Свідки (2)

Discussion in 'Релігії народів світу' started by MARTINI, Mar 14, 2011.

1. Оленa

Оленa Well-Known Member

А ніхто й не ображається....:cowboy:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

МИх як би я писав в ткому тоні про УГКЦ, як дозволяє це робити пан Педро щодо свідків, ви б мене забанили. А його чомусь ігноруєте, я ж все бльше переконуюсь в тому що з Педром не все гаразд.

• Подобається Подобається x 2
  4. sitech

sitech Well-Known Member

Три висловлювання, яке ж християнське?

Розглянемо три висловлювання. Яке з них, на ваш погляд, більше відповідає букві і духу євангельської звістки?

1) Бог зійшов на землю у вигляді людини, навчив людей про себе, став посередником між людьми і собою, поклонявся і молився сам собі, помер, але воскресив сам себе, своєю смертю примирив людей з собою, сів праворуч від самого себе, призначив сам себе царем, давши сам собі владу і силу в Царстві небесному.

2) Бог розділився на дві частини, одна частина Бога зійшла на землю у вигляді людини, яка навчила людей про іншу частину Бога, після чого помер, але воскресив себе першою частиною Бога і примирив людей з нею, потім дві частини Бога на небі об'єдналися, друга сіла праворуч від першої, а перша дала другій владу.

3) Бог послав свого сина, який навчив людей про свого Батька, помер, але був воскрешений своїм Батьком і своєю смертю примирив з ним людство, ставши посередником і визвольником, після чого повернувся на небо, сів праворуч від свого Батька і отримав від нього владу і Царство.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені цікаво, чи ви, маніпулюючи словами, типу канонічний текст, чи неканонічний, або натхненний Богом, чи не натхненний, знаєте хто визначив і представив Біблію саме такою, яка вона є сьогодні?

6. sitech

sitech Well-Known Member

Цікаво, яка думка стосовно цього?

7. sitech

sitech Well-Known Member

Віра - це що?

Віра - це щось, що в нашому серці? Так можуть сказати ваші знайомі, ті, кого ви можете зустріти на вулиці. Багато людей не можуть з точністю сказати що це таке, в що вони вірять. Щоб не було так соромно, люди спробують закамуфлювати свої пробіли у вірі (бо бути не віруючим зараз не є модними), люди частіше говорять, що віра у кожного в серці, натякаючи на те, що, як всі ми є різними, так і віра у всіх християн не обов'язково має бути однаковою. Чи не так? Всі ж люди однаково люблять Бога, тільки любов відрізняється формою викладення, принаймні, так думає більшість.

Однак, ніхто з людей не буде приділяти серйозну увагу кожному, хто скаже: "Я тебе кохаю!!!". Чому тоді хтось думає, що цих слів цілком достатньо, якщо ми звертаємось до Бога, Творця. При цьому, ніхто з людей не буде казати слова, які засвідчують кохання особі, про яку майже нічого не відомо. Відповідно, для того, щоб засвідчитись у коханні особі, ми всі будемо, якщо це справдження кохання, більше взнавати про цю особу, старатися набирати тих якостей, які подобаються цій особі.

Біблія кличе до нас, щоби всі, хто вважає себе віруючими людьми, щоб робили самоперевірку (2 КОР13:5). Застосування цієї поради могло захистити коринфських християн від сумнівів у правильності свого шляху. Те ж може захистити і нас сьогодні. Як же діяти за порадою Павла? Як нам перевіряти, у вірі чи ми? І що означає випробовувати самих себе? Крім того Біблія перестерігає, що віра, як й любов, завжди має виявлення (Ів 3:16, 36; Якова 2:17)

Висновок: віра, далеко це не те, що є в нашому серці. Ніхто з людей не виховує в своєму серці любов, сидячі в мовчанні і неробстві. Любов, як і віра має прояви, тому, той, хто пробує її приховати (навіть, коли мова йде про власне серце), робить собі шкоду. Віру, як і кохання треба не ховати, а щоб мати успіх - виставляти для всіх. Тому апостол Павло написав: "я не соромлюсь Євангелії, бож вона сила Божа на спасіння кожному, хто вірує" (До Римлян 1:16)

Last edited: Mar 26, 2012
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивуюсь, де ви такої беліберди начитались.... кому тре віру свою виставляти? Який спіх?... мда... важкий випадок.

• Подобається Подобається x 1
  9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

При цьому, на противагу вашому, Ситечу висказуванню:

Почитайте наступне:

• Подобається Подобається x 3
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А я, зазвичай, виставляю СЄ з їх виставлянням віри, за двері під'їзду.

• Подобається Подобається x 2
  11. sitech

sitech Well-Known Member

Нібито ви побачили в чомусь протиріччя, але в чому?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

вихваляння вірою - пусте діло. Ви дійсно нічого не зрозуміли?

13. sitech

sitech Well-Known Member

Вас наразі не питали, але, якщо ви вже допустились до такого звинувачення, давайте, продовжуйте далі, прошу вас обґрунтуйте своє звинувачення.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Свідки Єгови то секта, які за рівнем інтелекту близькі до виборців ПР
    Втираються до самотніх людей і потім ті переписують квартири на ту секту...
    Давно вже їх треба заборонити як організацію яка займається шахрайством

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

(тут пасував би плавний перехід на гей-паради)
    Прошу пана, просте питання - чому неможливо в центрі міста пополудні привселюдно здійснити акт, притаманний коханню? - відразу і відповідь: порадами заколупають.
    Або, перефразовуючи, - цитатами з камасутри.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

та яке обгрунтування? Ви самі все написали і, що цікаво, всі все одинаково зрозуміли, тільки ви не розумієте що пишите.

