Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Не знаю, чому це єресь, якщо це факт ! Може хоч приблизно скажете, що відповіля Ліля Романова...?

2. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

1. спочатку цитату з Біблії наведіть.... [​IMG]
    2. чому ж "окремо"?.....
    наприклад, святкую я і моя права рука....
    (це приклад, не сприймайте, як богохульство)
    тому що єресь і є..... [​IMG]
    я це питання колись задав свідкам -- вони відповіли і відповіли абсолютно правильно, я задав це питання на форумі і ліля відповіла так само, як і свідки -- так само абсолютно правильно.... [​IMG]

3. консультант

Для мене єресь, як і багато іншого - поняття відносні. Істину знає тільки Бог, а не ми... Те, що комусь вигідно казати так, як йому вигідно, це його справа, істина залишається істиною, незалежно від чого розуміє її хтось, чи ні. Я не претендую на істину але для мене вона така !

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

-е Iвана 5
    1 Кожен, хто вірує, що Ісус то Христос, той родився від Бога. І кожен, хто любить Того, Хто породив, любить і Того, Хто народився від Нього.
    2 Що ми любимо Божих дітей, дізнаємося з того, коли любимо Бога і Його заповіді додержуємо.
    3 Бо то любов Божа, щоб ми додержували Його заповіді, Його ж заповіді не тяжкі.
    4 Бо кожен, хто родився від Бога, перемагає світ. А оце перемога, що світ перемогла, віра наша.
    5 А хто світ перемагає, як не той, хто вірує, що Ісус то Син Божий?
    6 То Той, що прийшов був водою та кров'ю, Ісус Христос. І не тільки водою, а водою та кров'ю. І Дух свідчить, бо Дух то правда.
    7 Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє Одно.

Додано через 1 хвилину
    ага і задній зуб.... не доводть до абсурду Пупере.

5. консультант

Для євреїв вигідно. щоб Ісус був євреєм , для деяких українців - українець- престиж нації, інші, в тому числі і я, роблять свої висновки.
    Для мене Ісус Христос - це Одна із Божих Осіб Святої Нероздільної Трійці так само, як сонце, його проміння та тепло, одне без другого не існує. Те, що Він прийняв людську подобу, було для прикладу. якою повинна бути людина і що таке Справжня Любов. Людська подоба не повинна приписувати Його до якогось певного роду. Він належить всім людям, всім родам і народностям - це Богочоловік ! Він не зачатий від земного чоловіка, а внаслідок зішестя Святого Духа на ним же обрану Діву Марію. Тільки жиди могли заперечувати Його Боже походження, принижуючи Його. Думаю Пупер, що тоді коли Ви вірили в це, що я зараз пишу - це і була істина але Вас відвернули від неї .
    Свій початок Ісус бере від Бога, лише тілом фізичним, частково можливо, успадковав гени Марії, тому Діва Марія - Мати Божа, а Батько Один - Господь Бог !

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

чим вигідно? вони ж в Нього не вірять.

7. консультант

Я маю на увазі лише тих, хто доказує, що Він єврей, так само, як і деякі українці намагаються доказати, що Він українець. Кожен щось комусь доказує відповідно до свого рівня, в тому числі і я, хоч завжди потім ловлю себе на думці, чи є в тому зміст...? В більшості випадків бачу, що є, тому що за рахунок цього намагаюсь логічно мислити, щоб правильно сформулювати свою думку, а не просто вмити руки від теми. А вдруг я помиляюсь і людина скаже таке, що я і сам призадумаюсь в істинності моїх висновків...

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є ше один момент цікавий. СЄ переконують, що Святий Дух не є особою і як один із доказів своєї правоти, є нібито те, що Святий Дух немає, за їхніми словами імені. По-перше, те, що Його Імені не вказано у Біблії не говорить, що того імені нема взагалі, а по-друге, саме Святий Дух зійшов (вже говориться як про особу, бо про інструмент так не скажуть) і осінив її, що ще раз підтверджує те, що Він є особою.

9. duncan

довго я шукав:
    і не знайшов.... [​IMG]
    навть у наведеній вами цитаті невідомо звідки видно, що "дух" згадується тільки в шостому пункті, та й то
    тобто "і третя сила" також....
    не всі три, а кожна окремо....

10. mavka

mavka Well-Known Member

дуже хороша думка. + 348 карм :)

я от тільки в більшості випадків бачу, що нема, інакше вже б давно міняла воду на свіжу у глечиках з релігійними гілками. :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

що "незнайшов", шо в шостому пукті, шо третя сила, шо кожна окремо?

12. duncan

не знайшов "є-івана".... [​IMG]

13. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

А навіщо вам взагалі показувати де це написано. Ви ж досконало знаєте Біблію. Напевне вам не важко знайти цей вірш без посилань. Чи ви тільки відповідні речення вивчаєте?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа в тому, що закликати : читайте Біблію значно легше, ніж взяти самому й почитати.

15. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Консультанте, не робіть проблем там, де їх немає. Для СЄ вигідно, щоб ви так думали... Єресі – це сукупність певних доктрин, що суперечать визнаним Церквою догматами. Якщо ми знаємо церковні догмати, то, відповідно, знаємо, що таке єресь.:ninja:

16. duncan

для свідків Єгови не "вигідно"....

свідки Єгови хочуть тільки звернути увагу на те, що ваші, так звані, "догми" не відповідають тому, що написано в Біблії....

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а як поживають ваші догми, СЄ?

18. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

А інтерес СЄ простий – розбудити сумніви, посіяти зерно недовіри до науки Церкви. Кінцева мета – поповнити організацію новими членами.

Всі знають, що організація СЄ теж має свої догми, відмінні від церковних, і не тільки догми, а й жорстко регламентовані правила поведінки своїх членів. Чим догми СЄ кращі від догматів Церкви? Точніше відображають Біблійну науку? Сумнівно, порівнюючи переклад НС з іншими перекладами. Та й самі канонічні Євангелії створювались саме в Церкві, яка відкинула велику кількість так званих „гностичних євангелій”, СЄ просто скористалися надбанням Церкви.

• Подобається Подобається x 2
  19. duncan

якщо ви заговорили такими словами:
    то ваша керівництво ваших громад просто тупо хоче грошей і влади...
    і це ФАКТ, тому що чудово видно, як ваші священики пхаються до політики, навіть партії створюють...
    знову неправда....
    ваша громада була утворена через три сторіччя після воскресіння Ісуса Христа, Біблія була укладена у першому сторіччі.

свідки Єгови докладають усіх зусиль, щоб відтворити правильний сенс текстів Біблії, і як тільки переклад починає відрізнятися від вашого "догматично-канонічного", одразу з вашого боку (і тільки вашого, бо науковці, які не належать вашим громадам, цього не кажуть) починаються розмови про нібито перекручування Біблії....

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну от,найосновніше.
    Ісус Христос був розп’ятий на хресті.
    Вiд Матвiя 1
    Не говорячи вже про історичний аспект

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)