Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

знущання не в сенсі фізичних вправ - а знущальний зміст тексту, Кпини. Злі кпини. Не сатира, а чорнуха, замаскована під сатиру.

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Дякую, зрозумів... !

3. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Я також змінююсь. Як що ви уважно читали мій допис, то помітили, що я стараюсь зрозуміти моїх знайомих "Свідків". Я знаю, що їм добре зараз. Вони знайшли свій духовний притулок. Тільки для мене цей притулок не підходить, на жаль.
    Можливо, і без "Свідків" я би загубила цих друзів.

А ви розумієте чому вони ТАМ посміхаються і чому не посміхаємось ми ТУТ? Я не буду вам зараз пояснювати причини. Ви вернетесь у Львів і самі все згадаєте.
    Свідки, які живуть у Львові, стикаються з тими самими проблемами, що і решта львів"ян. Така от в мене недовірлива натура, але постійно посміхатися серед негараздів і проблем можуть одиниці (дійсно сильні духом, або їх протилежність, перепрошую, не дуже розумні). Бажання ЗАВЖДИ радіти, не занепадати духом, класне бажання. Але, одне із самих складних, як на мене.

+1 !

Вони перестали бачити широкий світ навколо. Я, християнка, і можу розуміти "Свідків". Не приймати, але розуміти. Вони до християнства відносяться ворожо та зневажливо.От і всі зміни.
    Якщо є серед "Свідків", які читають мої слова, люди, що розуміють мою позицію, хоча і не сприймають, я їм дякую.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я у Львові жила до своїх 23 і нічого, без проблем було посміхатися. Навіть тоді, коли протягом року постійно жили у фінансовому мінусі. Я оптимістка від природи (щодо сили ви, мабуть, теж маєте рацію). Так що посміхалася я у Львові без особливих зусиль. До того ж після навернення я ще сильніше відчула, наскільки Бог мені допомагає, що стан щастя для мене був майже постійним, при тому, що я і плакала і сумувала, і важко було, і часом просто-таки ДУЖЕ важко. То правда, треба вміти побачити навіть у негативній ситуації плюси, але є ще один важливий нюанс - цього треба хотіти. ;):)

Тому поясніть мені, ЧОМУ не посміхаються? Бо таких, що посміхаються, таки дуже мало, як не сумно.

Додано через 5 хвилин
    Чиста правда, на жаль.
    Але й християни до них ворожі. Невже поведінка одних має залежати від поведінки інших?

5. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Перепрошую, але ви трохи не дочитали мій допис. Особисто ви, як на мене, відноситесь до перших - сильних духом.

Мені до 23 теж було легко посміхатися. Але роки спливають, життя набирає обороти, тягар легшим не стає і причин для посмішок не додається.

Додано через 2 хвилини
    Будемо робити кроки на зустріч...

6. Liliyah Romanova

Дуже типова річ, до речі. До чого тут вік? Не всі живуть безтурботним життям до 23 років. Та і різні проблеми бувають. Я знаю християн, котрим уже майже 50 і теж посміхаються. ЧИ це теж вік? ;) Все від особи залежить, так чи інакше.
    Дякую. :)

7. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Більшість з нас живе типовим життям. У Львові тип один, там де зараз ви - інший. І якщо Львів "похмурий", то....

8. Liliyah Romanova

Думаю, це радше культура, а не тип. Хоча, може, ви саме це й мали на увазі. Просто наші люди люблять і вміють про свої болячки говорити, на життя нарікати. Тут такого нема. Думаю й в Україні не було, бо звідки би взялася вже цитована приказка? просто потім щось раптом змінилося і люди почали більше говорити про негатив, ніж позитив.
    Тут ніколи не кажеш, що справи "так собі". Завжди ґуд, бо нащо комусь мої проблеми? У нього ж є свої. :)

9. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Повністю з вами згодна. І, якщо чесно, не знаю, що краще. Кожному потрібне співчуття, і кожен не хоче чужих проблем на голову.

10. Liliyah Romanova

Тому в пригоді й стає тоді спільнота, де людям довіряєш і де не треба удавати, що все добре, коли так не є. Бо саме ті люди зрозуміють і підтримають. А часом ще й допоможуть. І навіть фінансово, якщо треба буде. Те саме є у багатьох спільнотах у Львові. Не лише тут. :)

11. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Мені в цьому не пощастило. Все на що я можу розраховувати - моя родина і я сама.

