Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

Відповідь: Свідки

[​IMG] ука, в чужому оці ... а в свому ...
    ну, ви в курсі...
    от я спостерігаю за “дискусією” і бачу:

1. всі “аргументи” традиційної секти — навіяні...
    тобто “десь там хтось колись хотів нібито поцупити у бідних "справжніх християн" і це однозначно були свідки”....
    а нехай пан борис_з_києва сам назве прізвище, конкретних людей з організації свідків Єгови, дати....
    якщо це родичка — дізнається легко...

2. свідки — нібито “з’їжджають” (хоча цей псевдоаргументо мною вже коментувався не раз)...

3. “аргументи” пана миха з католицького цитатника...
    якщо ви уважно переглянете кілька постів, то побачите, що СТИЛЬ НАПИСАННЯ відрізняється... [​IMG] і це стосується виключно свідків....

4. на прямі питання, щодо традиційної секти — прямих відповідей ніколи немає...
    наприклад (питаюся вже вкотре): хто такі антипапи?...

ецетера, ецетера....
    пс. не здивуюся, якщо вам, панно ука, вже додали кілька плюсів прихильники традиційної секти, доки я писав... [​IMG]

Додано через 54 секунди
    о, справді....
    додали...
    пан мих тільки не встиг... [​IMG]

2. Melody

Melody Well-Known Member

Прізвища і імена на форумі називати не можна. ;)

3. duncan

прізвища і імена форумчан....
    в іншому випадку розділ “львівська газета” треба цензурувати... [​IMG]

4. Melody

Melody Well-Known Member

Здаюся :)

• Подобається Подобається x 1
  5. duncan

ми ніби не на війні?.... [​IMG]
    чи на війні?!...

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вас дуже цікавить ?
    Свідки - подружжя Борисейко. Мешкають на забудованій алеї, яка відходить перпендикулярно від шосе між містечками Кейро та Лідс, Green County, N.Y.
    В поштовій адресі вказувалося одне містечко, адміністративна належність - до іншого.
    Адресу не зберігаю - воно мені потрібно ?
    Події - 1989-1991.
    Потерпілій зараз 99 років, погано бачить, листів не пише. Але якщо дуже цікаво - в принципі можу дістати номер телефону притулку.

Скрипалька мешкає в м. Poughkeepsie, Dutches County, N.Y.

Без дозволу людей, яких я вважаю порядними й поважаю, їхніх прізвищ не назову.

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не переходьмо на особистості, ми говоримо про течію СЄ, а не що в кого в оці.

Додано через 2 хвилини
    А я то думаю: куди зчез Зеніт.... Видно вкусився в язик і ліг на дно...

8. duncan

тяжко буде перевірити, але я спробую....
    і “а ля гер, ком а ля гер”, традиційні добродії не ображайтеся, будь ласка, на мене, бо напишу тут кілька хороших історій про поводирів (пастирів) традиційної секти... [​IMG]
    добре?...
    чому тільки про поводирів?...
    та бо тому що якщо буду писати про “паству” — форуму не вистарчить...

9. Melody

Melody Well-Known Member

Не на війні.
    Ми в хованки бавимось. :)

10. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Пупере, та кілько влізе! Ніхто не каже, що наші священики святі! То лиш свідки на то претендують, аргументуючи цим свою правильність. І Христос це передбачав, кажучи "Слухайте їх, і робіть, що вам кажуть. Але не чиніть за їх ділами" - дослівність цитати не гарантую.

