я не вірю у вистави Яника, і не дуже розумію, чого в них повірив Пу. Але факт, що русонацики активізувалися...
З хворої голови на здорову. Так я "больной" чи ваші предки, які займалися людожерством? Твій дід був в рядах яничар-чекістів, які блокували вихід з зони Голодомору? Ось там дійсно було вбито масу дітей. Ви знаєте, не скільки ненависні москалі, скільки отакі яничари-перевертні, як цей Васілій, які з піною коло рота допомагали загарбникам нищити свій народ.
Брехня. Звичайна совдепівська брехня. Ні. Не придумав. ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ---------- А хто сказав,що совєти - пабєдітєлі? Чергова брехня. ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- Василь заблудився в просторі і в часі. Мабудь ще думає,що ота його смердяча родіна - серсер - ще існуєє. А вона здохла. І плюгавим побрехенькам совєцьких "істориків" не вірить ніхто. ---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ---------- За Уралом совдепівська наволоч закатувала мого діда - татового батька. В 1941-му році. Це ще одна причина з задоволенням повторити - ваша совдепія - купа смерлячого гамна. І ваш режим - проклятий. Тьфу.
І кривавий режим дозволив сину врага народу жити у Львові, дав йому квартиру, сина взяв не в стройбат, а у війська звязку... Уявляю собі, як тоді файно жилося тим, чийого батька не закатували совєти, а закатували бандерлоги... ---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ---------- Діду, я не посилаю на хєр жінок, немічних і хворих. Йдіть з миром...
не знал что Гитлер - советский человек ... когда армия разбита полностью а ваши главнокомандующие подписывают акт о безоговорочной капитуляции это означает - вас победили, продолжать или понятно? это не помешало вам служить в рядах СА, ходить в комсомол и т.д. а теперь когда бороться уже не надо - вы такой весь кипите от "праведного" гнева ? какой наш? в 41-м - наш, в 2013- наш, а ваш когда будет? ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ---------- забыли упомянуть загенациденных мамонтов ...
Німеччина - є. А де ублюдочна серсерія - фік знає. Пабєдітєлі зателепані. ---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ---------- Тоді я,як всі нормальні люди просто жив. І чхав на вашу савєцьку власць. А тепер - НЕНАВИДЖУ. І надіюсь,що прокльони мої здійсняться. ---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ---------- Нагадую. Василь,крик душі безногого інваліда назвав "гавкотом абіжених"
воевали с нацистами а не Германией с чего ей не быть? Шведы тоже победили если Российской империи нет а Швеция есть? ну да - победители, а вам чем не нравятся - нацистов победили ... чхал - не мешая ей, и это внук героических дедов? ну а теперь какой смысл на какаш исходить если бороться не надо? кого? по -вашему сэсэр кончился в отличии от немеччины так кого ненавидим ?
В мене своя боротьба. Смердить ще нестерпно,ваш совдеп. Віддайте дитину в психлікарню,заколіть її галаперидолом і сульфазином,в кращих традиціях вашої савєцької пситхіатрії,тоді поговорим. Не раніше.
разумеется виноват совдеп ... тут нет смысла с вами о чем-то говорить, живи вы в германии - был бы виноват канцлер и смердачий бундесовский строй ...
Такого б не сталось. Бо там є медицина. На відміну від постсовдепії. І там я не вив б роками в лісі,сам,без поради. Не дозував б сам ліки,не сушив б голову,де дістати отих пару тисяч в місяць на них і на памперси.
посмотрите статистику сколько детей с таким диагнозом в Германии, получается, что стается? а по сути страна г и виноваты в этом мы все а не Сталин которого уже 60 лет как нет на земле ...
Ромкові більше любий Йося Менгелє, справжній ромків герой... Він би враз вилікував всю Ромкову родину... З користю для винищувачів сов'єтів...
Ні,Василю. Менгеле в моєму випадку невинний. А винні оті тисячі совдепівських підстилок,сикливої червоної мразі,що принесли плюгавий совєцький режим. Нехай земля виплюне їх кості. Щоб була проклята сама память про тих виродків. І так буде.
Але Вам шкода, що він не став міністром медицини. От якби не якийсь там совок, а він, то всі проблеми були б вже позаду... Прости мене, Господи...