12. Liliyah Romanova

Хто шукає... ;)
    Форум теж свого роду спільнота.
    Бажаю вам гарного настрою на кожен день! :)

13. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Дякую. Я дійсно не шукаю. Звикла так.

14. Liliyah Romanova

"The strongest man in the world is he who stands alone." Henrik Ibsen

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє-а. Життя інакше.

Додано через 1 годину 7 хвилин

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли кажеш, що Ісус є Богом, то СЄ заперечують...
    Хоча:
    Івана 10:30 Я й Отець Ми одне!
    невірять....
    А що робили фарисеї, коли Ісус сказав, фразу:"Я й Отець Ми одне!"?

маємо відповідь:
    Івана 10:31 Знов каміння схопили юдеї, щоб укаменувати Його.

Бачимо аналогію....

17. Forpost

Forpost Стоїк

14 нисана после захода Cолнца т.е. сегодня 22 марта http://www.watchtower.org/u/19980315/article_01.htm
    После ухода Иуды Иисус показывает, как нужно будет отмечать день его смерти. Он берет пресный хлеб, произносит молитву, преломляет его и раздает 11 апостолам. «Сие есть Тело Мое,— говорит он,— которое за вас предается; сие творите в Мое воспоминание». Затем он берет чашу красного вина. Помолившись, он передает эту чашу ученикам и велит им пить из нее. Он добавляет: «Сие есть Кровь Моя нового завета, за многих изливаемая во оставление грехов» (Луки 22:19, 20; Матфея 26:26—28).

• Подобається Подобається x 2
  18. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А ви не виривайте з контексту... :)
    Иоана 17
    20 Не о них же только молю, но и о верующих в Меня по слову их,
    21 да будут все едино, как Ты, Отче, во Мне, и Я в Тебе, так и они да будут в Нас едино, - да уверует мир, что Ты послал Меня.
    22 И славу, которую Ты дал Мне, Я дал им: да будут едино, как Мы едино.
    23 Я в них, и Ты во Мне; да будут совершены воедино, и да познает мир, что Ты послал Меня и возлюбил их, как возлюбил Меня.
    24 Отче! которых Ты дал Мне, хочу, чтобы там, где Я, и они были со Мною, да видят славу Мою, которую Ты дал Мне, потому что возлюбил Меня прежде основания мира.
    25 Отче праведный! и мир Тебя не познал; а Я познал Тебя, и сии познали, что Ты послал Меня.
    26 И Я открыл им имя Твое и открою, да любовь, которою Ты возлюбил Меня, в них будет, и Я в них.

• Подобається Подобається x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

припустимо, що Ісус просто людина. Як тоді називається те, коли людина прирівнює себе до Бога?

Але то таке....

Може я чогось неправильно зрозумів? Тоді продовжемо далі по Біблії, щоб дійсно це не виглядало як відривання з контесту.
    Отже Івана 10:
    32 Відповів їм Ісус: Від Отця показав Я вам добрих учинків багато, за котрий же з тих учинків хочете Мене каменувати?
    33 Юдеї Йому відказали: Не за добрий учинок хочемо Тебе вкаменувати, а за богозневагу, бо Ти, бувши людиною, за Бога Себе видаєш..

Отже за що фарисеї хотіли каменувати Ісуса?

20. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Перепрошую, я Вам давала відповідь з параленьного місця 17 розділу. Там в контексті чітко видно що Ісус мав на увазі.
    Стосовно цього
    33 Иудеи сказали Ему в ответ: не за доброе дело хотим побить Тебя камнями, но за богохульство и за то, что Ты, будучи человек, делаешь Себя Богом.
    34 Иисус отвечал им: не написано ли в законе вашем: Я сказал: вы боги?
    35 Если Он назвал богами тех, к которым было слово Божие, и не может нарушиться Писание, -
    36 Тому ли, Которого Отец освятил и послал в мир, вы говорите: богохульствуешь, потому что Я сказал: Я Сын Божий?

Ісус називав себе Сином Божим (саме за це його і хотіли каменувати), але ніколи не Богом.

• Подобається Подобається x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)