11. Melown

Melown Well-Known Member

Обана!!! Давайте дружно привітаймо Олену. „На неё снізашло Просвєтлєніє, она узнала, что я нє Прівідєніє…”:clapping::D
    ...
    ...
    Ну, от не вкладається мені в голові, звідки в Вас СТІЛЬКИ ЛУКАВСТВА!? Що я Вам такого зробив? Якщо я Вас чимсь образив, скажіть прямо…

Надарма за Вас Мих вибачався, Ви на це не заслуговуєте…:sad::sad:

Мої Вам безкоштовні поради:
    1. Уважніше читайте дописи.я написав, що кармочкою виявляю своє (не чуже) ставлення до конкретного допису, наголошую ДОПИСУ, а не Особистості…
    2. Не робіть передчасних висновків
    звідки, шановна, випливає, що я не можу „два слова до купи зліпити”?
    А…, я забув…, то „ВИ ПОДУМАЛИ…”
    3. Пам’ятайте про правила.
    2.4 Теми, спілкування в котрих переходить в особисті образи, будуть закриті.
    2.7 Рекомендується не використовувати форум для особистих розмов. Краще надіслати учасникові приватне повідомлення або скористатись електронною поштою чи ICQ.

4. Читайте частіше Біблію. ( як кажуть на Буковині „вібачєйте” за повторення, бо цю пораду я Вам вже давав…)

12. Ука

Міг не кусатися. Кумплі так зафлудили на той час гілку, що ніхто, хто був заангажований в дискусію, в пориві бою і не помітив того допису. Інколи корисно постояти в стороні і поспостерігати...
    До речі, ст. 91 - ще один приклад, де Олена наводить цитату, котра суперечить словам ЗЕНІТа, але на біду відповідає і на іншу фразу, і за це швидко чіпляються і не без нашої допомоги відводять дискусію вбік

Ну а допис поверхом вище теж дуже вчасний і по темі, нє?

13. duncan

Христос сказав про вас...
    про традиційних....

14. Boris_Kiev

Пупере, невже Ви мені війну оголошуєте ?
    Знаєте, мені неважко скинути милом сину скрипальки прохання взяти в бабусі інтер"вю (на диктофон).
    Але по-перше, не думаю, що бабусі (обосливо в її віці) буде приємно це згадувати, а по-друге мені настільки байдуже, що поробляють свідки на відстані від мене та моїх близьких... і що взагалі про них люди думають... ну просто не хочу марнувати час - свій та інших людей на цю брудну білизну.
    Я й до гілки цієї перестав від попереднього допису заглядати, якби не нові карми.

15. Ука

Саме так. І сказав: "Слухайте, і робіть, що вам кажуть"

16. duncan

мені набридло чути про свідків брехню...
    серед свідків є люди (недовго), які втираються в довіру до самих свідків, навіть ходять та проповідують....
    “в семье не без урода”!
    потім видурюють гроші, в першу чергу у свідків...
    “зникають”, після чого спокійно ходять до традиційної церкви та “замолюють гріхи”...
    я теж можу навести прізвища...

а щодо цієї сім’ї — обов’язково зробіть те, що обіцяєте...
    тільки надішліть спочатку запис мені, а я його передам свідкам для того, щоб вони спочатку перевірили...
    гаразд?..

Додано через 1 хвилину
    саме так!..
    ви збудували традиційну секту за принципом грецької язичницької віри...
    саме про цю віру говорив Христос!..

17. Boris_Kiev

Ну якщо Ви мене справді хочете вивести з рівноваги, то я цей запис (якщо дійові особи погодяться) по-перше зроблю укр, рос, англ. мовами, а по-друге - розміщу на вільному хостингу. І Вам дам лінк.

Ще раз підкреслюю: максимум, що я можу зробити для свідків - це ігнорувати - при умові, що вони мене не чіпатимуть. А витрачати зусилля на "відбілювання" - не маю ніяких підстав.
    Вибачте за тональність. Дістали мене тоді протягом тижня до печінок. Хотілося взяти якусь світську книжку та втекти до лісу, але там росте чи то Ivy Poison, чи то Ivory Poison, тільки опіків на шкірі меніне вистачало.

Ще й мені у валізу (і скрипальці в багажник Бюїк Скайларк'а намагалися напхати кипи Вочтауер та Евейк).

18. duncan

борисе, до нині ви були в списку моїх друзів, віднині — в списку ігнорування...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

?????? За шо???? За правду?????

20. Boris_Kiev

А жаль...

Миху, дії модераторів не підлягяють обговоренню :)
    Із християнами, мусульманами, юдеями, буддистами я спілкуюся "без напрягів".

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)