Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

ні, ви спитали про фінансування пупера, а не свідків....
    ну та ладно, розповім про свідків.....

вони заманюють до себе людей, зомбують їх, потім продають квартири зазомбованих, на ці гроші купляють у жидів журнали, а їх змушують проповідувати і роздавати журнали "вартова вежа"...
    таке собі замкнене коло....

пс. історичний форум не розвивається, і навряд чи буде, бо людям давно це не тре....
    людей історія не цікавить... для прикладу: зробіть опитування на нашому форумі -- побачите, які будуть відповіді.
    хіба ні?..
    хіба християнство не каже, що ми всі раби Божі?...

2. mavka

mavka Well-Known Member

:)
    я розділяю християнство на офіційне-традиційне-викривлене-заплутане-затаєне-просте-з фокусами типу ходження по воді й на до кінця не пізнане-абсолютно про інші речі говоряче-знаюче, що насправді нема ніяких свідчень того, що існував Христос, але було поняття Хрестоса задовго до того.

але в Біблії Ієгошуя називає себе Сином Людським, Сином Божим й всіх нас так називає.

П.С. " а "вінчається раб Божий".... знаєте звідки прийшло ?

Last edited by a moderator: Oct 14, 2008
  3. duncan

я "поділяю" християнство на християнство (свідки Єгови) і різноманітні філософські вчення з лоском християнства.... :pardon:

пс. а здаюся!...

4. mavka

mavka Well-Known Member

Ви вже кілька разів здавались, напевно, таки треба Вас брати в полон. :give_rose: :mocking:

Ви ж не можете не розуміти після всіх отих дискусій, що поділ Ваш на "на християнство (свідки Єгови) і різноманітні філософські вчення з лоском християнства" потребує ревізії.

свідки Єгови (дві мої сестри улюблені, в тому числі, коліжанка близька - з ними було багато розмов) сприймають Біблію буквально. а тоді потрапляють у пастку. "я лев, який рискає по пустелі в пошуках, кого б то з"їсти" - це з Біблії, недослівно, правда

5. duncan

вони щасливі?...
    ви ж бачите спокій в їх душах!.. ;)

6. mavka

mavka Well-Known Member

вони й до того були щасливі. і спокійні. але не були традиційними християнками, а належали до опортуністів, до п"ятидесятників.
    мене дратує, що вони вірять в богообраність одного народу.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки інформація? Можете довести, обгрунтувати??

8. mavka

mavka Well-Known Member

Миху, тут Робін правий, (хоч і вказав лише чотири імені, - їх більше значно - але ж ми про це вже говорили нераз) - про антибога... символ його - змій.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, Мавко.
    Але я саме про імя.... де про це сказано?

10. mavka

mavka Well-Known Member

про це є досить інфо, на гугл-муві фільмик є.... про масонів.....

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... і знову масони.... недаремно Рассел захоплювався масонством.

12. mavka

mavka Well-Known Member

Миху, масонами були й католицькі священники, хоч це їм й заборонено.
    масонами були ті, якими людство захоплюється до сих пір.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

є, є у нас любителі лож...

14. harmony

harmony Well-Known Member

Щось на подобі того. Адже він може багато чого вирішити за просту смертну людину, в тому числі навіть посприяти у відлученні від церкви.

Прочитайте уважно Біблію і ви все там знайдете. Не буду ж я постійно переписувати Біблію...

15. duncan

:) нарешті ви почали говорити про масонське вчення!...
    :) може перенесемо розмову у відповідну гілку?...
    гм, і яким чином це стосується свідків Єгови?... :)))
    ніяким, бо початкове твердження хибне і всі наступні умовиводи -- пальцем в небо?.. :haha:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як яким?
    Цитата:
    Допис від Robin Переглянути допис
    Єгова – поняття безособового буття, порожнечі. Дехто вважає поняттям антибога, протилежності Всевишньому.

17. duncan

а "дехто" це хто?..
    ви?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

Робін так написав. Що до мене, то ця інфа для мене є також нова.

19. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

А хіба Біблія не говорить про богообраність еврейського народу?Із ким було заключено Завіт?
    Це не через те що евреї були якимись особливими,а через те що Творець обрав їх для виконання Свого плану щодо цілого людства.(Іс.5.7,Ам.3.2.і саме цікаве-Зах.8.23) І всі християни вважають себе Новим Ізраілем,тобто тим же Богообраним народом.
    (Про свідків не пишу ніц бо вони себе вже давно обрали,місця розподілили і чемно чекають на кінець "етой сістєми вєщєй")

20. Robin

Robin Well-Known Member

Матінко Божа, що ся робить. Де інквізиція? :ireful:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)