Екскурсоводу платять, місто отримує гроші від туристів. Цет реба пітримувати, от і підтримують байками. ---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- І на якій підставі я маю йому вірити? Ви не вкурсі, що релігіезнавці не беруть до уваги такі свідчення? ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ---------- Я хіба воюю х кимось?
Давайте Ви для початку прочитаєте статтю http://www.jwfacts.com/watchtower/1800s.php і наведете заперечення фактів, що названі у ній, зокрема, прямих цитат з друкованих видань свідків Інакше це дуже скидається на "не читал, но осуждаю" (с). П.С. Ви ж як занадто освічена людина англійську знаєте?
Яківирвані з контексту і подані викревлено. Ну щож приводбьте цитати. але бажано українською чи російською ---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ---------- Та на бридло мені читати штамповані історії з подібних сайтів.
Ви в очі не бачили тієї статті, інакше б не писали цього Чому українською/російською? Занадто добре освічені люди англійську знають, а Ви ж себе до таких віднесли Тому прошу прочитати і аргументовано мені відповісти, де ж брехня у тих цитатах з Вартової Башти, Пробудись та інших брошурок Зокрема, щодо кінця світу
Форум тільки такі читають? ---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ---------- http://chivchalov.blogspot.com/2012/05/blog-post_28.html ---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ---------- Свідки Єгви навіть термін кінець світу не використовують.
Сергій аспірант, отже, англійської Ви не знаєте? Граматика та орфографія Ваших дописів українською шкутильгає. Як і знання минулих пророцтв свідків Єгови. Для чого Ви заявляли про мені незрозуміло. Все, що Ви можете мені відповісти, зводиться до інструкції сектанта Чівчалова, яку він переклав з англійської? Хм, вже тут варто було зрозуміти, що, оскільки Ви не працюєте з англомовними першоджерелами, то годі вимагати від Вас розуміння статей, написаних англійською. Перепрошую, що Вас переоцінила
Чим вас не влащтовує відповідь і аргументивикладені в статті? ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ---------- Ви правила форуму читали? То почитайте уважно. щодо цитат на іноземній мові.
Чи навела я бодай одну цитату не українською і не російською мовами у дискусії з Вами? Ні. Чи вважається цитатою гіперпосилання? Ні. Для чого Ви мені радите читати правила форуму?
Тут ви помиились. Статі англійською я зрозумію. Але от бавитись в перекладача не буду. ---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ---------- А як обговрювати гіперпосилання на англомовне джерело?
Я не пропонувала Вам викладати на форумі переклад, а лише Ваші враження та аргументи І я не вірю, що Ви розумієте англійську Якби розуміли, то вже б давно прочитали і відповіли, а не зіскакували з теми
Повірте, я вже стількивиклав цих вражень і аргументів. що мені просто це вже набридло. Офіцйну точку зоу науквоців я вже виклав - свядченням бувших членів релігійних громад не довіряють.
То для чого Ви тут пишете, раз набридло? Хто такі "науквоці" і що таке "свядчення"? Не хвилюйтеся так, багатьом властиво сідати в калюжу :empathy:
У вас також. Ви замість власних вражень і аргументів і вражень підсунулимені дві статті. Я зробив точно так само. Щовас н еваштовує? У вас же нема своїх вражень про свідків Єгови - тільки те щови десь почули, прочитали і т. д.
Є Напрочуд наполегливі люди, можуть розбудити дзвінком у двері о 8 ранку в суботу. Я їх ще терплю і розмовляю культурно, але в сусідки, старшого віку жіночки, нерви вже здають - підозрюю, вона скоро їх пошле далеко. І нав'язують ще макулатурку на вулиці, яку я чемно і виховано викидаю потім у найближчий смітник А ще дуже багато точних пророцтв про Армагедон зробили І якщо Вам набридло викладати враження та аргументи - чому Ви тут? Мазохізм? Цільове поле для діяльності?
Ніколи не бачив , щоб свідки Єгови проповідували від дому до дому о 8 ранку. То не постіше відмовитись? І про що з вами говритию. якщо поглядів свідків Єгови ви не знаете? ---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ---------- Про Армагедон - ніколи. Читайте уважно інтерператцію певних дат.