Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Євреї мали дозконалу систему релігійного навчання.

Донести звістку про царство, поділитись своїми переконаннями.
    Знайти людей яких це справді зацікавить а не примусити когось змінювати погляди.

а хіба має бути різниця між християнами- у свідків Єгови діє загальне священство.

от в тім то і річ що не кожен можк стати свідком Єгови без праці над собою

постійно

ВИбачте але в такому разі це їх проблеми, що вони не можуть зорганізувати свій час.
    Булоб бажання- можлтвості знайдуться.
    Може вони тому ф перестали бути свідками єгови що не знаходили час для вивчення Бібліїї.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

перед Богом - ні. Але ж не кожен християнин йде між люди і проповідує, незалежно від знань.

От, правильно, тому слова "Я є Той, Хто є" розуміли, що Ісус про себе говорить, як про Бога, а не ті вигадки, що я нині ту читав.

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Та ні, вони пішли від СЄ через те, що обовязки, якими їх навантажили, не давали їм часу читати Біьлію, о ат інша література мусіла читатися, яко харч.

3. Сергій аспірант

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну... шо ж так?

не вивчившись докінця - проповідують.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

УКУ - не семінарія, а університет.

5. Сергій аспірант

Це вони так кажуть чи так єнасправді? Адже в літературі свідків єГови постіно наголощується на необхідності читання Біблії, проведення особистих дослджень,
    Врешті література свідків ЄГови містить величещну кількість зсилок на Біблію.
    Програми школи Теократичного служіння передбачає читання Біблії і складена так щоб протягом Року охопити усю біблію. Про це вони теж казали?

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

Який дає духовну освіту і готує теологів

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Процес пізнання нескінчений і жодна людина неможе сказати що знає і розуміє усе.

---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

Невикручуйтесь

Формує майбуніх священиків. Компетенції і відповідальність за вишкіл і виховання кандидатів до священства розділені між семінарією та Університетом. Семінаристи вчаться за прогроамою філософсько-богословського факультету УКУ з додатковими компонентами суто семінарійної програми, як от: катехитично-пасторальний і літургічний практичний вишкіл. Впродовж шести років навчання семінаристів відбувається у межах окремого містечка, пристосованого до життя семінарійної спільноти.

6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Добре, почекаю поки Ви відповісте на мої попередні питання (бо, очевидно, їх пропустили...)
    Ого, яка у Вас перша асоціація виникла, аж страшно...:scare:
    Власне, тому я й переглянула вчора "Вартову Башту". І навела приклади з неї, а натомість свідки (разом з адвентистами) не можуть пояснити відсутність простої логіки у тих, хто випускає ці всі брошурки, і далі "ляють водичку".
    Вважаю, якщо людина розумна і якщо їй прямо сказати "не треба більше приходити", то вона має це зрозуміти. Але зі свідками, видно, не той випадок...Звідси які можна зробити висновки?...
    Так, але потім прийдуть інші свідки, а потім ще інші, а згодом прийдуть ті, що приходили першими і так по колу. :crazy:

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

То ж треба таке написати - здивована Вашою хамською відповіддю:bad:, Сергію. Повторюю ще раз:
    Ці речення були написані жирним шрифтом у "Башті" як ФАКТИ. І до них не було ніяких цитат - це було висвітлено як істина, правда для свідків. А перед тим наводились уривки з Біблії, які на думку свідків неправильні, і нижче наведені ці факти - як заперечення Біблії.
    Хоча чому я це все пояснюю? Ви і так це знаєте (якщо читаєте свою "Башту"), а просто аргументувати таку дурість не знаєте як.
    Бо як можна говорити, що відбуватиметься після смерті людини, якщо більшість добрих людей житиме вічно, та ще й на землі? :wacko:Чи більшість добрих людей - то не люди? А меншість добрих людей куди дінеться? :haha: А з не дуже добрими людьми що буде?...
    Що??? А Ви би ще хотіли, щоб за відвідини свідків їм платили люди гроші? :ireful1: Так свідки ж би тоді ходили 10 раз на день і щодень. :)))
    Але ж як Вас зачепила та моя фраза:
    аж тричі на неї відповіли! :)
    То такого ж ґатунку байки, які пишуть у Вартовій Башті? Хочете сказати, що люди на вулицях сидять майже цілий день з "продукцією" свідків або розносять всілякі брошурки по домівках "за просто так"? І що, їм не віддячують за їхню діяльність продуктами харчування, одягом, допомогою при всупі дітей у ВНЗ (гроші на репетиторів), не дозволяють їм жити у тому головному будинку свідків у Брюховичах, не сплачуючи за будь-які комунальні послуги, а з умовою лише проповідувати?

• Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я от переконуюся у тому, що для того, щоб вірити вченню СЄ, потрібно не вірити Ісусу.

Наприклад, Ісус каже до розбійника:

сьогодні будеш зі мною в раю.

СЄ стверджують, що то неправда, Ісус не міг сьогодні бути в раю. Виходить, Ісус сказав неправду, а організація Вартової Башти - правду.

Ісус каже, що хто повірить у Нього, не знатиме смерті, а СЄ говорять - знатимуть смерть всі і помруть так, що ніщо від людини не залишиться, навіть душі.

Таких розбіжностей немало, але проповідувати кожен гаразд.

