Створення єдиної Української церкви.

Discussion in 'Релігія' started by GitS, Oct 15, 2016.

1. GitS

GitS Laughing Man

УГКЦ та УПЦ КП повинні об'єднатися та створити Єдину Українську Церкву, яку треба розвивати у дусі волі людини та патріотизму. Чи є такі рухи в суспільстві?

московський пархат має бути заборонений як ворожа агентура, приходи мають перейти до Єдиної Української церкви.

Протестантські країни найбільш успішні в соціальному плані, тож треба брати з них приклад. Церква має бути лише Українською, без впливу москви, Ватикану чи когось іншого.

На перший план у церковних проповідях має вийти благополуччя людського суспільства в моральному й матеріальному плані, а не жертовність, якою користуються наші вороги.

Одна держава - одна мова - одна церква, і все це на службі Українця за для його щастя, а не приниження чи влади над ним.

• Тупо Тупо x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

о_О

зі
    прошу пана, ви сюди торгувати прийшли, чи небилиці плести? ;)

Last edited: Oct 15, 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. tea man

tea man 茶人

Рай на Землі?

4. GitS

GitS Laughing Man

Рай у його міфічному значенні гадаю на землі не можливий, але треба робити все шоб наблизитись до нього саме на Землі.

5. plastic

plastic Well-Known Member

Церква і політика мають бути окремо. І головне для християн-віра.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. GitS

GitS Laughing Man

Церква, доки суспільство віруюче, це завжди - влада, а її паства - інструмент. На Українській землі має право на існування лише Українська церква.

7. muravey

muravey Well-Known Member

Аж зигануть захотелось.

8. GitS

GitS Laughing Man

На, позігуй, вялікоруSSкій)))

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Я римо-католичка, і що мені з цим робити на українській землі?

10. GitS

GitS Laughing Man

Українські римо-католики теж мають приєднатися до Єдиної Української церкви. Вона може мати не гірші відносини з Ватиканом які зараз мають Українські римо-католики, або ще й кращі (для Українського народу).

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Гм. А для хороших відносин з Ватиканом греко-католикам треба з кимось об'єднуватись?

12. plastic

Церква має бути християнською .Церква це храм Святого Духа. Кожна людина в церкві має бути наповнена Святим Духом. А для таких людей неважливо люди яких національностей входять в Церкву. Бо Царство Небесне буде містити людей різних національностей-і євреїв і німців і росіян і американців і англічан, причому тих що жили багато віків раніше, і на початку нашої ери і в середньовіччі, і тих що не вміють читати і тих що не знають що таке телевізор.

13. GitS

GitS Laughing Man

Об'єднуватись треба не заради хороших відносин з кимось, а заради єдності народу, щоб менше було ідеологічних розбіжностей де може вклинитись ворожа пропаганда. Нехай буде єдина Українська християнська (з упором на щастя людини а не творіння РАБІВ божих) церква яка об'єднає народ у здобутті щасливого та заможного життя. У поляків та московитів одна домінуюча церква у народі і це допогає їм підтримувати єдність. У нас же штучно, століттями, йде розділ народу за віросповіданнями. Релігійне питання на другому місці після мовного для виживання народу. Хто об'єднанню Українських церков свідомо противиться - той ворог Українського народу.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Hase

Hase зайчик

міфічний рай....бачу ви істинний християнин :)

15. GitS

GitS Laughing Man

Я не християнин, тим більш, я агностик з нахилом до атеїзму. Але я поважаю почуття інших людей та розумію що інститут церкви як такої необхідний. У моєму розумінні церква має бути місцем психологічної допомоги у складний час та об'єднуючим фактором для народу.

16. plastic

З точки зору невіруючої людини церква може бути інструментом в політиці. А для віруючої людини використовувати церкву, віру для якихось інших цілей крім спасіння, поклоніння Богу неприпустимо.

• Подобається Подобається x 1
  17. nagornyjj

nagornyjj Well-Known Member

18. Interaktive

Interaktive миється в бані

ніхто не хоче об'єднуватися

19. Interaktive

Interaktive миється в бані

агностицизм нелогічний

Закон суперечності, закон виключеного третього, закон достатньої підстави
    Істинно або «А» або «Не А», третє зайве, достатня підстава є тільки у атеїзму (фізика, біологія, історія релігії, логіка)
    Немає достатніх підстав стверджувати що Бог це першопричина світу і що у світу є причина. Значить існування бога це брехня. Закон логіки про достатню підставу не дотримується.

1. Теїзм - Бог є
    2. Атеїзм - Бога немає
    3. Агностицизм - Я не знаю

а де твій аватар? :)