Ви так пишете ніби були з ними знайомими. Хоч це офф топ. А чого в Україну не вертаєтесь? АТО боїтесь?
О, кого я бачу! Сергій Аспірант в спідниці прийшов. То ви ще аспірант чи вже закінчили. І вже влились в сімю єговістів чи ще плануєте вже цього літа охреститись в імя організації і її вождів? Але можете не маскуватись. На цей раз ви тут нікому не потрібні, хіба що Ігорцьо зреагує. Форум зменшився катастрофічно. Йдіть на Тернопільський форум, хоч я не знаю як там справи - давно не був.
допис від Myroslava Zahoruiko. 16 год · Myroslava Zahoruiko до Микола Савельєв Вчора о 16:00 · Yampol · Сім'я Свідків Єгови прийняла орден з рук глави держави 6 червня 2017 р Джерело фото: www.kremlin.ru 31 травня 2017 року Москві, на зустрічі в Кремлі, президент країни вручив Валерію і Тетяні Новик, Свідкам Єгови з Карелії, орден «Батьківська слава». На урочистому нагородженні були присутні також шестеро з восьми дітей Новіков. Орден вручається багатодітним батькам, які подають приклад у зміцненні інституту сім'ї і вихованні дітей, утворюють соціально відповідальну сім'ю, ведуть здоровий спосіб життя, забезпечують повне і гармонійний розвиток особистості дітей, високий рівень турботи про їхнє здоров'я, освіті, фізичному, духовному і моральному розвитку. У слові-відповіді, кажучи про духовний і моральний розвиток дітей, Валерій Новик процитував текст з Біблії, який служить орієнтиром для нього, як для батька: «Настав хлопчика на правильний шлях; він не ухилиться від нього, навіть коли постаріє »(Притчі 22: 6).
Дзвінок в двері. Чоловік намацує ногами капці, встає з дивану і човгає до дверей. Дивиться у вічко, а там – юнак з книжкою в руках. Чоловік: – Вам кого? – Доброго дня! А перепишіть на мене вашу квартиру. – Що?! – каже здивовано чоловік. Юнак: – Ой, пробачте, будь ласка! А чи Ви вірите у вічне життя? © shlyahta.com.ua