Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. majolika

majolika Well-Known Member

Для себе я вже викреслила. Як, в принципі, і багато іншого

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

A в чому Ви вбачаєте сенс свого iснування?

3. majolika

А Ви? Я не бачу жодного зв'язку між темою і Вашим запитанням

Який зв'язок між сенсом мого існування і тим, що я відкидаю неправду?

• Подобається Подобається x 1
  4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Можливо я Вас не вірно зрозумів

5. majolika

Напевно. Багато іншого - мається на увазі інших релігійних організацій і течій

6. Даяна

Даяна Well-Known Member

Рядові свідки сліпо вірять будь-яким поясненням корпорації (як і у випадках, коли вони слыпо вірили кожній фальшивій даті армагедону та іншим вигадкам), чи їх хоч трохи цікавить аргументація і правдивість пояснень?
    Для прикладу, - стосовно вищезазначеної цитати:
    Ось статут ООН:
    http://www.un.org/ru/documents/charter/intro.shtml
    У яких саме статтях Статуту в день викриття їхньої реєстрації в газеті "Гардіан" 08.10.2001. в рік відкликання реєстрації (2001) відбулися неприйнятні зміни? Які цьому докази, що вимоги "схвалення політики ООН" до цього часу не було і вона з'явилася у жовтні 2001р.?
    З чого взяла? А з того, що ви не зможете навести будь-якої цитати з літератури корпорації 1991-2001рр, де би про це говорилось. Рядові свідки не задумувались ні про яку рєєстрацію у "філіалі" "звірини" і ні про що не знали. Мільйони сліповіруючих по багато разів вірили у все нові і нові лжедати армагедону, то куди ж їм там ще розбиратится у питаннях статусу НДО і умови використання інформації, яка подавалась і до членства в структурі "звірини" і після цього? Членство припинилось на другий день після його оприлюднення (після 10-літнього перебування). Стаття в газеті - сама головна причина виходу С.Є. з структури НДО ООН.

• Подобається Подобається x 3
  7. majolika

Я вважаю, насамперед, проблема не в тому, що Свідки вірили своїм наставникам, а в тому, які підстави і право мало товариство Вартової Башти це стверджувати.

Дуже хочу почитати посилання з Біблії, де говориться, що Бог своїм пророкам давав право пророкувати те, що потім не збувалась, а своїм помазанникам переглядати бачення певних Біблійних питань або проблем з плином часу

Last edited: Apr 24, 2010
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Про пророків від Бога і лжепророків багато говориться в Біблії.
    Ось, наприклад це місце

20 А той пророк, що зухвало відважиться промовляти Моїм Ім'ям слова, яких Я не наказав був йому говорити, і що буде говорити, і що буде говорити ім'ям інших богів, хай помре той пророк.

21 А коли ти скажеш у серці своєму: Як ми пізнаємо те слово, якого Господь не говорив?

22 Що буде говорити той пророк Ім'ям Господа, і не станеться та річ, і не прийде, то це те слово, якого не сказав Господь. У зухвалості говорив його той пророк, і ти не будеш боятися його.

Повторення Закону,18

9. majolika

От і я теж саме знайшла :). Але хочеться від Свідків почути розуміння цього питання

10. Pedro

Ви ЇХНЬОЇ думки не почуєте. Це буде якесь туманне викручування з "вежі" яке як правило з правдою не має нічого спільного.

11. majolika

Чому? Я якраз хочу почути їх ВЛАСНУ думку. Без, як ви сказали, туманного викручування з "вежі" чи посилання на якісь інші джерела. Кожна людина повинна мати і має ВЛАСНУ думку, навіть, якщо це думка сформована під впливом більшості. Власну думку із ключових питань.

Як на мене, ключовим питанням будь-якої релігії є її схвалення Богом. Я не вважаю, що Бог Єгова дає розуміння, схвалення і керівництво товариству Вартової Башти. Це роблять звичайні люди, такі як ми з вами.

Доведіть мені протилежне

12. ovod

ovod Well-Known Member

всяка влада дається Богом - десь чув таку фразу.

13. majolika

Це cтосується не церковної чи релігійної влади, скоріше державної, чи як кажуть - світської. (Детальніше до Римлян 13 глава)

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

ВЛАСНУ? Не дочекаєтесь. (Не помиляюсь, панове "прихильники СЄ"?)

15. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В 1994 году НПО должны просто разделять идеалы. Но каковы их идеалы?

“поддерживать межнациональный мир и безопасность; подавлять действия агрессии, которые угрожают миру во всем мире; укреплять дружественные отношения среди наций; защищать фундаментальные свободы всех народов без дискриминации, основанной на расе, поле, языке, или религии; и достигать международного сотрудничества в решении экономических, социальных, и культурных проблем”.

