Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

а робити це законними шлхами
    і не опускатись до бійок було неможливо?

Хіба ви не читали в Біблії що увесь світ лежить у владі лукавого?

для невіруючих, яким бог цього віку засліпив розум, щоб для них не засяяло світло Євангелії слави Христа, а Він образ Божий.

Бог до певного часу допускатиме існування людських урядів і християни дпідкорятимуться цьому розпорядку.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Частина священників УКГЦ в свій час перейшла в православя потім знов перейшла в католицизм. Свідки Єгови були добре відомим і в радянський час і кількість їх також зростала.
    І ще питання а що заважало церкві подбати спочатку про організацію проповіді а вже потім про майно?

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Ви Біблію читали?

Небагато вже Я говоритиму з вами, бо надходить князь світу цього, а в Мені він нічого не має,

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

не зважаючи на ставлення влади в Росії до свідків Єгови, вони не влаштовували акцій протесту не порушували громадський спокій не зривали богослужіння інших конфесій.
    Для прихильників традиційних церков завдавати збитки іншим конфесім стало звичною і навіть праведною справою

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

в чому тут вияв неповаги? Хіба свідки порушують закони?

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

власне я ныкого не ділю і з повагою сталюся до людей навітья кщо вони не поважають моїх поглядів.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ми говоримо про Біблію? Чи про СЄ?

У Біблії дійсно говориться про повагу до влади, а СЄ говорять, що всяка земна влада від диявола. От і вся різниця.

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

я не знаю, а ви?
    Євреї поган виганяли з землі обітованної без боїв?

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

а те, що всяка влада є Божої волі і допуску ви не читали?

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

прихильник - не ще не християнин, нє?

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ----------

Незнав, що коли сказати: ви - влада від диявола, це є повага... не знав...

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

А хіба є вина людей в тому що держава не забезпечує їх роботою? Врешті закони України не забороняють такого виду діяльності.
    В країнах Євросоюзу де безробітні отримують дость великі компенсації і тому багато хто ухиляється від роботи, ситуація зовсім інша - свідк який ухилятиметься від роботи швидше за все буде позбавлений спілкування.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Серед апостолів був Юда Іскаріоцький... і шо? який з того висновок?

5. Сергій аспірант

а хіба свідки це заперечуюють?
    покищо не чув щоб до подібних прихожан були застосовувались хоч якісь заходи

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

я здається наавів кілька цитат з яких це випливає.

Небагато вже Я говоритиму з вами, бо надходить князь світу цього, а в Мені він нічого не має,

6. Radistka

Radistka Rändaj

Ну ... я б, наприклад, і все шановне паньство тута із задоволенням би послухали від Вас про таких людей. Будь-ласка, назвіть ... (багато не хочемо) трьох таких зі Львова? І дискусія на тім скінчиться.

7. Сергій аспірант

яне вправі наводити імена людей без їх на то згоди.
    Також врахуйте що я збираюсь стати свідком Єгови і планую залишитись науковцем

8. Radistka

Radistka Rändaj

Свідчить про те, що люди серйозним ділом займаються :)

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

"Циплят по осени считают" :)

9. Сергій аспірант

А ви ніколи не замислювались що написання науково-популярних статей, створення ілюстрацій вимсагає серйозної підготовки?

10. Radistka

Radistka Rändaj

Пояснюю. Це Сергій має на увазі тих декілька процентів Свідків які беруть участь у створенні їхньої літератури.
    Для написання науково-популярної статті треба всього-навсього бути трохи освіченим, вміти гуглити і шукати інформацію, ага і ще вміло підбирати біблійний вірш "в тему". Недаремно ж у Бетелі в бібліотеці я бачила підшивку National Geographic (до речі, Ви читали? різницю відчули?). Елементи фотошопу якими користуються Свідки для створення журналів тепер знає кожен поважаючий себе студент. А перекладачі літератури як правило не мають спеціальної освіти, та це й видно. Перекладачі, ілюстратори і т.д. - це ремесло, це не творчі професії.
    Наука вимагає від людини багато часу, зусиль, віддачі, ентузіазму (Сергій ще цього не зрозумів). Ось чому Свідок Єгови просто не може бути успішним науковцем, бо він зобовязаний ставити на перше місце Єгову і основний час віддавати на служіння йому. Я не заперечую винятки, але це винятки.

• Подобається Подобається x 3
  11. Сергій аспірант

ттакі вимоги ставлять усі конфесії, інша справа чи виконують. Я знаю і аспірантів свідків і викладачів університетів, знаю також багатьох лікарів свідків. Їх робота не заважає бути свідками Єгови і знаходити час для служіння. просто вони вміють знаходити рівногу між роботою, релігією і сімєю. Це не легко але можливо.

12. Radistka

Radistka Rändaj

Хто шукає, той завжди знайде. Хто хоче, той шукає можливості, а хто не хоче, той шукає виправдання.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

А от я не знаю. Стільки часу там була і не знаю. Може хоч в приват напишете? І по всій розмові :) Нє, стоп знала двох аспірантів Свідків, що пішли в аспірантуру, бо там стипендія, трохи протягнем а там дивись і Армагедон прийде. Потім покинули обидва.