• Подобається Подобається x 3
  8. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

згідно вчення свідків Єгови:
    1) Більшість ДОБРИХ людей будуть жити вічно в Раю на 3емлі.
    А меншість праведних, обраних, будуть вічно жити на небі. Їх буде 144 тисячі. І тому сказано, що саме БІЛЬШІСТЬ. А всі грішні будуть раз і на завжди зністожені. Пекла немає. Померши людина припиняє своє нещасне існування у будь-якому вигляді, цілковите знищення. І ніхто нікого і ніде не буде вічно мучити недосконалу людину, за прогріхи які вона вчинила на протязі свого мізерного життя. Смерть і все...немає вже нічого...
    2) Бог дав нам надію на воскресіння із Мертвих. СЄ НЕ ВІРЯТЬ в безсмертну душу. 3і смертю все гине. Але Бог воскресить людину із нічого "із пороху земноґо"
    От така тут мудрість...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так говорять СЄ.

А так говорить Ісус:

51 Поправді, поправді кажу вам: Хто слово Моє берегтиме, не побачить той смерти повік!

А кому вірити - справа кожного.

10. ABDURAKHMAN

1) Дочекалися!
    2) Не бійтеся, я не кусаюся.
    3) Аналогічні речі говорили і апостолам і першим учням Христа, але вони всерівно нагло стукали у кожні двері перепиняючи випадкових перехожих. Свідчили скрізь де була найменша можливість. Незважали на людське несприйняття і відверту зневагу. А планомірно і впевнено поширювали добру новину.
    4) Більшість добрих (мільйони) на Землі, меншість добрих (144000) на Небі. Решта, Не добрих, будуть знищені, не мучетимуться в пеклі, а просто будуть знищені.
    5) А вас не дивує нахабство попів які просто тупо ходять по домах і збивають гроші?
    6) Ви абсолютно вірно все зрозуміли. Вони за свою діяльність взамін нічого не отримують.
    7)

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Мовби людина яка додержується заповідей Бога хоч і помре, але воскресне і житиме вічно.

А церква говорить так:
    людина - це непотрібне тіло і відділена од него душа яка може існувати автономно. Душа безсмертна...
    Тоді поясніть позицію церкви щодо наведеного вами вищезазначеного уривку. Бо чогось не ро3умію:
    якщо душа безсмертна і в грішника і в праведника, то як же може говоритися, що лише праведні не побачать смерти Повік? Чекаю відповіді.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

то вже ваше доповнення. Нема такого. Якщо Ісус каже: не знатиме смерті - значить не знатиме. Або ще є такі слова: навіть якщо вмре - все одно житиме.
    Нема такого, що помре і чекатиме армагедону.

А тепер про ваше запитання.
    Що таке смерть?
    смерть - то є життя поза Богом. Люди, які не вірять в Бога, відкидають Христа вже є мертві. Вони є кукіль, який у свій час просто викинуть і спалять. Вічна душа, яка піде в пекло на вічні муки є мертва. Ото є смерть. Не плутайте слово смерть з словом зчезнення. Тому у вченні церкви тут якраз все дуже чітко і ясно.

12. ABDURAKHMAN

вогонь символізує в біблії цілковите і остаточне знищення, не плутайте з довічною карою(якої апріорі не існує).
    Цитата з вашого дозволу:
    "Або ще є такі слова: навіть якщо вмре - все одно житиме."
    то тут все чітко і однозначно - людина померла.......людини не існує.....людину воскресив Бог.
    Смерть - це кінець життя і будь-якої форми існування людини. Це кінець всьому... І людини вже більше немає, і душі теж немає, бо вже померла.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що я можу відповісти? Хіба ще раз цитату з Біблії:

51 Поправді, поправді кажу вам: Хто слово Моє берегтиме, не побачить той смерти повік!

так і сказано - не побачить.

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

говориться про безперервне життя.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Це брехня,хто бреше той приєднується до батька брехні

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

безперечно, що це неправда.
    Я такого ніколи не чув, ні в православних, ні у католиків.

16. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Розумієте в чому тут справа,ці люди хочуть проповідувати християнство,але без Христа,це послідовники Арія, як загинуло його вчення і єресь так вони загинуть.Щоб кожен, хто вірує в Нього, мав вічне життя.

• Подобається Подобається x 2
  17. ABDURAKHMAN

1. А я що можу? Хіба що навести з десяток цитат про душу, її сутність і її смерть.
    Але в цій темі то буде оффтопом.
    2. Говориться про СМЕРТЬ. Цей стан також описаний в Біблії. Книга Проповідника, розділ і вірш ви пам'ятаєте.
    Смерть це не перехід в інше життя - це небуття.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я не викручуюсь, просто знаю, що священиків випускає семінарія, але ви забули сказати скільки і як вчать у вартовій башні, бо крім загальної фрази "все життя" нічого ви й не повіли нам.

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

кожному дасться по його вірі. Хто чекає смерть - буде смерть. Хто вірить словам Ісуса і чекає життя - буде життя.
    У кожного своя добра новина. Єдине, що можу сказати: Ісус не міг обманювати, а Він сказав:

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

У проповідника смерть - то перехід в ад. Але після Ісуса, маємо надію на життя, тому хто вірує... нема небуття.

19. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Як ви думаєте,коли розрізають мозок людини,там бачить хтось розум? може його нема?

20. ABDURAKHMAN

розуму не бачать, бо вже людина, як видко, померла. А разом із нею помер і розум і будь-яке свидоме існування у будь-якому вигляді.
    Зі смерть головного мозку все закінчується. Крапка.

---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

1. Згоден
    2. Смерть чекає всіх.
    3. Хто вірить і ВИКОНУЄ слова Ісуса - матиме вічне життя.
    4. Згоден
    5. Воскресне і житиме вічно, але див. п.4
    6. Не згоден то і є небуття. Якщо ні то поясніть що робили пророки Бога і праведні люди в пеклі смажиль і терпіли неймовірні муки?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)