Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Сергій аспірант прошу задуматись і аргументовано відповісти на питання:

Чи не здається дивним той факт, що 75% "помазанних християн" - громадяни США??

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

звыдки у вас такі данні?

Вибачте але ви звернули увагу яка інформація збирається про особу? В цих звітах є щось крім адреси, кількості годин присвячених проповіді, кількості розповсюдженої літератури? Ви вважаєте що в цій інформації є щось протиправне?
    Звіти які відправляються в Бруклін не містять особистих даних про свідків, та людей яким вони проповідують.
    Свідки Єгови були поза законом бо відмовлялись співпрацювати з комуністичною партією, намагались зберегти нейтралытет у справах політики і не вихваляти у своїх проповідях комуністичні ідеї. Інші релігійні громади- православні, пятедесятники, баптисти - згодились, всупереч власним принципам, на співпрацю з режимом. Співпраця Православної церкви і КДБ відома. Відомі також випадки і не поодинокі порушення таємниці сповіді. (священники повинні були повідомляти органи державної влади про злочини проти імперії ще з часів Петра І, в радянський час ситуація лише погіршилась.)

Last edited: Apr 9, 2009
  3. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

не так важливо звідки в мене ці дані

Вивчаючи історію Релігійної організації Вартової башти Біблії і трактатів (навіть версію, яку написали в Брукліні), Ви можете вийти приблизно на таку цифру.

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

джерело інформації завжди важливе. Принаймі важливе для того щоб визначити достовірність інформації

А вас не насторожує що більшість кардиналів є італійцями, а більшість єпископів Російської Православної церкви - росіянами?

5. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Але ж хто з них зухвало зараховує себе до "помазанних християн" як це роблять ваші бруклінські брати?
    (Та і про кардиналів-італійців вам би здалося подивитись інформацію)бо в колегії кардиналів італійців-меньшість.Поновіть джерела інформації.
    А про РПЦ-взагалі некоректно,а хто там має бути -мексиканці?
    .

6. Сергій аспірант

Тим не менше до 20 ст більшість Пап були італійцями. Згоден що стосовно РПЦ допис був некоректний. Але метою допису було показати наскільки безглуздо вираховувати національний склад кожної конфесії.

Крім того пан Hitiky так і не вказав джерло інформації.

7. Yur

Yur Well-Known Member

Фізичний час -- це незворотня плинність подій.

8. франц-йосип

А не безглуздо і зухвало призначати "помазанних християн"?
    Як ви це робите ,доречі, поділіться досвідом.
    І друге а як взагалі можна знайти інформацію про ваших зашифрованих ієрархів?
    Хто вони? Хто репрезентує "організацію" в Україні? у Львові?
    Як звати цих панів?звідки вони?

9. Сергій аспірант

Інформацію про них отримати досить легко- зателефонуйте у філіал (розташований в Брюховичах) і вам усе пояснять-))). Можете навіть при бажанні відвідати філіал. якщо вам цікаво - екскурсії там відбувваються досить часто

10. франц-йосип

Але ж я вам задаю питання на форумі,а ви ще на жодне не відповіли.
    В такому випадку навіщо взагалі щось писати?,можна просто залишати телефон Брукліна ,або отої філії в Брюховичах

11. Сергій аспірант

І на які ж питання я не відповів?
    Я просто скерував вас туди де ви могли б отримати відповідь і побачити наочно як діють свідки Єгови. Ви так і зробили б якби вас це цікававило. Можна багато чого писати, але інша справа побачити на власні очі.
    Філіалом керує комітет старійшин, прізвища цих людей навряд чи вам скажуть щось.
    Ви ж не відповідей шукаєте а зачіпок

По вашому час залежить від матеріїї. обставин?

Last edited: Apr 9, 2009
  12. франц-йосип

Сергію,може ви вже не звертаєте уваги на стиль ваших дописів,але я вам задаю конкретне питання:Хто є керівником СЄ в Світі,Україні,Львові?(хіба це невідомі персони?якщо так то чому)
    Організація ніби-то на виду не переслідується,ніхто не погрожує.Питання: чому ж ваші керівники які в усьому наслідують апостолів ,ховаються,ніби партизани.Чому ніхто не знає цих подвижників? Так анонімність і закритість -прямий шлях до зловживань-це вже з природи людини виходить.
    І знов таки як СЄ визначають "помазанних християн"?
    P.S. Я не розумію,чому ви так охоче обговорюєте християнські догмати,а власне принципи "видимої організації Єгови" ігноруєте в обговоренні,а раптом там щось варте уваги?Чи може ви не вповноважені? і тому відсилаєте в головні офіси?
    Поясніть мені темному.

13. Yur

Yur Well-Known Member

Обставини часу -- його відлік. Фізичний час є там, де є матеріальність, що має свій початок і кінець.

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А з цього місця докладніше, будь ласка.
    - Коли, на кого з Вас, за яких обставин зійшов Святий Дух у ХІХ ст.?
    - З чого була впевненість, що то був Святий Дух, а не жарт від лукавого чи просте мавпування?
    Чекаю на конкретні відповіді.

15. Сергій аспірант

Звідки ви взяли. що вони ховаються? Інформація про них часто зявляється на сторінках публікацій і при бажанні ви моглиб її знайти. Моя ж відповідь ні в чому вас не переконає, тому спробуйте провести самостійне дослідження. Щодо діяльності свідків Єгови в Україні рекомендую щорічник свідків Єгови за 2003 ( в році не вревнений),де є інформація про діяльність свідків Єгови в Україні.
    Старійшини та нвглядачі свідків Єгови є звичайними людьми, хоч на них лежить бавгато обовязків та відповідальності вони не вивищуюють себе з поміж інших свідків і не вимагають до себе якоїсь особливої шани.

Last edited: Apr 10, 2009
  16. франц-йосип

А як же наслідування апостолам,які весь час були на виду і словом і ділом.
    Тобто саме те в чому ви звинувачуєте представників усіх конфесій?
    Чому ваші "апостоли" на вулицю висилають малоосвічених бабусь,які завчили з десяток штампів?
    І вже в котрий раз без відповіді моє запитання:
    "помазанні християни"-як вони визначаються? скільки іх зараз є у світі?

17. Сергій аспірант

Старійшини і наглядачі свідків Єгови теж беруть участь у проповідницькому служінні,
    адже це обовязок кожного свідка.

18. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Дам відповідь:

"Помазані християни" самопроголошуються.

Такий процесс массово тривав в США до 1930 року, коли число самопроголошених ризикувало перевищити 144000, керівництво свідків оголосило, що набір до "помазаних християн" завершено і розпочатий збір "інших овець".

Розуміння питання про вибір помазаних християн завело свідків у релігійну кризу.
    На сьогодня пояснення цього питання отримало 3-тю версію.

Last edited: Apr 10, 2009
  19. франц-йосип

Дякую,все так.Але ж я до "свідків".Якщо ви так полюбляєте "учьот і контроль" то мали б знати,кіко там ще ,і кого тре назбирати.
    Бо ваші бабусі-проповідниці на різні голоси повідають,то 5 тисяч, то"щось коло тисячі".(тільки не пропонуйте звернутися у Брюховичі)

20. Сергій аспірант

чому ны. Отримаэте ынформацыю з перших рук:)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)