Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

Відповідь: Свідки

так от, я, як колишній кардинал ефіопський, стверджую, що в моїй колишній церкві церковні місця продавалися і продаються за валюту...
    жоден піп не може бути попом, доки не "дасть на лапу"....

як вам?.. [​IMG]

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все одно - читати треба.... і білу сорочку треба.

3. duncan

про сорочку ви вже не в перше....
    козаки перед боєм (або смертю) вдягали нову білу сорочку...
    перед боєм — щоб в рану бруд не потрапив, або для перев’язки...

щодо читання цього гі*на...
    інтернет вже давно-о перетворився на помийну яму, і я не бажаю лізти в таку яму...
    в інтернеті треба дуже пильно ставитися до написаного, перевіряючи джерело... [​IMG]
    і дарма ви, пан мих, не зважаєте на це...

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Еге, а там ще багато цікавого. Миху, знаєте, чого Пупер до Вас так за цитатник вчепився? Бо кожний по собі судить! Хочете цитатник свідків?
    Прошу: http://www.cdrm.ru/iegova/smaterial/temi.htm
    Зауважте, з бібліографічним посиланням на паперове видання (це щодо Інтернету - помийної ями).

Між іншим, Пупере, а як щодо бібліографії на католицький цитатник? А то що далі, то більше думаю, що він існує лише у Вашій уяві...

5. duncan

гарне посилання...
    знову на ту саму помийну яму... [​IMG]

часто рекламуєте, вам належить?... [​IMG]

ліньки мені шукати для вас ваш цитатник, сходіть до вашої церкви і спитайтеся у вашого попа, що це таке: зверніть увагу на його бігаючі очі...

6. Ука

наголошую ще раз - там внизу є бібліографічне посилання на друковане видання свідків.
    сайт православного монастиря? :eek:

Як Ви там любите казати? брехня та інсинуації.
    Знову на свої тези не наводите жодних доказів, а на очевидні докази опонентів просто заперечуєте очевидне.

Сумно інше. Ви хоч і кажете, що ще не свідок, однак дуже ретельно дотримуєтеся всіх табу і категорично відмовляєтеся читати і вникати в матеріали, котрі суперечать офіційній доктрині свідків. А отже просто позбавляєте себе шансу знайти істину. Ви вважаєте, що Ви її вже знайшли, і ніхто Вас не переконає в протилежному, бо Вам заборонено слухати протилежну думку. Вам можна її тільки заперечувати. Так що оце все що ми тут пишемо, і всі ці посилання - то навіть не для Вас. То радше для тих, хто, прочитавши, отримає додатковий шанс не потрапити в лапи отаких вуличних проповідників. Бо на них, на відміну від Вас, ще ніхто шори не вбрав...

• Подобається Подобається x 1
  7. duncan

послухайте, ука....
    вашу злість виплескуйте на іншу людину....
    виховання не дозволяє ДЕЯКІ РЕЧІ ПРО ВАШУ ЦЕРКВУ говорити прямо...
    будете й далі продовжувати вихлюпувати сюди помиї — мені це може набриднути...

щодо "монастиря"....
    і "досліджень"....

ай-пі: 80.240.116.132
    сайти на сервері: www.synergia.itn.ru www.cdrm.ru www.forum.cdrm.ru www.conf.cdrm.ru

власники: воробйові гори 119899 москва, росія +7 495 975 7907

знаєте, де це?

8. Ука

злість? в жодному разі. Та й помиї я не вихлюпую. Просто даю інформацію. Ну а те, що вона Вам не подобається, то вже даруйте. Можете карму зняти, з мене не убуде...
    жодних досліджень. реальні свідчення реальних людей. саме те, чого Ви так просили, коли раніше про це говорили огульно.

невже в мене вдома? :eek:

9. duncan

це не реальні свідчення....
    це книга людини, яка заробила на довірливих дурниках купу грошей....
    а де суди, де побиття камінням, де лінчування?...

чого питаю, бо у вашій церкві є, наприклад, такий прецедент, як РОЗТЛІННЯ НЕПОВНОЛІТНІХ ВАШИМИ СВЯЩЕНИКАМИ...
    і що?..
    суд...
    гроші постраждалим, і кінці у воду...

можете мені карму зняти, з мене теж неубуде...

свідкам ви що закидаєте?...
    маячню невідомо кого, невідомо звідки...
    у вашому дусі....

щоб ви тут знову не почали ставити з ніг на голову: шукати про розтління можна дуже просто....
    варто лише ввести "католицька церква", "розтління неповнолітніх"....

пишайтеся своєю церквою, ура, ура, ура!

