Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

про кордони підвладних територій, що зоветься адміністративний кордон.
    ви щось плутаєте, це саме вам притаманне:
    Пекло
    Чистилище
    Лімбо

2. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ви просто морально деградували, якщо про Батьківщину пишете "а шо то таке батьківщина? Кусок землі обтянутий колючим дротом?"
    Ісус сам любив свою Батьківщину, а про таких як ви, космополітів, Він сказав, що такі гірші від невірних. Я з Ісусом згоден.
    Ви знову нічого не розумієте? Я сказав, що вас чомусь тягне до темної сторони, до зла, тому ви й стали свідком. Знайшли так би мовити собі братів по духу.

3. ABDURAKHMAN

1. Не патрійот.
    І не хочу бути пішаком в руках влади. На зміну однієї влади приходить інша, але система не змінюється.
    2. Темна сторона, світла сторона... кожна людина прокладує межу між добром і злом.
    3. Та яке, я не достойний бути Свідком.

• Подобається Подобається x 1
  4. Nadan

Nadan Well-Known Member

То у вашій свідомості патріот, це той хто є пішаком влади, чи той хто любить Батьківщину?
    Прокласти можна, якщо є жива совість - голос Святого Духа в душі людини. Він у вас є?
    Думаю, що достойний, не недооцінюйте себе. Ви їх варті. ;)

5. Radistka

Radistka Rändaj

Космополіти́зм — ідеологія, яка надає пріоритетне значення загальнолюдським цінностям і другорядне — національним проблемам, мабуть зовсім не передбачає "абсолютної байдужості".
    І я була колись космополіткою, "просвітленою" літературою СЄ :)
    А згодом збагнула, що "абсолютно байдужим до долі своєї країни" бути не можна, бо то все одно що бути байдужим до проблем своєї родини і друзів. Але що тут скажеш ... Сумно ...

• Подобається Подобається x 5
  6. ABDURAKHMAN

Ви плутаєте совість з святим духом.
    Совість, внутрішній закон Божий закладений у кожній людини без виключення ще з самого народження.
    А святий дух мають лише обрані, лише ті через яких Бог промовляє до людей.
    ВИ маєте такого духа?

7. majolika

majolika Well-Known Member

Уточніть, будь-ласка, коли і де Він так сказав?
    Можливо ви це мали на увазі? 1Тим.5:8 "Коли ж хто про своїх, особливо ж про домашніх не дбає, той вирікся віри, і він гірший від невірного"
    Але, по-перше, це не Ісус, і як на мене, тут зовсім про інше йдеться.

Не знаю, наскільки Він любив свою Батьківщину, але у Його словах знаходжу зовсім протилежну думку."І сказав хтось Йому: Ото мати Твоя й Твої браття стоять онде осторонь, і говорити з Тобою бажають. А Він відповів тому, хто Йому говорив, і сказав: Хто мати Моя? І хто браття Мої? І, показавши рукою Своєю на учнів Своїх, Він промовив: Ото Моя мати та браття Мої! Бо хто волю Мого Отця, що на небі, чинитиме, той Мені брат, і сестра, і мати!"

Якби у християнстві була би хоч краплина націоналізму, воно ніколи би не вийшло за межі Ізраїлю. Та і взагалі не могло б існувати

Але до чого тут свідки?

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто вам таке сказав?

9. ABDURAKHMAN

Сам додумався.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хто ті обрані, Абдурахман? І хто їх обрав? Єговісти, як і будь-яка інша релігія, особливо тоталітарна, мусить мати своїх жреців, шаманів, священників з одного боку і плебс з другого.
    Ось і єговісти призначили собі вірного раба, присвоїли єврейські 144 тис.,
    які мають безпосередній звязок з Богом (спеціальний телефон?).
    А з другого боку сіра безвольна маса, якій навіть заборонено голосувати чи взагалі почувати себе громадянином країни.
    Для них країна - це єговісти, а керівництво - це "вірний раб", тобто бруклінське кодло.
    І завтра це кодло накаже приносити людські жертви і не один єговіст не засумнівається в правильності такого кроку.
    Бо все відбувається в імя Боже. А "раб" має пряму лінію від Бога.
    Щодо Святого Духа, то відкрийте, Абдурахман, Євангеліє і прочитайте, як, коли і при яких умовах людина отримує Святого Духа і його дари.

