Свідки (2)

Discussion in 'Релігії народів світу' started by MARTINI, Mar 14, 2011.

1. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

а до чого тут догматика? :crazy:
    в одному магазині обважують, в іншому ні
    в одному і в другому приємно усміхаються продавці
    це я образно на Ваш демагогічний закид про "лозунги" -- врити не можна тим, хто бреше і викручується
    та йой, шановний "знавець Біблії", навіть я, не свідок, наводив цитату з Нового Заповіту

2. friz

friz Well-Known Member

Дякую за відповідь.
    Шановний Алкона я вірую, що Ісус є Архангел Михаїл, але я впевнений, що є один Бог Єгова. Зверніть увагу на різницю, якщо я помиляюся, і Ісус не є Михаїл, то думаю, що він пробачить мені, а якщо я буду поклонятися іншому богу, якого створили люди і назвали трійця, то це дуже серйозний гріх.
    Для мене Ісус є син Бога і Месія.
    Відповідь: у Біблії ніде прямо не сказано, що Ісус є Архангел Михаїл. На решту запитань неможу вам відповісти, через те, що не бачу за вами правди. Вибачте, з повагою до Вас.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

упс, так я чомусь в д.н.е перемкнувся, але Вас не бентежить що тищу років (а може і більше) до того ніхто про трійцю не згадував ? і такого слова взагалі не вживається у Біблії?

так посвітіть, як до Христа христіані були то сі почуємо ....

саме тому усі пізніші відкриття, я сумнівними, якщо поступово то звідки знати що Рассел не пророк? (припустимо), як Ви віднесетесь бо якість нових відкриттів? проте я не за те, але чомусь більшість з цих "божих розкриттів" посилається на писання яке робилось за часів "коли не знали"?

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

Рооомааа .... як ? яяяяяк??? він тоді спілкувався з Адамом???? у "подібний до нас" ?????

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

ееее, з якого такого???

4. yasam

yasam Well-Known Member

вінігрєт у вас в голові. Навіть елементарної логіки нема, тільки понос.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

Мене наприклад це радує, що Господь відкрив це не "жорстокосердим євреям" (слова пророків з Бібілії), а тим, про кого сказав Ісус "прийдуть зі сходу і заходу", тобто про тих, хто були язичники.

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

з того, що останнім пророком був Іоан Хреститель. Метою пророків було сповіщати про прихід Христа, а не влаштовувати шоу. Всі так звані пророки після Предтечі це вже не пророки Христа, а пророки антихриста.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арт. Те, що я вам тут пишу, це не мої вигадки.

Хто такий Ісус Христос?

Християнство мені подобається тим, шо воно пояснює Письмо таким чином, що це пояснення можна застосувати у будь-якому місці Біблії і воно ніде не буде суперечити.

Якщо ми будемо говорити, що Ісус є Богом, то у Письмі можна знайти місця, де, хоча і не напряму, можна довести, що це не так. Якщо ми будемо говорити, що Ісус є людиною, то у Письмі можна знайти місця, що це не так. Так хто такий Ісус? І християнство дає чітку відповідь: Ісус є БогоЧоловік. В одних місцях Письма Він себе показує, як Бог, а в інших, як Людина. Чому так? Тому, що Він, будучи єдинородним
    Божим Сином прийняв на себе ТІЛО і будучи безгрішним, пожертвував Собою, щоб позбавити людей смерті в пеклі.
    Вм запитуєте:

Та дуже просто. Син Божий приймав участь у створенні світу!!! Як він міг не знати Адама, Араама, чи ще когось?

Зауважте, у Біблії ви можете знайти Ісуса, як Людину, як Бога, але ви ніколи не знайдете, що Ісус - це архангел Михаїл. Навіть натяку!!! Тому що це вигадка виключно СЄ. Хто не повірить в Ісуса Христа, той потрапить в Ад, тому що ніхто не прийде до Отця, як не через Ісуса.
    Свідки Єгови не можуть відкинути Ісуса Христа, бо навряд, чи би вони мали прихильників, а от обманути людей - запросто. Той, хто спасає є Спасителем. Бог є наш Спаситель, а не архангел Михаїл.

Я відповів на ваше запитання?

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

А був кінець світу 1914 року? Який же він пророк?

• Подобається Подобається x 1
  6. yasam

yasam Well-Known Member

А точніше Ним світ був створений.

7. duncan

у Вас самого нема проблем з висновками?
    самі ж написали:
    Ісус єдинородний (єдино - народжений; створений)
    брав участь у створенні світу, брав участь -- тобто не створював сам, а був причетний
    то звідки взялася язичницька трійця?)) :crazy:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому ні? Є питання, які можна виянити у Старому Завіті.

Новий Завіт доповнює, а не суперечить Старому. Але якщо відомості про Святий Дух появилися в середині Нового Завіту, то як шукати це у Старому?

