Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про день народження:

Про інше святкування:
    :crazy::crazy::crazy:

Дозвольте запитати, де сказано у Біблії, що можна вечірки проводити?:haha:

Хочете я вам поясню чому неможна день народження справляти?
    Насправді, справа не у Біблії, бо такої заборони ви ніде не знайдете.
    Просто організація Вартової Башти і брошурок повинна якось контролювати і впливати на ум своїх рабів. Що це дає? То дає контроль над поведінкою простих свідків. Вони повинні памятати, що день народження справляти неможна, вони повинні памятати, що організацією то заборонено, вони повинні підкорятися організації і виконувати її вказівки. Це виховує послушність, дисципліну в рядах людей. От і вся причина.

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

я тут трошки помилився - Конфуція китайські католики почитають згідно звичаїв предків - і він проголошений святим
    Але католик який відзначить день народження Будди чи свята на честь Шиви чи Вшну навряд чи буде схвалений

3. majolika

majolika Well-Known Member

ну, тут не посперечаєшся :)
    але повторю - моя думка, що в святкуванні ДН, нового року, восьмого березня тощо немає порушення ніяких принципів. Це порожні речі, прикраси, вони не мають впливу на мою віру.

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

но-но, далі Ісус пояснює не про їжу :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Книга Йова для прикладу. Крім тогов Євреїв було достатньо святкувань коли вони могли збиратись родинами. Ісус був присутнім на весіллі.

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Якби бБілія містила вказівки до кожного випадку життя - це булаб не книга а бібліотека.
    Мова йде про принципи - які є ширшими ніж закони щодо окремих справ і тому універсальні

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

деякі християни думали так само, наслідком стала поява синкретичної релігії яким є сьогодніщнє християнство.

5. majolika

я би із задоволенням подивилась на якесь кольорове буддійське свято! Вони такі в них гарні, з драконами і ліхтариками!
    І від того моя любов до Бога не зменшиться :)

6. Сергій аспірант

Євреї та христини уникали будь яких дій повязаними з іншими релігіями, окультизмом тощо - Принцип не торкайтесь нечистого діяв був тут основним.

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Подивитись і брати участь зовсім інші речі

7. majolika

Миху, у вас точно свідкофобія :)))

Хіба те, що людина належить до певної церкви і захищає свої переконання, робить її автоматично рабом? ви ж вважаєте себе рабом своєї Церкви?

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

ну то я б ліхтарик потримала :)))

8. Сергій аспірант

для свіьського суспільства так але насправді людина не може жити без релігії і якщо людина чи суспільство це заперечує насправді вона вводить нову. В релігієзнавстві є поняття про релігійні напрями секулярного характеру.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви не читали про раба у СЄ?

Отож бо і воно...

10. Сергій аспірант

і фактично вчинили б ідолопоклонство. ДЛя більшості елінів відмова пожертвувати кілька крапель вина генію імператора видавалосб дивним але ж хримтияни цього не робили.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

Не впевнений що і ви зрозуміли що читали_)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

я про весілля нічого не писав.
    а що до збирались, то може день народження відзначали? Звідки вам знати?

12. majolika

це навпаки дуже почесне звання! таким рабом усяк хотів би називатись :)

13. Сергій аспірант

я маючи єврейське коріня трохи історією і звичаями євреїв цікавився. І навіь вище подав думку рабина

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

Які факти, ви дали посилання на сумнівний сайт, а не на роботу Орігена. Євреї сьогодні як і колись святкують дні народження і нічого в цьому поганого нема. Біблія забороняє святкування ДН? Ні. То навіщо фантазувати. Ще раз повторюю, дозволено все, що не заборонено, а не навпаки.
    Поясніть лицемірство свідків в носінні обручок! Це ж явний язичницький звичай. Чому цю язичницьку традицію свідки свято зберігають?
    І ще, чому на залі царства свідків в Нью - Йорку зображений символ крилатого сонця, знак бога Ра? Може досить лицемірити?

15. comanche

comanche знайшовся

Давайте тоді і на концерт Rammstein сходим, а чого нам. Яка різниця який окультизм :)
    Далі великі "откровєнія" не для маленьких мізків:

16. majolika

ідолопоклонство? - думаю ні, але можливо, що могла би бути "за спотикання слабим". Ці вірші з Коринтян ніби і стосуються їжї, але не простої, а "ідольських жертов". І що про це говориться :
    "Їжа ж нас до Бога не зближує: бо коли не їмо, то нічого не тратимо, а коли ми їмо, то не набуваєм нічого"

Усі ці свята - пусте, воно нічого не означає, як і та їжа :)

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

Я не розумію їхньої мови. Для мене це просте бла-бла-бла під музику (і ще - не подобається :)

17. Сергій аспірант

кожен сам виріщує носити чи ні, для багаьох целише знак того що людина є в шлюбі

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Павло чомусь так не думав і християни мали зстереженя не переймати звичаїв язичників

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

аце повашому не є серйозною провиною?

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

язичницький а ле не релігйний -звичай похобдить з дуже давніх часів ідалео не завжди мав релігйне значення.

18. majolika

це є іншою провиною. на щастя, я нікого не "спотикаю"

19. Сергій аспірант

але тим не менше провиною
    просто перечитайте для себе слова Павла які стосувались ідолопоклонства та й заповідьяка заборняла служити іншим Богам не забудьте.

20. Nadan

Nadan Well-Known Member

То може і день народження не є гріхом? Може нехай кожен сам вирішує святкувати його чи ні?
    Ви помиляєтесь, обручки були якраз частиною релігійного культу бога Ра!
    Я щось не почув відповіді, чому на залі царства свідків в Нью Йорку зображено язичницький символ летючого сонця?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)