Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Пане Надан майте совість, елементарну повагу до співрозмовників і не пишіть тут дурниць.
    Експерементатор-))))))

---------- Додано в 09:58 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ----------

Надан це знає-))
    ПРосто діє так само як інші критики - головне щоб було ..... джерело при цьому неважливе, бо головне запах

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

зазвичай свідкам Єгови не рекумендують вступати дискусії на подібних форумах

2. Nadan

Nadan Well-Known Member

По перше, я не писав, що це стаття із вартової башти! І чому ж це ви вирішили, що це йдется про вчення свідків? Може рідний дух впізнали?
    По друге, мене дійсно цікавить чи Біблійно правильно тримати котів. Аргументи мені здається приведені правильні, особливо з точки зору свідків. Адже саме так свідки аргументують відмову святкувати день народження, прийняття подарунків, спів народних і патріотчних пісень та багато іншого.
    Тому мене цікавить, чим приведені аргументи гірші ніж наприклад ваші стосовно відмови святкування дня народження???

• Подобається Подобається x 4
  3. Сергій аспірант

Тому що ви не перші хто мені цю статю показує
    а що ви знаєте ппро аргументи свідків Єгови з цього приводу?
    до речі чимало ортодоксальних євреї ставляться до цього свята подібно до свідків Єгови.
    Святкуваня днів народженя мало значне релігйне значення і існо було повязане з астрологією. У єврейській і ранньохристиянській культурі звичаю святкувати день народження не було.

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

валите усе на купу важливе не походженя пісні а її зміст. Хоча патріотичних пісень свідки справді уникають як до речі і націоналізму.

• Подобається Подобається x 1
  4. Witness

Witness Well-Known Member

ну вы и сравнили! Почему христиане не должны справлять день, считающийся главным праздником у сатанистов вы сравниваете с чьим-то бредом про котов?...

5. Nadan

Nadan Well-Known Member

Хмм... Не думав, що вона така популярна.
    Що я знаю про аргументи свідків? Давайте я буду приводити всі аргументи які я чав, а в дужках виділю паралелі із даної статті. Ок?
    Отже аргументи свідків:
    1. Святкуваня днів народженя мало значне релігйне значення і дійсно було повязане з астрологією та ідолопоклонством. (В Древньому Єгипті було звичним поклонятися кішкам і обожнювати їх. Як Християни ми повинні берегти себе від ідолів і не поклонятися іншим богам. Давайте ніколи не будемо відкидати мудру пораду, яку дав нам Єгова.)
    2. У єврейській і ранньохристиянській культурі звичаю святкувати день народження не було. (Писання ясно демонструє, що ні Авраам, ні Ісаак, ні Яків, ні багатостраждальний Іов, ні апостоли, ні сам Ісус не мали котів. Чи повинні ми думати, що це звичайний збіг обставин?
    Звичайно ні! Згідно прикладу поданого нам пророками, без сумніву, мати вдома кота негідно християнина.
    )
    3. Святкувати день народження не можна, бо всі Біблійні описи цього свята супроводжувались вбивством, а саме фараон на своєму дні народження відрубав голову підчашнику, та цар Ірод відрубав голову Івана Христителя. (Біблія нічого не говорить нам про присутність котів на святі дня народження Ірода, коли був обезголовлений Іван Хреститель. Але історичні дані свідчать, що коти з великою ймовірністю були присутн і там. Зрозуміло, що як істині Християни ми ніякому разі не можемо бути пов'язані з тваринами, які погано на нас впливають, бо пам’ятаємо що «погане товариство псує добрі звичаї».)
    4. День народження - головне свято у сатаністів. (На протязі всієї історії, а саме на Салемських судових процесах над відьмами, коти були визнані одержимими демонами тваринами. Чи хочеться нам мати хоч якесь відношення до образу сатани, «бога цієї системи речей»?)
    5. В Біблії нічого доброго про дні народження не сказано. (Біблія ніде не використовує приємних визначень для опису котів і всіх їх різновидів.)
    6. На днях народження часто бувають сварки, деколи бійки та інші не моральні речі. (До того ж у котів багато поганих звичок, несумісних з поняттям Християнин. Вони вилизують певні частини тіла, капостять на підлогу, поїдають мертвих тварин в тому числі і з кров’ю, розбещені в сексуальній поведінці, не усвідомлюють цінності шлюбу, мають пристрасть до рослин, що викликають наркотичну інтоксикацію (валеріана), також крадуть харчі зі столу, і це далеко не повний список. Який приклад дає це молоді, яка присвячує себе служінню Єгові?)

