбного життя в Новому Єрусалимі. :)))

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А головний казкар заснував секту. Як виглядає, він по-перше, був невіруючою ні в що людиною.
    Тому повидумував оці казки на свою користь - святого ж для нього нічого не було. Подивіться уважно на їхню "філософію" - все шите білими нитками.
    По-друге, він мав тільки кілька класів початкової школи, тож і багато чого просто не розумів.
    Проте любив і гроші і славу і дівчаток і інші тілесні принади.
    Послідовники? Яблуко від яблуні...

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Власне, що шито, ще й так цинiчно, бо своi слова я можу пiдтвердити Бiблiєю.
    Подивiться як самозванi "проповiдники" i нашi " благодєтєл вiд дому до дому" пишуть про Христову Жертву:
    . Сподiваюсь розумний все зрозумiє.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим більше дискусії з СЄ, тим їх "наука" є цинічнішою в моїх очах. Тільки СЄ міг таке написати, але в жодному випадку християнин.

17. Witness

какое? Расскажите. Что вам не понравилось в словах моих? Про овечку? А вы разве не читали в Библии, что Иисус называется ягненком? Что вы все циничность выискиваете?

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

ценичность, Мих, это когда Библия не оставляет и сомненья о том, что такое идолы и как Бог смотрит на изображения в поклонении, а католики продолжают умножать статуэтки...

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

18. Xasm

Xasm Well-Known Member

Пробачте за довгу мовчанку - не було можливості писати...
    Згідно ващої-ж логіки, оскільки це не те саме тіло (попереднє не мало вказаних вами властивосте, по крайній мірі, не мало-б дірок від цвяхів), значить нема перемоги над смертю... А що, власне для вас значить "перемога над смертю?" На скільки розумію я і пояснює Біблія - перемога над смертю полягає в тому, що люди які померли мають надію на воскресіння, тому смерть безсила - "вбивай скільки влізе, а він знову воскресне." Крім того, Ісусова жертва дає право встановити на землі царство, в якому не буде смерті - всі будуть досконалі і безсмертні, як свого часу Адам. Тобто смерть буде повністю знищена - ніхто не помератиме! Witness, до речі, все пояснив дуже чітко і зрозуміло,
    при тому ви не взялись спростувати його докази і логіку... Вас це не турбує? Бо для мене це ще один доказ, що ви просто викидуєте необдуману філософію, при тому намагаєтесь просто проігнорувати важливі питання і змінити тему:
    І взагалі, тут вже довгий час іде придирство до найменших дрібниць, а ігноруються основні питання: нагальність проповіді, прославлення Божого Імені, відокремленість від світу, любов до ближнього... Це лише деякі з основних глобальних питань, які тут успішно заглохають! Збіг з часами Ісуса просто вражає: тодішні релігійні провідники так само "відціджували комара і ковтали верблюда..."

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

Last edited by a moderator: Sep 5, 2010
  19. аксакал

"25 Інші ж учні сказали йому: Ми бачили Господа!... А він відказав їм: Коли на руках Його знаку відцвяшного я не побачу, і пальця свого не вкладу до відцвяшної рани, і своєї руки не вкладу до боку Його, не ввірую!
    26 За вісім же день знов удома були Його учні, а з ними й Хома. І, як замкнені двері були, прийшов Ісус, і став посередині та й проказав: Мир вам!
    27 Потім каже Хомі: Простягни свого пальця сюди, та на руки Мої подивись. Простягни й свою руку, і вклади до боку Мого. І не будь ти невіруючий, але віруючий!
    28 А Хома відповів і сказав Йому: Господь мій і Бог мій!
    29 Промовляє до нього Ісус: Тому ввірував ти, що побачив Мене? Блаженні, що не бачили й увірували!" (Ін 20:25-29)

Но то був порядний апостол Хома... ;)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви про Witness? Бо то він казав: "А я должен ето знать?" Ну як зайшов в глухий кут....

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

я то читав і знаю, але ви жертву Господа подаєте насмішкувато.

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

:crazy::crazy::crazy:

По-вашому, Господь займався показухою, щоб Хома повірив....:mocking:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)