Хоча, якщо чесно, маючи знання про Святого Духа, зрозуміліші стають деякі моменти у Старому Завіті.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

Так, все, що було створене було створене Ним і нічого немає створеного без Нього.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:12 ----------

не створений, Син Божий - народжений, а не створений!
    Архангел Михаїл був створений.

Тут може я не точно виразився. Світ був створений Ним.

9. duncan

ги)))) "точніше" -- ліпше за Біблію знаєте?)) хто би сумнівався....

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

поясніть-но різницю між "створеним" і "народженим"
    ким?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Богом, Пупере, Богом.

Архангел Михаїл не є Творцем. Творець лише Бог.

1. Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово.
    2. Воно в Бога було споконвіку.
    3. Усе через Нього повстало, і ніщо, що повстало, не повстало без Нього.

(Від Івана 1:1-3)

11. duncan

себто не Ісусом?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви не створені батьками, бо вони поняття не мають які процеси відбуваються, щоб народилася дитина.

А от Буратіно - створений... :))) з поліна за допомогою сокири.

13. artobstrel

але богообраним ... це Моісей першим приніс Слово, це Моісей спілкувався безпосередньо з Богом, на пряму,

чи не припускаєте що на справді ніякого відкриття не було, а сам термін "трійця" - вигадка богословів? які граючись з термінологією зробили такий висновок?

але Мих казав - що Бог відкривається поступово ... може не відкрився ще остаточно ?

таким чином що про це ніхто не знав? чи є Біблія Слово Божиє? то ЯК? Слово Бога яке було сказано Моісєю, може бути не повним, не про все, не єдиновірним і не виключно істинним ??? Ви з з ясамом (якщо так) з серозним обличчям кажете про те що Бог недоговорював :wacko:

усі християни та особи які такими себе вважають - будь яке місце Біблії, будь як можуть пояснити, при чому з діаметрально протилежним смислом ...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як "не Ісусом" ? Я ж привів цитату, там про Ісуса йдеться.

15. artobstrel

дуже добра аналогія ...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так ж нікого і нічого не було!

Мойсею була сказана правда. Де ви бачите суперечності?

Бог давав інструкції, необхідні на даний час от і все. А що давало юдеями тоді обширні знання? Сьогодні ми також все не знаємо про Бога і що?

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

Я старавсі.

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

це так здається.

духовна наука - не математика. Її трохи по-іншому тре сприймати.

17. Alcona

Alcona Well-Known Member

И Аввадон также?
    Какие у вас есть для этого основания? Ответьте мне на несколько вопросов:

1. Кто-нибудь из авторов Библии прямо называл Иисуса Михаилом?
    2. Сам Иисус прямо или косвенно учил, что Он Михаил?
    3. Какое имя сейчас на небе носит Иисус?
    4. Кто из небожителей обращался к Иисусу по имени Михаил?
    5. Каким именем Стефан назвал Христа в Деян.7:55-59, когда увидел Его на небе?
    6. Каким именем с неба открылся Иисус Павлу в Деян.9:3-5?
    7. Где в 10-й и 12-й главах Даниила есть ясное указание на то, что эти главы говорят о Христе?
    8. Как согласовать противоречие, что Михаил - один из первых князей, а Иисус - Царь Царей?
    9. Если Иисус после земной жизни снова стал Архангелом Михаилом, то куда девался сам Иисус как личность?
    10. Если Иисус ангел, почему написано: «Ибо не Ангелам Бог покорил будущую вселенную, о которой говорим…»? (Евр.2:5)

И я уверен, что Бог Един.
    Ни кто вас не заставляет поклоняться иному Богу, поклоняйтесь Одному Богу в лице Отца, Сына и Святого Духа и всё будет пучком.

А сын Бога разве не Бог? Сын человека не человек?

Не лукавьте и не выкручивайтесь, вы не можете ответить на эти вопросы только по одной простой причине, что о 144000 ни где в Библии не сказано, ни прямо, ни косвенно, что только они рождаются свыше, становятся усыновленными детьми Божьими, братья Христа, преображаются в образ Христа, могут принимать Вечерю Господню, будут наслаждаться жизнью на небе и т. д.
    Так у кого из нас теперь не правда? Ответ напрашивается сам:
    У того, кто не может доказать то, во что он верит.
    Вы не доказали!

18. duncan

якось Ви, пан Мих, Бога вульгаризували)
    усе на світі Бог створив -- і нічо, живе
    пан Мих, а як Ви розумієте оцей вірш: Він є образ невидимого Бога, роджений перш усякого творива. http://bibleonline.ru/bible/ukr/58/01/

19. Alcona

Alcona Well-Known Member

А хто тут бреше і викручується?

20. duncan

а як Ви гадаєте?
    хто тут починає чіплятися до догматики, намагаючись заплутати?

а де твій аватар? :)