1999
    Мир НПО [ДОИ и ЭКОСОС] изменяется очень быстро, в выражении действий и потребностей. И ведомства ООН, которые работают с НПО, должны быть гибкими и ориентированными на изменения. Ведомства должны рассмотреть упрощенную, прикладную систему на основе сети”.

В 2005 году НПО должны поддерживать принципы Устава ООН.

Цікаво що в 2001 році було ввведена процедура перереєстрації НДО

иблия представляет многие правительства как “диких зверей”, включая Англо-Американскую мировую державу. Она также применила образ дикого зверя для Римской империи, но апостол Павел все же обращался к Кесарю. Библия говорит, что мы должны уважать все правительства как власти, установленные Богом. К тому же, Рим оказался предсказанной “мерзостью”, но это не остановило апостола Павла от того, чтобы прибегнуть к помощи Цезаря. Если он мог это сделать, то мы, конечно, можем быть зарегистрированы в правительственном департаменте чтобы пользоваться их библиотеками.

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

http://www.jehovahsjudgment.co.uk/watchtower-un-ngo/scans/chairmanscommittee.html

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

А хіба це хтось заперечує? Власне стаття привернула увагу до змін які відбулись

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

Не знаю жодного випадку коли людина яка задавала б питання булаб виключена.
    Підстави дя позбавлення спілкування чітко визначені і задавання питань явно в це число не входить. Кожен свідок має право питати щось в старійшин чи робити відповідний запит у філіал.

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

Свідки Єгови не твердять що є особливими - це люди які теж можуть робити помилки, вони так само не досконалі як і усі інші. Важливо інше - як вони ставляться до своїх помилок.

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Пророцтво -це подання нової інформації, яка нібито походить від Бога. Цього свідки Єгови ніколи не робили - свої вчення вони грунтували і грунтують на Бібілії. Але не всі їх тлумачення виявились вірними і критики намагаються сплутати тлумачення Біблії з прорпоцтвом.

16. Marko

Marko Member

Складаэться враження що свідки Єгови не читають газет, хоч досить часто в них потрапляють, особливо в Росії. Не такі вони вже білі і пухнасті як пише Сергій. Список злочинів вчинених адептами цієї секти надто великий щоб нводити тут.
    Нагадаю лише кілька резонансних справ- вбивство відчимом-свідком свого пасинка. Вбивство бабусею свого онука - щою дитина могла потрапитив рай. В Росії старійшини свідки Єгови - грабували і вбивали людей, вони нібито отримували особливі вказівки від Бога.
    Установлены личности нижегородских бомжей-гангстеров "Бонни и Клайда", которые убивали хозяек дачных участков по призыву "голоса свыше". Себя маньяки причислили к религиозному течению "Свидетелей Иеговы", пишет газета "Столица С".

Задержанными бездомными, которых подозревают в жестоких серийных убийствах, оказались уроженцы города Саранск, столицы Мордовии. В настоящий момент 46-летняя многодетная мать Эльвира Егорычева и ее гражданский муж 44-летний Владимир Гурьянов дают показания в связи с совершенными преступлениями. На их счету как минимум 15 убийств и ряд разбойных нападений.
    Відомі факти самогубств сектантів чи людей які контактували з ними.

Чомусь під час вербування свідки не говоритимуть про таких одновірців. Звичайно свідки писатимуть що це усе брехня, алле чомусь позовів проти газет вон не подали і тихенько промовчали

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

http://www.otechestvo.org.ua/main/20088/0731.htm

17. Pedro

Сергій, відгадувати майбутнє, чи встановлювати якісь дати, це і є пророцтво. Якщо ви читали пророка Данила, то він своє пророцтво одного разу робив на основі пророцтва Єремії.
    А в випадку пророкування якихось дат варто було б прислухатися до слів Христа:
    6 А вони, зійшовшись, питали Його й говорили: Чи не часу цього відбудуєш Ти, Господи, царство Ізраїлеві?
    7 А Він їм відказав: То не ваша справа знати час та добу, що Отець поклав у владі Своїй.
    8 Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі.

Може ви скажете, що єговісти хоч трохи дотримуються вищеприведених слів Ісуса?

18. Сергій аспірант

Виникаэ питання - навіщо в пророцтвах були вказані певні часові періоди, вказівки на певний історичний фон тощо? Чи свідки точно визначали час? НІ вони лише говорили про початок чи завершеня певних періодів і про поідії які з цим повязані.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

От!!! Справа навіть не в тому: вгадали/невгадали, питання в іншому: чому пхали носа туди, де неможна?

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

Та ні, Сергію, таки точно казали час.

20. Сергій аспірант

з точністю до дня і години?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)