• Подобається Подобається x 2
  13. Сергій аспірант

Я трохи знайомий з тим як важко знайти роботу в україні по спеціальності. І нажаль багато приватних фірм справді вдаються до махінацій з прийняттям на роботу.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Може в нас просто різні кола спілкування?
    Ну почну з того що мій дільничний лікар - свідок Єгови-))

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

Але а ні в приваті а ніі на форумі я не буду наводити імена людей без їх згоди

14. Radistka

Radistka Rändaj

Але ми з Вами можемо тут написати багато прізвищ видатних львівян різних віросповідань, без їхньої на то згоди, бо їх усі знають і поважають. Правда? :)

15. Сергій аспірант

І про що це свідчить?
    Розвиток Риму в культурному і науковому плані переважав рівень євреїв. Християни перших століть були здебільшого з нижчих верств населення.

Якщо ви маєте змогу переглядати журнали свідків Єгови то зможете знайти принаймі кілька десятків біографій людей якіє чи були науковцями чи митцями.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Особисто я давно вдже не оцінюю людину лише по її досягеннях, а зауковцями мені доводиться постійно спілкуватись

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

До речі в одному з журналів присвячених нацці були наведенні життєписи людей які є свідками Єгови і працюють у провідних наукових установах світу.
    ( на майбутнє запамйтайте - відсутність чогось довессти значно складніше ніж наявність)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де і коли ви хотіли, щоб апостоли вірили у Трійцю? Якщо Святий Дух зійшов лише через 50 днів після воскресіння? Вони ще сами толком не розуміли що діяється.
    Євреї Бога також не зразу пізнали - в один День. Були події, були пророки, був час для усвідомлення. Що тут дивного?

17. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

а Христос їм нічого про те не казав?
    І вони наївно прожили з Ним 3,5 роки, навіть не підозрюючи, що це їхній Бог?

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

ну і звісно вершиною того усвідомлення став поганський імператор...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згадайте Тому. Згадайте Петра, тричі зрікавшого...
    Така людська природа.
    Уявіть себе на місці учня, де вам учитель каже: Я - Син Бога. Ваша реакція?

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Костянтин? А шо він зробив? затвердив те, що сказали послідовники Христа?
    На соборі 32 проти двох затвердили правди віри і тим все сказано.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абдурахман, ви читаєте Біблію чи тільки "вежу"?
    Якщо хоч раз читали Євангеліє, то б таких питань не задавали.
    Прочитайте ось ці кілька віршів, де Бог явно виступає в трьох особах:

Ісус відповів і до нього сказав: Як хто любить Мене, той слово Моє берегтиме, і Отець Мій полюбить його, і Ми прийдемо до нього, і оселю закладемо в нього.
    Хто не любить Мене, той не береже Моїх слів. А слово, що чуєте ви, не Моє, а Отця, що послав Мене.
    Говорив це Я вам, бувши з вами.
    Утішитель же, Дух Святий, що Його Отець пошле в Ім'я Моє, Той навчить вас усього, і пригадає вам усе, що Я вам говорив.

(Ів 14:23-26)

20. Nadan

Nadan Well-Known Member

Святого Духа може мати кожен християнин, який його просить.
    Без Бога, людина не здатна робити добро, бо тільки Він є джерелом всякого добра. Чи ви не згодні?
    Жертви інквізиції значно перебільшені. Насправді смертну кару застосовували не часто.
    Сам факт існування церкви свідчить, що не обманув. Це можливо тільки тоді, коли сам Христос є присутній в церкві.
    Модернізована лише в тому сенсі, що Бог все більше відкриває себе в церкві.
    То правда, що ви потребуєте покаяння. Але ви плутаєте святість із безгрішністю. Безгрішних людей, крім Ісуса нема, а святих є багато, бо кожен, хто буде спасенний має бути святим. Немає спасенних і не святих!

---------- Додано в 03:54 ---------- Попередній допис був написаний в 03:47 ----------

Це для того, щоб дочекатись допомоги від свідків потрібна катострофа? А просто допомогти ближньому, не в часі катостроф слабо? Чи у вас ближні тільки члени секти?
    Ви коли небудь бачили, щоб свідки допомогли у лікуванні простої людини, чи хоча б помолились за чиєсь здоровя?
    Зауважте чужої допомоги від благодійних організацій і держави. А самі свідки чимось допомогали?

---------- Додано в 04:03 ---------- Попередній допис був написаний в 03:54 ----------

Шановна Даяна, добрих плодів у церкві не бракує. В церкві є як різні благодійні організації, так і тисячі окремих людей, які роблять справи любові і милосердя, а також багато вчених, поетів, композиторів, які працюють на благо всього людства і приносять плоди любові по яких видно Христових учнів. Але я приводив приклад того, що церква є обєктом постійної атаки диявола, що теж доводить її правдивість, бо якби в церкві не було б Христа, то її вже давно не було б.
    В історії, церква єдина інституція, яка має звязок із апостолами і першими християнами. Бо такі секти як свідки, історично і духовно відірвані від апостолів, бо виникли лише у 19 столітті, церква ж Христова, має неперервну спадкоємність від апостолів і до сьогодні!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)