створення туристичного агенства

Discussion in 'Економіка, бізнес і фінанси' started by annakost, Jan 20, 2011.

1. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

А також які хочуть в комфортних умовах зайнятись
    Навіть 50% тої частини ЦА, яка сидить в неті одночасно в Трускавці не помістяться
    Така реклама то є гроші на вітер, при бюджеті 200 баксів в місяць

• Подобається Подобається x 1
  2. annakost

annakost Member

а скільки коштує приблизно реклама в інтернеті? в місяць....

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тяжке питання)......на пошукових системах і в соц.мережах можна повісити оголошення з оплатою за клік. Там помоїму від 0.05 цента за клік, але там багато нюансів, ціна залежить від конкуренції ітп.

Почитайте на гуглі в розділі, реклама.

4. sani

sani Well-Known Member

в гугла контекстна реклама, дешевше за 1 цент/клік небачив ще і то для розважальної тематики(най дешевша)... Туризм не дешева тематика, тому ціна буде набагато більша. В соціальних мережах незнаю, ніколи не цікавила мене та аудиторія сумніваюсь що там буде ЦА

Можна залити 200-500грн гуглу і дивитись, як склікують грошики... занятна штука :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну в соц.мережах то прикольно шо можна повністю настроїти кому показувати оголошення...вік,стать,місце проживання, навіть хоббі(наприклад туризм)

Але шо з того може вийти ...мабуть не попробувавши не поймеш.

6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ну на кой хрен Вам нужен тот сайт????:sorry:Не пойму...:nea:
    Три года назад захотел отдохнуть в Трускавце.Нашел в интернете ,созвонился,оплатил в Киеве приехал и поселился в "Янтаре".
    Вы для кого хотите устраивать экскурсии?Для отдыхающих или для местных?Ну местные и без Вас все знают,да и времени у них свободного нет...
    А отдыхающие ...90% едут лечится ,а не развлекатся.И когда им развлекатся то?С утра анализы,после завтрака процедуры,после обеда врачи и опять прцедуры.
    Ну если только вечером.А вечером можно и танцы (если возраст позволяет) или концерт (между прочем хорошие артисты приезжают и украинские и российские) или на спекталь сходит,мы там смотрели "Кайдашеву семью" (а я и не знал,что есть такое произведение,а после спекталя прокатились на упряжке в стариной коляске с экскурсией за 30 грн.(кста спросил на каком языке проводить-так что бабки решают все!!!!))
    А экскурсий там поооооолно.И около верхнего бювета куча предложений и в фойе каждого санатория фото-реклам куча.
    Все что хочешь и на рыбалку,и на бойков,и еще что то там..я даже на воскресенье сьездил во Львов.
    Так что трудную задачу Вы себе поставили....:nea:
    Так что насчет сайта не рекомендую а рекламу по санатариям и бюветам обязательно!!!!

7. annakost

annakost Member

Ну вот Вы же поискали в интернете, нашли, купили и поехали в Трускавец.
    Вот для этого мне имено и нужен сайт, чтоб его нашли в интернете и купили путёвку в тот же Янтарь именно у меня. Я думаю привлекательней купить у турфирмы которая находится в самом Трускавце чем в Киеве, или любом другом городе.
    Не экскурсиями я собираюсь заниматься - их достаточно в городе возле бюветов. Я хочу продавать путёвки в санатории и отели.
    Но спасибо за комент.

8. McArena

McArena Member

annakost а БП ви вже написали/продумали? досвід, я так розумію в вас виник завдяки попередньому працевлаштуванню? стартовий капітал маєте?

питаюся, бо маю певний інтерес до інвестиції в ваше починання - як фінансово так і досвідом (реклама, переговори з контрагентами, створення сайту, наповнення контентом і тд)

якщо на вищеозначені питання в вас є чіткі відповіді і ви готові розглядати варіанти з партнерським капіталом - можемо продовжити розмову в оффлайні.

9. syavych

syavych копач

10. annakost

annakost Member

стартово - фінансово, здається, готова. В цьому старті не тіко я а ще моя сестра. Додатково в мене тут уже по місцю ще хоче вкластись і брат, і брат чоловіка... Але якщо всіх брати то не буде заробітку.

Так шо наразі партнерський капітал мені зараз не потрібен

Спасибі за пропозицію

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

який контенген на цих форумах - цікавить район проживання і вік.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой, може ліпше чужих взяти, бачив я вже не раз як родичі пересварились через спільний бізнес.....

12. annakost

annakost Member

в мене зараз нема дороги назад. Мені потрібна людина з грошима і якій я би могла довіряти.
    Знаю про те, що родичі не раз потім не можуть поділити. Думаю (НАДІЮСЬ) цього в нашому випадку не станеться

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Сайт потрібний.

Позаминулого року ми з чоловіком шукали щось недалеко від Стрия, але щось не таке, як завше. Знайшли "Хіжину СПА", тільки тому, що має власну сторінку.

Але - аби купили путівку саме у Вас мусите запропонувати щось, що не пропонує жодний інший туроператор. Як бувший туроператор говорю. )

14. annakost

annakost Member

думаю великим плюсом у мене вже є те, що я знаю кожен санаторій і готель від і до. Знаю які в них плюси і які мінуси. Знаю як запропонувати людині саме те, що їй необхідно - зваживши на причину приїзду, вік, побажання щодо сервісу, і всього іншого.

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

а чому бувший ?

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба просто шоб ви і тільки ви "командували парадом" демократію розводити не можна ні вякому разі :)

А сайт треба полюбому....

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Тим більше шо він такі смішні гроші коштує шо і говорити нема про що....

16. syavych

syavych копач

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Скажемо так - "туроператор", це не зовсім влучно і правильно. Я складала маршрути по Україні для одного з найбільших операторів Чехії. Пішла, бо не бачила більше можливостей для особистого росту.

18. McArena

McArena Member

в даному випадку вам більше потрібно, щоб ці люди вам довіряли - тобто акуратно вести звітність (спробуйте на домашніх фінансах потренуватися), прозоро бюджетувати рекламу і витрати і тд.
    оскільки саме вони вкладають капітал, а ви тільки знання.

і тоді не буде різниці - родич чи ні.

і ще (раджу це вже як незацікавлений :)) - обирайте в компаньйони не гроші, а гроші + досвід.
    інакше буде так - гроші дадуть, а потім почнуть через якийсь час вимагати їх з прибутком назад, не доклавши зусиль для просування вашого бізнесу. а оскільки ви тільки починаєте, то шишок вам набити ще доведеться багато - і в рекламі (торгуватися з нашими рекламістами то оекрма наука), і в роботі з клієнтами (східняки чи києвлянє, і їхня претензійність :) ), і в наймі персоналу (а особливо в звільненні :) ), і в роботі з поставниками послуг (побачите, так би мовити хижий оскал капіталізму, коли будете з ними напряму а не через свого роботодавця працювати). словом, якщо є варіанти - краще обирайте гроші+досвід - обійдете хоч деякі підводні камені таким чином.

удачі! буде весело ;)

19. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

Я особисто пробував - результат 0. Тому ІМНО - найкраща реклама в інтернеті - реклама від Гугл. А найкраща реклама від Гугл - банер з оплатою за клік

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

В такому випадку мусите зробити чіткий розподіл - хто підлеглий, а хто начальство:
    Тіло з 2 головами це чудовисько, а в Вашому випадку голів аж 4.
    Та й ще + жінка брата + жінка чоловіка.

20. annakost

annakost Member

від тих двох останніх - відмовилась :)

а де твій аватар? :)