Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Апостол Павло писав що той хто знає як чинити правильно а не чинить має гріх. Тому багато хто і не хоче нічого знати і зясовувати чи те що він робить відповідаєє вимогоам бога чи ні.
    Мені доводилось працювати із дітьми які мають важкі спадкові хвороби. Від багатьох батьків я чув що хвороби дітей є покаранням від Бога за гріхи які вони чи їх родичі зробили колись. Коли ж я питав їх звідки вони це взяли - одні говорили що так пояснили священники інші самі прийшли до подібних висновків і винуватили Бога в своїх проблемах. Насправді вони помилялись - їх вини не було в тому що сталось, не був винним у цьому і Бог. Бог допускає страждання людей і певний час щн допускатиме їх але він не спричиняє їх.Прочитайте книгу Йова.

2. Сергій аспірант

сумніви звичайне явище і підавати анафемі(у свідків і понняття такого нема) таку людину ніхто небуде.
    Люди добровільно стають свідками Єгови і так само добровільно можуть вийти з общини.

3. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Я маркетолог і бачу як працюють мої колеги в Брукліні :english_en: :good:

Думаю, що їхній дивіз: "Навіщо нам Святий Дух якщо є маркетинг"

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шкода,що Ви не читаєте,моїх дописів.:sad:

5. Сергій аспірант

читаю і розумію вас. Не розумію тільки чому відданість вірі у вас асоціюється з фанатизмом
    знову те що я писав - твереження без доказів.

6. Romko

В мене щомісяця йде...на ліки.....хм..енна сума грошей...
    Якби я кинув все і почав гонити вулицями з брошурками...коли моя дитина пропадає...КИМ б я був після того?
    Якщо СЄ більше нема чим занятись...ніц не маю проти..то їхня особиста справа...
    Я пас...

7. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Релігійна організація Вартової башти Біблії і трактатів ще проіснує максимум 3 роки.

Потрібні докази?? А вот тут потрібні докази :)

8. Сергій аспірант

свідки Єгови нагаолошують на тому що проповідницька діяльність не повиннашкодити забезпеченню родини і виконанню сімених обовязків. Більшість свідків працюють і забезпечують свої сімї.

9. Зануда

Зануда така зануда

Коли вони встигають? Я, будучи у декретній відпустці, регулярно стикалася гуляючи з дітьми з людьми цілком працездатного віку, які замість працювати чіпаються до людей на вулицях.

• Подобається Подобається x 2
  10. Сергій аспірант

продаючи товар ви отримуєте фінансову вигоду.
    яку вигоду отримують свідкиЄгови які працюютьв Брукліні

Встигають бвльшість моїх знайомих-свідків працюють. дехто має власну справу

Last edited by a moderator: Aug 5, 2009
  11. консультант

консультант Дуже важлива персона

В обідню перерву. Їм їсти не дай, лиш би поговорити. Не кожен так зможе...

12. Сергій аспірант

Ну а вам лиш би критикувати-))))
    підійшли б і спитали - це найкращий спосіб отримати інформацію про людей-)))

• Подобається Подобається x 1
  13. Romko

Час...знаєте - гроші...
    Та й вуха не казьонні...

14. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Напевно невипадково Ви про нього згадали. Ну щож, розкажу вам, що таке чорна магія, щоб було в чому каятись.

Вплив на волю людини, без її свідомої згоди на це - чорна магія

Кожна пропаганда - ЧМ
    Зверніть увагу на те як зціляв Месія (люди самі приходили, і він вимагав їх віру), якщо лікар сам прийде і без відповідної віри зцілить (тобто людина стане здорова), то це був сеанс ЧМ
    Тут не питання мотивів впливу на волю людини (ви в своєму розумінні добро робите, чи зло) Сам вплив на волю людини, без її згоди - це гріх.

Вот в церкву людина сама йде. Все добре.
    В зал царства їй треба трошки допомогти чорному магу прийти. Ну йде вона своїми ногами..
    Я тут все зрозуміло пояснив?? питання обємне і делікатне.

15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Або це роблять ті члени їх сімей, котрі не належать до СЄ, працюючи на трьох роботах одночасно, гроблячи здоров'я, поки половинка ходить вулицями з брошурками. А коли те здоров'я вже загроблено, то половинка ще й оформляє на себе доручення, аби брати зарплату, поки хворий чоловік в лікарні, і заявляє його родині при живому ще чоловікові, що похорон робити не буде, бо грошей нема. Лікування оплачує теж родина, а не дружина, член СЄ, котра забирає по дорученню його зарплату... Весела така була історія, досі гидко, як згадую...

16. Сергій аспірант

я вже пояснював вам що свідки Єгови насильно до себе не тягнуть - людина стає свідком добровільно і так само добровільно може вийти з громади.
    Щодо церкви - дитину охрещують без її згоди. Суспільство позитивно налаштоване до традиційних церков, традиційні церкви встановлюють свій вплив в політиці, освіті
    так що без пропаганди теж не обходиться.
    Проповідь перших християн ви теж до пропоганди віднесете - адже суспільсчтво реагувало на них вкрай негативно

17. Сергій аспірант

більшість моїх знайомих свідків працюють, або мають власну справу. Якщо чесно не пригадаю жодного знайомого свідка який був би безробітним(студентів не враховую)
    Ви ж намагаєтесь з винятка зробити правило.
    якщо з таким підходом підійти до традиційних церков- висновки будуть теж невтішними

Згоден, але чи свідки Єгови впливають на волю людини без їх згоди?
    Якщо людина вирішує дотримуватись норм викладених в Біблії - це її особистий вибір.
    і в багатьох питаннях свідки приймають рішення користуючись з одного боку принципами викладеними в біблії з іншого - власним сумлінням.

18. Ярик

Ярик Well-Known Member

Не викладених в Біблії, а трактованих керівництвом СЄ в цілях збереження і розширення цієї організації. Саме організації, а не релігії.

19. Сергій аспірант

доведіть, наведіть приклади в чому вимоги до свідків Єгови відрізеняються від вимог
    які ставились до перших християн?
    В чому принципи які застосоіують свідки Єгови в особистому житті суперечать Біблії?

20. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Святість життя

Творець керуючись принципом Святості життя створював всі розумні творіння.

Що Вам відомо про Закони Божі, які основані на приципі Святості життя, крім "не вбий"??
    А порушення цих законів мають катастрофічні наслідки для вашого життя.

Следователю расскажешь
    і не тикай пальцем на інших: перші християни/церква
    сам за себе даєш відповідь

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)