Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Правда те, що каже Василь, але не Бог, нє?

2. Василь

Василь Well-Known Member

Правда те, що ніякий бог нічого нікому не казав.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що вас сказати?
    Звідки ви можете знати що хто кому казав?

4. Василь

Василь Well-Known Member

Я саме про це й кажу: все це вилами по воді писано.

5. Witness

Witness Well-Known Member

Второзаконие 30:19–20 Я предложил вам жизнь и смерть, благословение и проклятие. Выбери жизнь, чтобы ты жил, ты сам и твоё потомство, любя твоего Бога Иегову, слушаясь его голоса и оставаясь ему верным...

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Вот Мих - это вам:

Колоссянам 2:8 Смотрите, как бы не нашёлся тот, кто завладел бы вами, как добычей, через философию и пустой обман ... :)

Еще раз повторим слова Библии:

Римлянам 6:23 плата греха — смерть, а дар Бога — вечная жизнь

так, у человека есть выбор:

1) вечная жизнь
    2) вечная смерть

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

звідки інфа?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що таке вічна смерть і що таке невічна смерть?

8. Witness

странно что верующий человек спрашивает меня об этом о_О Давид, к примеру, мертв уже 3000 лет. Много? Да. Но навсегда ли он умер? Нет! Он воскреснет. Смерть навечно - это смерть без воскресения. Такие люди никогда не воскреснут. Что тут может быть неясного?

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені теж "странно" читати ваші уявлення.

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Приклади з Біблії про людей, які ніколи не воскреснуть навести можете?

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

ваші вислови типу "вічна смерть", чи "тимчасова смерть" є просто смішні. Смерть - є просто смерть і для всіх вона є одинакова. Нема такого поняття вічна/невічна. Ну а воскресіння - то є воскресіння, як воно повязано з смерттю? Ніяк.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тільки як узгодити з Біблією таке твердження, що "кожному треба померти, а потім суд". Який суд коли людина помирає як скотина і нічого не лишається? Кого будуть судити?
    Або, "віруючий на суд не приходить, а перейшов від смерті в життя".
    То хто тоді приходить на суд, якщо від людини нічого не лишається і вона не воскресає?
    От баламути!

11. nixto

nixto Well-Known Member

Я як Ви согласуєте до вашого вчення слова Ісуса: залиш мертвим мертвих хоронити (то шо Він мав на увазі трупаків ходящіх) А ще слова які неодноразово повторяються: хто слухає Моїх слів і їх виконує - не помре повік ! То що Ісус збрехав?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви заувжили? СЄ і прихильники синхронно зчезли...

13. Witness

Иуда Искариот - Иоанна 17:12

---------- Додано в 07:45 ---------- Попередній допис був написаний в 07:43 ----------

??? ??? ???

Поясните с чем связано воскресение? С блинчиками с повидлом? С сауной? Со строительством спортивного комплекса в Сочи? о_О

---------- Додано в 07:51 ---------- Попередній допис був написаний в 07:45 ----------

Не пойму в чем проблема?

Снова не пойму проблему (???) С чего вы взяли что он збрехав?

Иоанна 11:25–26 Иисус сказал ей: «Я*— воскресение и жизнь. Кто проявляет в меня веру, даже если и умрёт, оживёт, и каждый живущий и проявляющий в меня веру не умрёт никогда. Веришь ли этому?»

Те кто и умрет - воскреснут. Ибо Иисус воскресит их. Они будут жить вечно :)

14. Runa

Runa New Member

я певно не в тему вклинюсь у вашу гарячу дискусію...)))
    нещодавно дещо купила через український аукціон.
    а продавець мені в посилку разом з товаром наклала отих всяких брошурок типу "Пробудись!"... кумедні, чесслово)))

Last edited: Aug 18, 2010
  15. Witness

Runa, что означает ваша картинка?

16. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідкам Єгови радять з повагою ставитись до поглядів подружніх партнерів, які не є свідками Єгови. Іноді для того щоб тактоіно пояснити свої погляди, і на те щоб друга половина їх зрозуміла іноді ідуть роки. До речі ніхто раптово стати свідком Єгови не може.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Коли з ними на світі Я був, Я беріг їх у Ймення Твоє, тих, що дав Ти Мені, і зберіг, і ніхто з них не згинув, крім призначеного на загибіль, щоб збулося Писання.

Де тут сказано, що не воскресне?

Ех, фантазери, фантазери.....

---------- Додано в 10:14 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

коли нема чим крити, можна і пукнути.

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

як хто? переклад нового світу:

6. І кожен, хто живе та хто вірує в Мене, повіки не вмре. Чи ти віруєш в це?

18. Witness

Он в этом месте назван "сыном погибели" - это и означает, что с ним вопрос решен: он уже осужден на погибель. К чему его снова воскрешать и дарить жизнь?

? ? ?

В чем разница то? :) Без разницы: в начале сказано, что Иисус есть "воскресение". Речь шла о воскресении. Как вы этого не видите?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

як це в чому?

6. І кожен, хто живе та хто вірує в Мене, повіки не вмре. Чи ти віруєш в це?

Ця цитата говорить, що нема смерті для віруючих. Нема "чорного екрану" після фізичної смерті.

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

воскресіння - набуття нового тіла.

20. ovod

ovod Well-Known Member

згідний, але є один момент.
    Припустимо ви ще не свідок і почали розуміти, що трійця, то напевне неправильно, а потім, що перед іконами молитися непотрібно і так далі. Якщо ці питання зразу ж з дружиною не обговорювати, то тоді коли про це дізнається дружина - для неї ви стали раптово свідком.
    А тепер уявіть, що наприклад, ви поступово, тільки зрозуміли і сказали дружині( вона католик чи православна), що молитися перед іконами, то є неправильно. Ким ви є тепер для неї? або відступником, єретиком або ж свідком якщо знає хто таке сповідує.
    Тепер дальше, ви думаєте її переконувати у своїй правоті по цьому питанню чи як хоче то хай молиться перед іконами? І чи зможете коли потрібно буде в якісь ситуації хоча б зробити вигляд, що молитеся перед іконами?
    Тобто жінка поступається і дозволяє/не забороняє сповідувати іншу віру, якщо ви в певних ситуаціях здійснюєте по її релігії. Ну і навпаки.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)