Ну а може це ви перестанете бреати? Млже приведете цитати Рассела де він цьому вчив? навдетет приклади перекручень? Я з легкістю покажу вам перекрученняв перекладі Огієнка чи Синодальному. так що постредеітся звинувачувати когсь у брехні, якщо самі перепрошую. начитались усякого зіпсутого, і вас нудить на цьому форумі. Ви хоч особисто перевіряли факти які читали? ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ---------- Доведітью що з Перекладу Нового світу щось викинуто, чи перекручено.
А для чого Вам щось доводити і витрачати час? Ви ж настроєні тільки на суперечку. Все будете відкидати і заперечувати. У свідків є велика практика як викручуватись з брехні.
Та мені нема причин відпиратися. У вченні католицької церкви ніколи не було вчення про дату кінця світу. Це факт. Навіть якщо припустити те, що ви пишите про Сельвестра-2, то це ще нічого не значить. Сельвестр був помітним науковцем у Європі, міг висловлювати різні думки приватно, але це ніколи не було окультним вченням церкви. У вашій організації навпаки. Кінець світу - це окультне вчення, яке пронизало всю організацію і кожен свідок мусів в це вірити. І що цікаво, у тій ж вікіпедії подається кінець світу від СЄ, але ви того не бачите.
А хто міг йому заперечити.якщо він був Папою івважався безпомилковим і безгрішним? Сильвестр був помітним окультистом, а не науковцем. Дивнояк така людина могла займати престол. ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- А що у свідків є такий догмат? Чи ви не розірізянетет оснвні і другорядні погляди?
оце правда. один кінець світу - промах, другий кінець світу - промах, третій, четвертий.... Ну а потім: ви нас не так зрозуміли. Після чого: А ви знаєте що таке кінець світу? На дурачка розраховано.
Мих, з вас що тут робота зробили? Та немає у свдуків Єгови вчення про кінець світу, немає розумієте? НЕМАЄ-)))). От у католиків справді є вчення про ззнищення Землі. То , о ви признали, що католкии окультисти? Деякі православні і протестанти давно так вважають. Очевидно не без підстав. ---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- Ну ви ж на це питання не відповіли, тобто вам навіть до дурника далеко-))) ---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ---------- Ви докази наводите будет чи ні? Прийшли обі...ли, і тизенько тішетесь. Дуже покатолицьки і дуже непорядно.
Ну шо вам сказати? З тупістю боротися важко. Що з вами говорити, коли ви нічого не знаєте про непомильність? Коли висказування папи є непомильним, аспірант-недоучка? ага, грав у кості з дияволом - чув.
Пане Мих, я вбив з ними купу часу. Починати спочатку нема бажання. Коли у когось починались сумніви - "брати" налітали як коршуни - "ти вже з ним?" і бідний свідок щось белькочучи про вірність пускався в біга, думаючи, як перед братами відмазатись за слабкість.
Мих, моя вам порада, більше поклонів в церкві не бийте, ви йтак дсотатноьо хворі. Чого ви добитись хочете?Вампредставили матеріали, вам байдужеі ви далі за свое. Це по вашому розумно? З цього шахрайського кодла вигнали майже всіх нормльних людей, залишились тількои обмежені типу вас , Педра, ну і щечасом якесь чудо випадкове заскакує. Це по вашому нормально? ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ---------- Ой, да онукам пр свої подвиги будете росказувати. Ви мені тут доказинаведіть, хчоаб одного перекручення, хочаб одног овикинутого вірша з перклалду Нового світу.
Розкажете це психіатру. Донедавна ваші клєрки тут на форумі пояснювали всі ті кінці світу, а тепер у вас там шо? хтось знову на голову впав?
Ось так завжди - в кінці розмови із свідка-ангела, не витримавши тиску, відкривається справжнє обличчя, зовсім не ангельське.
Я цей форум знаю вже 5 років, тому цілком обєктивно характеризую учасників, і я далеко не один в такій оцінці. Докази будуть звашого боку?
У свідків нема догматів і ніколи не було, у них вчення флюгера: забрехалися - змінили напрям. У традиційній церкві є катехизм, де все розяснено, у СЄ брошурки, які міняють свої думки разом з авторами.
Хоч один погляд щодо Бога, Ісуса Христа, спасіння, антропології, свідки Єгови змінили? Нагадаю в КЦ розвиток догматів триває досі, напркиладд не так давно придумали догмат про непорочне зачаття Марії.