Як видно, аргументація подібна, в одному стилі і в одному дусі.
    Це означає, що свідки можуть доводити Біблією будь що, а потім казати, що це Біблійна точка зору!

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

Ваша аргументація подібна, ви писанину бруклінського раба теж назвете бредом?

• Подобається Подобається x 3
  6. Witness

Вы делаете неверный вывод из верного замечания. Вот верный вывод, если уж на то пошло: НЕ ПОКЛОНЯТЬСЯ ЖИВОТНЫМ И НЕ ДЕЛАТЬ ИХ ИКОНЫ
    кот - это не праздник и не событие, вы что-то путаете. Приведите рассуждения покорректнее

то же самое
    кошки - не событие и не праздник. Пример в сути своей не корректен.
    Различие: дни рождения в Библии УПОМИНАЮТСЯ (!) в отличие от ваших котов

сломаная логика: ваши кошки не могут быть христианами, ибо они не люди
    Как видим нет, не в одном стиле и не в одном духе
    Однако же вы забываете: статью про кошек "довели до чего угодно" не Свидетели, а их критики. У Свидетелей Иеговы все разумно и логично.

PS: Надан, я вижу, что вы так и не смогли доказать, что Свидетели Иеговы служат дьяволу, ибо не можете доказать, что Аваддон = сатана. Итак, получается что ваши слова были пусты? Я рад, что вы своим молчанием признали нас служителями Бога :good:

7. Nadan

Nadan Well-Known Member

Так котам і поклонялися в Єгипті. Хіба ви не знаєте цього? Може вам соромно, коли побачили "логіку" свідків в дії?
    А ви що, вже не здатні провести аналогії і побачити паралелі? Не треба бути таким буквоїдом, яка різниця, день народження чи коти?
    Навчіться мислити абстрактно.
    Так незгадування це ж і є ваш доказ! Це ж ви постійно кажете, що Біблія не наказала вам святкувати дні народження. Як бачимо, Біблія не наказала вам і тримати котів, тому всі правдиві свідки повинні їх позбутись. Чи не так?
    Зломана логіка якраз у вас. В цій статті все базується на вашій логіці! Просто для відкриття правди тут застосовано логічний прийом, який називається граничний перехід. От тому, ваша логіка вам же й не сподобалась!
    В одному, але звичайно, що вас соромно визнати це. :)
    Стаття написана в дусі свідків, з граничним переходом. В цій статті теж все розумно і логічно, як і в аргументації свідків. Недаремно ж свідки відразу сприймають її як твір мудрого і вірного раба з Брукліна.
    Ще раз повторюю, в мене зараз нема часу на довгі дискусії з вами. Якщо коротко, то от вам аргумент, що Авадон - диявол:
    "Шеол і Аваддон ніколи не насичуються, так само ненаситні очі людські." (Прип.27:20)
    Методом підстановки проаналізуйте, чи може тут бути Авадон - Ісус? Однозначно ні! А диявол - підходить. До служителів Бога вам як до неба рачки. :)

Last edited: Jun 23, 2010
    • Подобається Подобається x 3
  8. Сергій аспірант

скажыть мены - що поганого робить людина яка не святкуэ день народженя?
    Чи ви знаходили хоч один приклад щоб його святкували вірні Богові люди?

Ви так і н зрозуміли принципи якими керуються свідки Єгови - вони взагаглі дуже поміркова ні в таких справах.

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Хто ж це сприймає це таким чином? Знову пишете неправду - я наприклад кожну цитату яку подають критики знахожу у бібліотеці товариства і подаю в котексті.

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

притакому підході ьудь яку бібілйну вимогу можена довести до цілковитого абсурду.
    Нпаприклад в католицькій церкві таким абсурдом є питаня контрацепції

9. Witness

как вам будет угодно - это глупый разговор. Когда наступит армагеддон, что вы скажете Богу в оправдание того, что не слушали его Свидетелей? Будете показывать ему сочинение про кошек? :good:
    Ложь! У вас нет ответа - это ясно как день
    Это почему же, можно узнать? Логику покажите свою? Ход рассуждений озвучьте.