11. ABDURAKHMAN

1. Вам цього не зрозуміти.
    2. А якщо це дійсно так і є, по телефону.,.
    Задумайтесь над тим...
    3. Ніхто нікого не примушує, людина сама до цього доходить.
    4. Не од світу сего вони...
    5. І до чого ваша мова?
    6. А якщо так, то виходить що ви йдете проти волі Бога?
    7. Спочатку для поширення Благої Вісті, коли про Христа нічого нікому не було відомо духа отримували всі хто христився Христовим хрищенням.

12. Pedro

Абдурахман, це може зрозуміти кожний. По вірі в Ісуса Христа, з силою Святого Духа. Бо ап. Павло каже, хто Духа Христового не має, той і не його.
    Ви не маєте. Не має його і бруклінське кодло.
    Вони мають духа. Духа АНТИХРИСТА.

13. ABDURAKHMAN

1. Не кожному дано те зрозуміти. Декому (а саме більшості) бог цього віку засліпив розуми і вони вуха мають але не чують і очі мають, але не бачать...
    2. Ви читали про якого саме духа йде мова?
    Бо ті що за тілом думають, думають про тілесне; а ті що за духом, - про духовне.
    Адже тілесне мудрування - то смерть, а думка духа - то життя і мир;
    тілесне мудрування - ворожнеча проти Бога, воно не підкоряється Божому законові, та й не може.
    І ті, що живуть тілом, а не духом, Богові догодити не можуть.
    Ви живете не тілом, а духом, тому що Божий дух живе у вас. Якщо хтось не має Христового духа, той йому не належить.
    Тут не йдеться про Духа Святаго, а про переважання в людині духовного чи тілесного.
    (Римлян 8:5-9, Турконяк)
    3. А я ніколи не казав що його маю.
    4. Чим ви це можете довести?
    Лише пустою мовою?

14. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Навряд чи усы свыдки Эгови байдужы до долі інших громадян. Для них справды характерне подолання расових та етнычних перешкод - я бачив свідків Єгови з Грузії. Росії, чечні і усі вони спілкувались мирно хоч між країнами йшла війна. Для Бога немає значення національнсть , важливо тільки чи виконує людина його волю. Свідки Єгови з повагою ставляться до влади і виконують закони які не суперечать їхньому сумлінню. Свідки Єгови відомі як законослухнні громадяни, сумлінні платники податківі для більшості країн такі громадяни є більш цінними ніж ура-патріоти.

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

але не закликав эвреъв до повстання ыі не виправдах їх політтичних сподівань.

я вже писав що не заборонено.

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Апостоли використовували ікони? Чи був введений порділ на священство і мирян? Чи апостоли сформулювали догмат прор трійцю, непорочне зачаття Марії, непогрішимість Папи?

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Ті хто вказують на дари святого духа дуже часто забувають про його плоди.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

чи змінювали Біблію? чи говорили шось про Вартову Башту? чи називали Ісуса Христа ангелом Михаїлом? чи говорили, що після смерті чорний екран? чи заперечували пекло?

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Було б чим хвалитисі..........

16. ABDURAKHMAN

а хто хвалиться?
    просто правда...
    гірка правда...
    таке життє і тут вже нічого не вдієш...

17. Pedro

Щось ви, Сергію, вже почали плутатися в поняттях. Про дари Святого Духа говориться в 12 розділі 1-го послання до Коринтян.
    А ось про плоди... Це вже щось інше.
    16 І кажу: ходіть за духом, і не вчините пожадливости тіла,
    17 бо тіло бажає противного духові, а дух противного тілу, і супротивні вони один одному, щоб ви чинили не те, чого хочете.
    18 Коли ж дух вас провадить, то ви не під Законом.
    22 А плід духа: любов, радість, мир, довготерпіння, добрість, милосердя, віра,
    23 лагідність, здержливість: Закону нема на таких!
    24 А ті, що Христові Ісусові, розп'яли вони тіло з пожадливостями та з похотями.
    25 Коли духом живемо, то й духом ходімо!

До Галатів,5
    Здається, це абсолютно ясно, що Павло хотів сказати.