17. sitech

sitech Well-Known Member

Якщо ви про злочин знаєте, чому ж ще не даєте покази в правоохоронних закладах, але, якщо ви щось вигадуєте, вам не страшно, що ви можете стати вже не свідком, а обвинувачуваним?

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Те, що люди називають коханням, не завжди таким виявляться. В Біблії написаний погляд Бога на ці речі. Якщо вам цікаво, ми могли їх обговорити згодом.

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

Пане, якщо вам вгодно мене звиниватити, будь ласка, але обгрунтуйте. Але, якщо у вас немає ніякого підґрунтя, я буду вважати вас пустоцвітом, який займається лише вигадуванням байок.

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

Я зазвичай робив так само, поки не почав вивчати Біблію Тоді я побачив, що те, чого насправді вчить Біблія, не з'ясовується з тим, у що вірить більшість християн. До того часу, поки я не познайомився зі Свідками Єгови, у мене, як і більшості християн поняття Бог було занадто абстрактним. Багато релігій виставляють Бога абстрактним, добре приховуючи його ім'я, його наміри, волю, риси... Ви собі не задавали запитання: чому ті люди, яких ви виставляєте за межі під'їзду до вас приходять знову і знову. Можливо, вони хочуть вам передати якусь дуже важливу інформацію? Чому б вам не послухати їх хоча б один раз?

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

на щастя не прийшлося давати оскільки це моїх близьких не стосувалося, а тим кого це стосувалося суд квартиру все-таки вернув
    не дуже вашу секту люблять
    і інтернет форум це не найкраще місце завербувати в своє кодло
    вам би півнушкам пройтися, всяких людей бомжуватого вигляду, хворих самотніх пенсіонерів вербувати...
    ви тут просто втрачаєте час
    вже ліпше біблію почитайте, якесь товсте видання "из неизданного"

19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я вам підкреслю:
    Читаєм вас:
    Читаєм Біблію:

20. sitech

sitech Well-Known Member

А-а-а, я виявився правим!!! Нічого сказати конкретного не можете. Ви ж, напевно знаєте, що кожну людину можна виявити по її комп'ютерній адресі. Як ви думаєте, в ваших діях з часом можна виявити наклеп або інший спроб скоєння злочину?
    А втім, ви радите, що нам треба проповідувати навіть у півнушках, знайте, що ті, хто вважає себе учнями Христа, сумлінно виконують свій обов'язок "по цілому світові, на свідоцтво народам усім." (Від Матвія 24:14) Це означає, що свідки не пройдуть вповз ваших півнушек і не оминуть форуми. Люди, які ви вважаєте не так добре одягнутими як ви і які, не так можливо, харчуються як ви, можуть мати ласку у Бога набагато більшу ніж ви. Для Бога більше значення має не та людина, яка займає видне становище, є власником будинку чи автомобіля, а та, яка старається знайти з ним дружні відносини. Бог пропонує дружбу з ним всім людям. Подумайте над цим.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Дякую за пораду, але я вже нею скористався давно.

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

А це що? Ви самі хоч зрозуміли що порадили?

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Дякую вам Кофе13, що ви звертаєте мою увагу на небезпеку, але...
    Якщо ви звернули мою увагу на помилки, дозвольте звернути і вашу увагу на те, що ви, напевно, не побачили.
    Ісус в 6 розділі Матвія з 1 по 8 вірш попереджає, щоб дехто, а саме ті, хто бажає, щоб їх набожність та праведність була помітна іншим людям, не забували, що така поведінка не буде схвалена Богом Ісуса Христа, а тільки тими, до кого направлені спонуки такої поведінки.
    Шановна, Кофе13, ви побачили мої спонуки сподобатися вам чи будь-кому, хто є тут, чи, можливо ви бачили, що я молюся на перехресті, чи давши пожертву на будівництво церкви, я відразу вимагав закарбувати своє ім'я на табличці, чи хрищуся в маршрутках? Запевняю, що ні. Ви, чи будь хто інший цього не бачили та й не побачать, бо такого не було і не буде. Біблія радить, що "Пам'ять про праведного на благословення, а ймення безбожних загине." (Приповісті 10:7) Яка добра порада мати в першу чергу, добре імя у Бога, а не у людей.

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ----------

Якщо б одна людина мала почуття до іншої, але це тримала в собі як велику таємницю, та людина б мала успіх? Думаю, що ні.

Так само й віру не можна тримати лише в собі, або як каже більшість "в своєму серці". Біблія повідомляє нам, що "віра без діл мертва!" (Якова 2:26). Тобто, якщо те що називають вірою, відпочиває у глибоких куточках серця і не має зовнішніх проявів, це не віра, це її труп, або її мумія. Віру Біблія заохочує виявляти в ділах. Тому в деяких перекладах Біблії написано про прояв віри в Ів 3:16

Last edited: Mar 27, 2012
а де твій аватар? :)