Свідки (2)

Discussion in 'Релігії народів світу' started by MARTINI, Mar 14, 2011.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Екскурсоводу платять, місто отримує гроші від туристів. Цет реба пітримувати, от і підтримують байками.

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

І на якій підставі я маю йому вірити? Ви не вкурсі, що релігіезнавці не беруть до уваги такі свідчення?

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Я хіба воюю х кимось?

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Давайте Ви для початку прочитаєте статтю http://www.jwfacts.com/watchtower/1800s.php
    і наведете заперечення фактів, що названі у ній, зокрема, прямих цитат з друкованих видань свідків :)
    Інакше це дуже скидається на "не читал, но осуждаю" (с).

П.С.
    Ви ж як занадто освічена людина англійську знаєте? :)

3. Сергій аспірант

Яківирвані з контексту і подані викревлено.
    Ну щож приводбьте цитати. але бажано українською чи російською

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Та на бридло мені читати штамповані історії з подібних сайтів.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

смієтеся? яка література?

Башта, башта і ще раз башта і нічого, крім башти!

• Подобається Подобається x 1
  5. mrochkizm

Ви в очі не бачили тієї статті, інакше б не писали цього :)
    Чому українською/російською? Занадто добре освічені люди англійську знають, а Ви ж себе до таких віднесли :)
    Тому прошу прочитати і аргументовано мені відповісти, де ж брехня у тих цитатах з Вартової Башти, Пробудись та інших брошурок :) Зокрема, щодо кінця світу :)

6. Сергій аспірант

Форум тільки такі читають?

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

http://chivchalov.blogspot.com/2012/05/blog-post_28.html

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ----------

Свідки Єгви навіть термін кінець світу не використовують.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ось так...:cools:

8. mrochkizm

Сергій аспірант, отже, англійської Ви не знаєте? :)
    Граматика та орфографія Ваших дописів українською шкутильгає. Як і знання минулих пророцтв свідків Єгови.
    Для чого Ви заявляли про
    мені незрозуміло.

Все, що Ви можете мені відповісти, зводиться до інструкції сектанта Чівчалова, яку він переклав з англійської?
    Хм, вже тут варто було зрозуміти, що, оскільки Ви не працюєте з англомовними першоджерелами, то годі вимагати від Вас розуміння статей, написаних англійською. Перепрошую, що Вас переоцінила :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Сергій аспірант

Чим вас не влащтовує відповідь і аргументивикладені в статті?

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

Ви правила форуму читали? То почитайте уважно. щодо цитат на іноземній мові.

10. mrochkizm

Чи навела я бодай одну цитату не українською і не російською мовами у дискусії з Вами?
    Ні.
    Чи вважається цитатою гіперпосилання?
    Ні.
    Для чого Ви мені радите читати правила форуму? :)

11. Сергій аспірант

Тут ви помиились. Статі англійською я зрозумію. Але от бавитись в перекладача не буду.

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

А як обговрювати гіперпосилання на англомовне джерело?

12. mrochkizm

Я не пропонувала Вам викладати на форумі переклад, а лише Ваші враження та аргументи :)
    І я не вірю, що Ви розумієте англійську :)
    Якби розуміли, то вже б давно прочитали і відповіли, а не зіскакували з теми :)

13. Сергій аспірант

Повірте, я вже стількивиклав цих вражень і аргументів. що мені просто це вже набридло.
    Офіцйну точку зоу науквоців я вже виклав - свядченням бувших членів релігійних громад не довіряють.

14. yasam

yasam Well-Known Member

Сергей, скан диплома буде ?

15. mrochkizm

То для чого Ви тут пишете, раз набридло?
    Хто такі "науквоці" і що таке "свядчення"? :wacko:
    Не хвилюйтеся так, багатьом властиво сідати в калюжу :empathy:

16. Сергій аспірант

mrochkizm,
    Я вам виклав досить розгорнуту статтю. Вас аргументи не зацікавили. Про що мова?

17. mrochkizm

Вочевидь, про те, що власних вражень та аргументів у Вас обмаль :)

18. Сергій аспірант

У вас також. Ви замість власних вражень і аргументів і вражень підсунулимені дві статті. Я зробив точно так само. Щовас н еваштовує?
    У вас же нема своїх вражень про свідків Єгови - тільки те щови десь почули, прочитали і т. д.

19. mrochkizm

Є :)
    Напрочуд наполегливі люди, можуть розбудити дзвінком у двері о 8 ранку в суботу. Я їх ще терплю і розмовляю культурно, але в сусідки, старшого віку жіночки, нерви вже здають - підозрюю, вона скоро їх пошле далеко. І нав'язують ще макулатурку на вулиці, яку я чемно і виховано викидаю потім у найближчий смітник :)
    А ще дуже багато точних пророцтв про Армагедон зробили :)

І якщо Вам набридло викладати враження та аргументи - чому Ви тут? Мазохізм? Цільове поле для діяльності?

20. Сергій аспірант

Ніколи не бачив , щоб свідки Єгови проповідували від дому до дому о 8 ранку.

То не постіше відмовитись?
    І про що з вами говритию. якщо поглядів свідків Єгови ви не знаете?

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Про Армагедон - ніколи. Читайте уважно інтерператцію певних дат.

а де твій аватар? :)