В документі дуже чітко пояснено у що вірять свідки Єгови, а саме проце йшла мова. Віра в кінець світу і страх перед ним це особливість саме традиційних християн.
коли та стаття написана? А коли СЄ говорили про кінець світу? Так от, коли СЄ говорили про кінець світу, що тої статті не було.
Про кінець світу свідки Єгови ніколи не говорили. Хоча, давайте спочакту уточнимо, що ви розумієте під кінцем світу?
А давайте не будемо викручуватися, га? Давайте всі пояснення що до кінців світу, оголошених організацією, будемо пояснювати не сучасними статейками, а тільки тими, що були у часі т.з. пророцтва. Ато виходить, що спочатку всіх закликали впасти в болото, бо казали, що це добре, а нині намагаєтесь пояснити, що це було не болото, а чорнозем, розчинений у воді.
Перед тим як ппро шось говорити варто визначитись з поняттями чи не так? Свідки Єгови ніколи не говрили про кінець світу в тому значенні, як це розуміють сучасні традиційні християни.
вони говорили у то час так, як люди то розуміли, а сьогодні починається філософія: а ви знаєте що таке світу ? А кінець світу описаний в Біблії, то як традиційні християни могли розуміти це по-іншому? Чи це, що говорили СЄ на початку 20 століття було не згідно Біблії?
Та в тому то і річ що говорили, що Земля ніколи не буде знищена. ---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ---------- От покажіть мені де в Біблії вжито словосполучення кінець світу. аб оте що земля буде знищена?
Повторюю кінець світу свідки Єгови не об являли. І прошувас відповісти на питання, яке я вам задав. Сподіваюсь ви не думаете. що тільки ви маетет право задавати питання?
Тобто? А якщо я вам представлю копії тих старих башенних журналів з словами: "кінець світу", що скажете? Сподіваюсь, що ви знаєте ЩО обявляла ваша організація, говорячи про кінець світу, нє?
Ви, пане Сергій, говорили, що котрийсь з Пап об"являв дату кінця світу. Так хотілося б дізнатись конкретніше - котрий, у яких документах, брошурах, як відбувалось приготування.
погугліть і знайдете ще як мінімум двох пап, які пророкували про кінець світу. Але це все одно не змінює того факту, що свідки Єгови також проголошували про кінець світу у конкретний період часу