Свідки (2)

Discussion in 'Релігії народів світу' started by MARTINI, Mar 14, 2011.

1. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

Якщо чесно, то я не розумію, до чого написані деякі пости?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Які саме ви маєте на увазі

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

А хіба щось з цього свідки Єгови заперечують?

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

богами названо не лише ісуса, а й ангелів. суддів Ізраїля і навіть сатану

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------
    Климент Александрийский:
    Назовем ли мы этих духов божествами или ангелами, разница не велика («Строматы», кн. 6, 31:4).

Воинства ангелов и богов благоговейно повинуются ему, Отчему Логосу, воспринявшему на себя все домостроительство спасения через того, кто все подчинил ему («Строматы», книга 7, 5:6).

Но даже те, которые учатся у самого божественного учителя, с трудом достигают представлений о нем, благодаря благодати, которая дана им в добавление к их стремлению знать; они волю познают через волю, а Святой дух силою Святого духа, "ибо Дух исследует глубины Божие, и душевным людям недоступно то, что дано духовным" («Строматы», кн. 7, 166:3).

3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Заперечуєте написання слова Бог з великої літери.
    Сергію, не прикидуйтеся шлангом, ви ж прекрасно розумієте, що вкладене поняття в Вікіпедії (як загально- християнське) і те що вклали ви в сказане (як сторонник СЄ), то є різні речі, і навіть виразили ту різницю великими і маленькими буквами.

• Подобається Подобається x 3
  4. Сергій аспірант

А християни 1 ст з якої букви його писали це слово?

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Вальденсів, соціан, чеських братів вважають християнськими течіями чи не так?
    Апостоли і апологети були субординаціоналістами і їх погляди були зовсм не подібними на нікейський символ віри. але ж ви вважаєте їх християнами.

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Також сьогодні існє багато унітарних течій, як визнаються християнськими. але чомусь критикують свідків Єгови? Може поясните подвійність стандартів і оцінок?

5. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

А чому виник протестантизм?

6. Coffe13

Сергію, ну ж тема Свідків не вперше тут піднімається... не було великих букв, велика буква і її значення є в нашій українській мові.

• Подобається Подобається x 2
  7. Сергій аспірант

Добре хоч це знаєте

Стосовно унитарних течій які вважають християнськими ви можете відповісти.

І хотів би оотримати відповідь на наступні питання -

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Чи Ви вважжаєте небезпечною літертуру свідків Єгови?
    Чи знаходили в ній заклики до етнічної чи реліігйної ворожнечі?
    чи випереконані що ваші реліійні погляди є правильними а свідки Єгови помиляються?
    Додам ще одне - що таке екстремізм?

8. Coffe13

Пояснюю з своєї особистої точки зору, чому я встряваю в дискусію з СЄ:
    томущо ніхто з інших течій, ні напрямків, ні релігій, ні вір, ні вірувань не пхаються до моїх релігійних поглядів. Я ж не прихожу на зібрання і не переконую, що стовп не стовп. Чого ж мене переконують, що хрест не хрест? А раз СЄ самі стукають в двері, то вже вибачайте - я маю право і сказати щось у відповідь, нє?

• Подобається Подобається x 4
  9. Сергій аспірант

очевидно коли ххристияни переконували язичників у хибності їх поглдів вони реагували так само.
    Свіди Єгови не приходять і не проповідують до храмів інщих релігій - це моглоб виглядати як спроба зриву богослужіння.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:11 ----------

Все ж хочу почути відповідь на питання які я задав.

Врешті ніколи не чув. що б темою проповіді свідків було На ому стратили Ісуса-)))

10. Coffe13

1.Деяку - ТАК
    2. До ворожнечі - ні, бо далеко не усе читала. Але образи інших релігій, особливо християн ... присутні.
    3. Так переконана.
    4. Погуглити лінь?

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

А... ну перепрошую, то певне інші люди мені про стовп розповідали :nea:

11. Сергій аспірант

Наприклад?
    Наприклад? Мене дивує колм історичні факти і їх наведеня вважають образливим?
    Підручнник з Історії для 7 класу вас не ображає?

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Тобто ви вважаєте що єдиною правдивою церквою є католицька?

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

ППригадайте з чого почалась ваша розмова із свідками Єгови?

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Погуглити не лінь, але мене цікавитт ВАШЕ розуміння.

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Отже усі інші помиляються поінстю або частоково.
    Ви висловили що ваші погляди є правильними і в в цьому переконані публічно на форумі?
    Я нічого не наплутав?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви в 7-му класі почали курити за школою?
    Чи в 5-му?
    А,взагалі логіку увімкнути пробували?
    Слово про хрест - глупота тим, що погибають, а для нас, що спасаємося, сила Божа (1 Кр. 1:18).
    Є такі, що уникають переслідування за хрест Христа, а я хвалюся хрестом Господа нашого Ісуса Христа (Гл. 6:12-14).
    Як Мойсей підняв мідяного змія в пустині для спасіння (Чис. 21:9), так Син чоловічий піднесений над світом, щоб ті, хто вірує у нього, жили життям вічним (Ів. 3:14). Відлучені від Церкви поводяться, як вороги хреста Христового (Фп. 3:18).

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого ви страшите?

• Подобається Подобається x 1
  14. Coffe13

1. Заклик дозволяти дитині вмерти від непериливаня крові.
    До речі, чому питання прийняття віри і хрищення має відбуватися в зрілому віці, так ви кажете? Кров, то є питання вашого вірування. Не вступивша до СЄ дитина, має дотримуватися каконів організації, членом якої вона ще не є?
    2. Історичні факти?
    Блудниця - символ християнських церков (на малюнку ні одного інакшого храму, лиш християнські) ... де кажете історичний факт?

Власне в тому і справа, "благою вістю" легко зачепити... а якщо вникнути...

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Вас то смущає? Рівно як і ви вважаєте свій погляд вірним, нє?

15. Сергій аспірант

В тексті вказано що це стасується інших реліігй в тому числі і християнських.

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Цитата? Де місттяться такі заклики?

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Я спитав та к чи ні.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Заклики є до пошуку альтернативних методів лікування

16. Coffe13

1. Ну от в тому числі і... і мене ображаєте, і мою віру.
    2. Заклики до альтернативних пошуків... Умгу, до вашого відома, любий не СЄ шукаттиме в першу чергу альтернативний вихід, але в критичній ситуації використає вливання, а не залишить помирати...
    3. Так і я вам вже раз про це сказала, так я вважаю свої переконання правильними. На те вони і мої.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

продвження не буде, бо Сергій

прикинувся шлангом.

І нема чого страшити науковими дослідженнями, бо відчувається, що ви хочете надати своїм тезам поважного шарму, а поза тим нічого серйозного.

18. Сергій аспірант

Вас ображає що хтось має інші релігійні погляди
    Альтернативні методи розроблялись саме для критичних ситуацій.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Іви вважаєте єдино правильними погляди конфесії до якої наежалежите

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Давате не будеемо вигадувати міфи - альтенативні методи є доступними в більшості випадків

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

І свідки Єгви роюлять усе можливе. щоб ці методи були доступні.

19. Coffe13

Сергію, ваші погляди мене не торкаються доти, доки там нема особистих образ мене. Будь я і десять раз блудниця,навіть це не дає вам право мене так називати.
    Для СЄ?

20. Сергій аспірант

Порівняйте з описом блужниці факти співпадають?

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

А хто ВАС особистоо так називає?

а де твій аватар? :)