10. Ука

а нема за що судити. перекручування Біблії наразі не є кримінальним злочином. Але від того не перестає бути перекручуванням. (це до питання, що я закидаю)

так суд. і церква не відхрещується від цих поодиноких випадків. не каже, що їх не було, а засуджує їх.Більше того, робить висновки і заходи для того, щоб уникнути подібного в майбутньому. Але це злочини окремих людей, а не політика церкви. у будь-якому суспільному організмі є виразки.

Додано через 15 хвилин
    в тім то і справа, що відомо кого, і відомо звідки. І той факт, що свідки тепер від них відхрещуються і забороняють своїм адептам читати їхні матеріали, нічого не міняють. А на сайті ще багааато таких свідчень.

11. duncan

перекрутили Біблію і зробили з цього культ (невідомо кому) ваші "отці"...
    якби ви хочаби пів дня привсятили дослідженню своєї власної релігії, то це зрозуміли...
    а відхрещуватися чи невідхрещуватися пізно!...
    ваша церква багато чого набрала з язичництва, в тому числі і безстатевість священиків...
    нагадаю: в стародавньому єгипті таке було...

що ж це за релігія така, коли попів ловлять за такими речами?...
    для вас це нормально, бо не задумуєтеся над суттю...
    воно і видно...
    навіть якщо цей письменник і був у свідків, то які висновки можна зробити:
    нечистий його таки впіймав, бо покинув організацію, яка проповідує виключно Біблійні принципи...
    гроші, гроші, гроші....

я бачив багато колишніх свідків, тих, кого ВИГНАЛИ....
    вигнали за: перелюб, крадіжки, брехню та інші "чесноти"...
    виганяють тоді, коли людина НЕ ХОЧЕ ВИПРАВЛЯТИСЯ....
    дехто з цих колишніх ходять до вашої церкви, далі крадуть, пропивають своє і чуже....
    книжки пишуть...

12. Наталя

Наталя Well-Known Member

Так само і церква забороняє "вникати в матеріали, котрі суперечать офіційній доктрині" церкви. Невже ви цого не знаєте? дивно. Спитайне в священника, якщо сумніваєтесь.

• Подобається Подобається x 2
  13. Forpost

Forpost Стоїк

та хто що читає з представників офіційної релігії,вони то Білію вивчають по "краткому курсу"

14. duncan

я би сказав більше: якщо свідки щоразу, коли у них запитують про якесь явище чи вимагають пояснення, то вони відкривають Біблію, то якщо питаються у "традиційній" — пояснення або усне (бо так прийнято) або на книжки сумнівного походження....

добре, добре, не "сумнівного", а "небіблійного"...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, Пупере, відкривають Вартову Башту...

16. Ука

Таки Біблію. Але у точно визначеному місці. Зазвичай достатньо прочитати пару віршів вгору і пару вниз, і другий (мабуть, старший) акуратно міняє тему. Принаймні так було в ті часи, коли я зупинялася ще зі свідками.
    Але починають, звісно, з Вартової Башти.

17. Melody

Melody Well-Known Member

А Свідки письмово пояснюють? ;)

• Подобається Подобається x 2
  18. duncan

письмово, мелоді, письмово....
    якщо не хочете усно — задайте питання і попросіть, щоб отримати відповідь письмово...
    думаю: що відповідь (з багатьма посиланнями) ви отримаєте...

якщо вже знову зайшла мова про "поганих" свідків Єгови, то давайте подумаємо про традиційну церкву...

хто керує вашою церквою?...
    1. російська православна церква зі "священним синодом"...
    2. українська православна, яка висвятила сама себе, бо нинішній митрополит був відлучений від російської церкви у свій час...
    3. папа римський...

що можна сказати про керівництво?...
    багато чого...
    починаючи від створення "синоду" з головою обер-поліцмейстером, якого призначав уряд... висновок: релігія імперії, якою керує ... ні, ні, навіть не митрополит чи патріарх ... а правитель держави, я би сказав: "кишенькова" релігія...

другий пункт пропускаємо...

папа римський....
    скільки не задавав питання щодо "антипапи" — ЖОДНОГО разу не прокоментували...
    і чого б це раптом?...

може того, що відповідь маєте, але боїтеся озвучувати?... [​IMG]

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Що мене шокує в свідків,це їхня байдужість до могил своїх рідних.Біля могили моєї бабусі похована жінка,яку ми добре знали.Поки жив чоловік,могила була доглянута,тепер чоловік помер,похований поряд.Доглядаєм могилу ми,бо нікому:діти(син і дочка)свідки,бігають з Вартовою Баштою.Як на мене,це кощунство...:ireful1:

20. Forpost

Forpost Стоїк

приведіть пару стихів .де би рекомендувалось поклонятись мертвим,чим від комуняк проклятих ,які ні Ви. ні я не любимо Ви відрізняєтесь з трупом на Красной Площе?зауважте на вулиці 2007 рік...Як на мене,це кощунство..

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)