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Людям властиво знати день свого народження, таким чином вони визначають свій вік. Святкувати цей день чи ні - справа сумління (як ви кажете), а не справа брукліна. Бути рабом Раба - ганебно. Ісус нам дав свободу, а бруклін її у вас забирає. Швидше за все їм не залежить на святкуванні дня народження, їм просто цікаво знати ступінь свого впливу на адептів, їх піддатливість навіюванню.
    Вибачте, але у вас релігійний утопізм щодо свідків....більше нічого не можу сказати.о_О
    О, то правду сказала Радистка, що ви проводите експерименти над людьми. Я це підозрювала, але Радистка підтвердила. Щоб б ви робили без цієї бібліотеки? ....а ще казали, що висловлюєте СВОЇ погляди.
    Що успішно зроблено вартовою баштою :diablo:
    Свідком Отця є Син, Його й слухаєм. А ви хто такі?
    А у вас так пальчики й сверблять, щоб викласти свою сатанинську логіку, як з Ісуса зробити Авадона (хто сказав що сатана не логічний? логічний і хитрий). Не тіштесь своєю логікою і думаю вам час переходити на українську мову-уже місяць тусуєтесь на ЛФ, найвищий час.

Last edited: Jun 23, 2010
    • Подобається Подобається x 2
  11. Nadan

Nadan Well-Known Member

Вона не благословляє ближнього, а це і є порушення Біблійного принципу, сказано ж благословляйте, чи ні?
    ну от прямо як в статті: "Писання ясно демонструє, що ні Авраам, ні Ісаак, ні Яків, ні багатостраждальний Іов, ні апостоли, ні сам Ісус не мали котів. Чи повинні ми думати, що це звичайний збіг обставин?
    Звичайно ні! Згідно прикладу поданого нам пророками, без сумніву, мати вдома кота негідно християнина."
    А вам треба розписати і розжувати всі форми благословення ближнього? Шкода вас, закостенілих, твердолобих і тугошиїх.
    Ну точно так як і в статті.
    Чому ж ви почали відбрикуватись і казати що свідки такого не писали, коли питання було поставлено цілком абстрактно?
    Такий підхід дозволяє виявити замаскований абсурд, як показує практика цей абсурд - свідків вартової башти.
    Ану-ну, детальніше можна?

12. Witness

Олена, постыдились бы уж говорить про абсурды...

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ха-ха! Це ви подумайте, що ви скажете Богу в своє виправдання, що зводили людей від правдивої віри і навчали людським фантазіям! Бо ось як про вас говорить апостол Павло:
    "Бо буде час, коли люди не знесуть здорової науки, але за своїми пожаданнями зберуть навколо себе вчителів, щоб уприємнювати собі слух, і від правди відвернуть вухо, а повернуться до байок." (2Тм.4:4)
    Відповідь у вас під носом, може прочитаєте наступне речення і перестанете кричати "лож".
    Що таке пістановка знаєте? Ви що, вже втратили елементарну логіку? Я не маю часу розжовувати вам елементарні речі. Вибачайте.

• Подобається Подобається x 2
  14. Сергій аспірант

Якщо хтось з моїх опонентів наводить цитату з літератури свідків Єгови я нзавжди перевіряю що справді написано і який контекст повідомлення. Так що Олена не перекручуйте мої слова

15. Witness

Ого! А можно узнать от какой? ;) Кого (какую церковь) вы назвали такой правдивою верой?
    Да, и вот здесь тоже очень интересно:
    - что вы назвали здравой наукой?
    - кто на самом деле уприємнювают слух и как?
    - кто проповедует байки? ;)
    А ведь это и нужно: включить логику! Жаль...

Итак, задаю вопрос двадцать пятый раз: ПОЧЕМУ сатана является ангелом бездны? По какой причине?

16. Сергій аспірант

Що успішно зроблено вартовою баштою

Докази наводьте

Щодо днів народження – тдля більшості християн є цілком прийнятним святкувати язичницькі свята без врахування його походження і прични його виникнення. Адже значення дню народження почали надавати з появою астрології і це свято мало релігійний характер

17. Оленa

Оленa Well-Known Member

Добре, не буду :blush:... тільки якщо й ви не будете.
    День народження є особистим святом і святом близьких і рідних людей, які нас люблять. Тому те що ви написали є абсурдом. Нікому нема діла до того, як хтось колись щось там робив. Якщо ми того не робимо, то може час вам заспокоїтись і не засмічувати собі голову такою інформацією, якщо ви цю інформацію не збираєте заради розвитку науки і збільшення знань про минуле життя людства.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

особисто я вважаю, що здоровою наукою є та, яка випробувана часом. Тобто одна справа, коли наука має 2000 років, а інша - 120 років.

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

їхала фіра.........

не смішіть людей.

19. Witness

более того, не Свидетели Иеговы должны объяснять почему христианам нельзя праздновать д.р. (и всё остальное языческое наследие), а их аппоненты должны пытаться доказать, что христианам все же можно праздновать все это. Почему? Потому что ни у евреев до Христа, ни у христиан 1 века не было этих праздников. Так кто кому и что должен доказывать? :)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли там черговий кінець світу? Кажіть, посміємося... чи то вже не смішно?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)