А тепер, Сергію і Абдурахман, візьміть словник і прочитайте значення слова ЗОМБІ.
    Прослідкуйте написане вами на ЛФ, та й інші аспекти вашого життя.
    І порівняйте чи ваше життя підпадає під характеристику духовного життя охарактеризованого Павлом чи відповідає значенню слова ЗОМБІ.
    Тільки хоч раз в житті будьте чесними. По крайній мірі перед собою.

• Подобається Подобається x 2
  18. Radistka

Radistka Rändaj

А чому як в неділю вранці до церкви вдягнутися у файну вишиванку то то гарно і добре, а якщо Свідку Єгови так вдягнутися на зібрання в неділю то трохи не тово? :)

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

От чому не вдаюся тут в марні дискусії. Як просто написати "не заборонено"! :)
    Одного разу я пішла голосувати (моя совість так мені казала), через тиждень "мої пастирі" нанесли мені дружній візит, і "промивали мізки". Для чого приходили, якщо не заборонено? Знову ж "не заборонено" не означає "дозволено" :mocking:

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

У нас така країна, що закон є, а насправді все трошки по іншому :)
    І практично усі до цього прилаштовуються і це знають.
    Є багато людей які стоять на біржі праці і в той же час працюють у приватників.
    Хіба вони "сумлінно" платять податки? І серед таких людей ну дуже вже багато Свідків Єгови! Ніц не маю проти - кожен крутиться як може.
    Але я вже не маю ради читати як Сергій ділить людей на "більш цінних" і "менш цінних" .. за різними параметрами але поділити мусить )))

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Може ті самі ура-патріоти, які боролися за незалежність України в 90-их? Ті самі, що до сих пір не знати чиєю волею загинули?
    А ми користаємося здобутками - маємо свободу слова, можемо ходити на зібрання вільно (а не ховатися по лісах як колись), можемо вступати до ВИШів вільно (а не так як колись мені мій класний керівник кричала - можеш так добре не вчитися, бо все одно як не вступиш до піонерів а згодом до комсомолу, то вступ в університет тобі заказано). Чи додавав би тепер дехто до свого ніку горду приставку "аспірант", якби не "ура-патріоти"?
    Ніхто не знає. А раз так, треба визнати, що на світі є повно чудових лікарів, прекрасних вчителів, вчених, інженерів, а скільки простих невчених людей які просто геніально мудрі і не є Свідками Єгови. .. Свідки Єгови серед них є, але мало - бо у Свідків інше завдання по життю.

Звиняйте, "Остапа понесло" ...

• Подобається Подобається x 4
  19. Nadan

Nadan Well-Known Member

Святий Дух промовляє в душі людини і людина це сприймає як голос совісті. Якщо вважати, що Святого Духа мають лише обрані, то виходить, що тільки обрані мають совість?
    Так, я є сином Божим і маю Святого Духа, бо це є обовязок кожної порядної і доброї людини мати Святого Духа. Якщо ви його не маєте, то не водитесь Святим Духом і не є сином Божим, а якщо не є сином Божим, то є сином дияволи! Проміжного варіанту немає. Ви ж твердячи, що не маєте Святого Духа - самі Його відкидаєте! Ви відкидаєте також і синівство Боже, стаючи синами диявола, а все це зло роблять ті, хто сидить в Брукліні і каже, що має Святого Духа! Подумайте добре, за ким ви йдете!? Чи не за сліпими поводирями?

20. ABDURAKHMAN

Тобто з ваших слів або:
    1) всі решта людей світу безсовісісні, окрім, НАС, ХРИСТИЯН. А те що ми творили, скільки людей погубили - то нічого не означає, це воля Бога по знищення недостойних і невірних. А рещта то від Диявола, бо немають Духа Святаго.
    Зате індуїсти для яких взагалі насильство не притаманне, конфуціанці і буддисти і взагалі ВСІ не католицькі конфесії і релігії є породженням зла безсовсні створіння.
    ПРо совість ви б вже мовчали. Вкладу у винещення людства католиків не змогли переплюнути ні сталін, ні гітлер ні Наполеон разом узяті.
    2) Якщо всі християни мають Духа Святаго то це мало б бути помітно за його плодами.
    А їх не видно. Лише одна ворожнеча, ненависть, і несамомите прагнення владди.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Сміливий закид...
    А Бог знає про те?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)