Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ні він священник УАПЦ

Ви можете заперечити його слова?

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

вірний православної церкви який читав новий завіт мав би з цим погодитись. В жодному перекладі я не зустрічав слова Трійця.

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Може припинемо оффтоп і перейдемо до теми фінансування Свідків ЄГови

2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

3. Сергій аспірант

? чому чи у вас аргументи вичерпались і залишився найпереконливіший?-)))))))))))

4. pukhnastyk

А де відповідь на питання? ))))))

5. Сергій аспірант

І яку користь мирянин отримує ? Що він дізнається? Що отримує що примушує йго задуматись, наблизитись до Бога?

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

Якщо не важко нагадайте на яке саме?

6. pukhnastyk

І як Ви хочете спілкуватись, якщо самі вже вкотре уникаєте питань? :)

7. Сергій аспірант

Яких саме напишіть якщо не складно. Бо іноді я не розумію чого ви не розумієте і що хочете прочитати у вдповідь_))))))))))

8. pukhnastyk

На декілька питань - в дописах 8440, 8444, 8446.

9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Він шпійон...
    Як кажуть, що найлегше розвалити з середини...
    А якщо серйозно, то не всі священнослужителі погоджуються догматами церкви, але переважна більшість мовчить. Бояться втратити корону.
    А тих хто протесту - визнають єретиками і позбавляють духовного сану.
    Так що тут не догледіли...

10. Сергій аспірант

Ні Яків Кротов не є свідком Єгови

11. pukhnastyk

Цікаво...Тобто його позбавили духовного сану, правильно розумію Вашу відповідь?

Сергію, а відповідь на питання допису 8446 де? :)

12. Сергій аспірант

а що на це выдповысти? Я в ньому ні питання ні проблеми не побачив:)
    Я так розумыю що дискусія Вас не цікавить?

13. pukhnastyk

А що ж Ви тоді пишете, що цей чоловік священник УАПЦ? От я й запитую що Ви розумієте під абревіатурою УАПЦ. Важко відповісти? А наклепи робити легко?

14. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ні, не позбавили. Хоча є за що.

15. Сергій аспірант

Української автокефальної церкви( абревіатура стандартна і викор в науковій літературі доречі зсилку на автобіографію кротова я дав- при бажанні можете знайти на нього скільки завгодно бруду-))))))))))

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

І на когож я роблю наклеп?

16. pukhnastyk

А для чого мені шукати на нього бруд? Риторичне запитання.
    Мені достатньо було зайти на той сайт, що Ви подали і читати там. Наприклад, те що його віртуальна бібліотека дописів упорядкована згідно чинного законодавства Росії. Тому й дивно, як він може бути священником Української автокефальної церкви, яка, до речі, аж ніяк не підпорядковується Російській православній церкві. Не знаходите це дивним? Сумніваюсь, що Кротов має якесь відношення до УАПЦ, якщо сайт зроблений згідно російських законів (є відповідні посилання на певні закони РФ).

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

А це й була відповідь на наклеп.

17. Сергій аспірант

А ви думаєте Вірних УАПЦ в Росії бракує?

18. pukhnastyk

Я думаю, їх там не має. :)
    Бо може Ви не знаєте, але УАПЦ разом із УПЦ КП та УГКЦ прагнули створити Єдину українську помісну церкву, яка, звичайно, не підпорядковувалась би РПЦ.
    То Ви думаєте за таких передумов хтось із священників УАПЦ міг би мати ТАКий грунтовний сайт в Росії?

19. Сергій аспірант

Я керувався тою інформацією яяку пан Кротов оприлюднив на сайті. Додаткова інформація - http://ru.wikipedia.org/wiki/Кротов,_Яков_Гаврилович
    Врешті досить офтопити нагадаю тема стосувалась фінансування свідків Єгови і чи отримують вони грорші за свою працю.
    У Вас є що додати з цього приводу?

• Подобається Подобається x 1
  20. pukhnastyk

Вибачте, але не знайшла на тому сайті інформації про те, що Кротов священник саме цієї конфесії, отже це був наклеп з Вашої сторони. :sad:

І до речі, цей пан прямо стосується до теми про свідків, раз вони ним зачитуються і цитують його. :)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)