Може по-різному спрацювати... Заборонити - це не варіант.. Чому туди виводять капітали не причетні до ВР бізнесмени? Бо не знають якої мари чекати від нової влади, а вона таки не хоче прозорості, стабільності, однакових правил для всіх. Тобто, може скластися ситуація коли це стане можливістю розкуркулити кілька бізнесменів, щоб самим нажитися. А володіючи інформацією ЩО заборонять,а які дірочки ЗАЛИШАТЬ, депутати вчергово наживуться.. боюсь закриються і підприємства і робочі місця, а ніц економіці не покращає. Щоб в нас інвестували (навіть свої) треба, щоб були створені для бізнесу (великого і малого) умови, комфортні звісно, на засадах згаданих вище.. і в довгостроковій перспективі.
Я вважаю виведення коштів за митну території України прирівняти до імпорту і оподатковувати (вже писав у темі - Якою я бачу майбутню країну - близько 30 відсотків)
Импорту, я вас правильно понял? А чем обусловлена цифра в 30%? Почему не 20 или 50? ---------- Додано в 02:59 ---------- Попередній допис був написаний в 02:56 ---------- Интересно будет посмотреть на это. Оптимисты, они такие оптимисты...
Правильно. Імпорту продукції... (Так зробило багато країн. навіть Китай) Це завелика цифра, як для мита, але сильно оберігає внутрішню економіку. При ставці 50 - хіба наркокортель погодиться так працювати. При 20 і менше - полегшить відтік капіталів в разі чого... (на сьогодні - взагалі 0, як я здогадуюся)
В моем лице оно пригрело преверженца глобализации. Я ее приверженцем и раньше был, но как-то раньше как физика не очень пускали. Зато страна была большая и красивая, не очень и переживал по этому поводу. А сейчас еще больше стала. Красиво, горизонты интересно осваивать...
Ви мене не зрозуміли. Уявіть що Ви пливете на кораблі у тривалу подорож (живете у державі). У Вас є насущні справи (забезпечити себе і свою сім'ю зараз). Але тут Ви помічаєте що якийсь "умнік" грюкнув залізякою нижче ватерлінії і у тріщину просочується вода (починають прийматися закони, віддалені наслідки яких є небезпечнимиі для Вас, і для широких верств населення, для демократії, освіти, мови - будь-чого важливого для великої частини народу). Що Ви будете робити? - "забезпечувати себе і сім'ю" як і раніше поки не стане півкорабля води - і потім ще не факт що викачаєте, чи одразу все покинете і займетеся поки ще невеликою пробоїною? Я не конкретно про цей страйк, я про те що не можна жити лише дивлячись під ноги і йти бездумно куди ведуть, треба бути відповідальним і там де можна і нагально необхідно- виправляти курс країни, і економічний і політичний, і у сфері освіти чи мови - якщо ситуація така що "промедление смерти подобно" (В.І. Ленін) Адже коли президент порушує передвиборні обіцянки - народ має право і повинен скерувати його до обіцяного: http://vsempesdets.livejournal.com/188429.html p.s. до речі, ці обіцянки вже хутенько повидаляли із сайту ПР.
На словах всё хорошо. А по жизни, Вы не замечали, что именно те (нормальные и думающие) за всё и расплачиваются. Кредитов они не набирали, а им не отдают их вклады, так как безответственные нахапали кредитов и теперь орут про то как - все кругом виноваты и им говорили, что можно и надо брать... Голосуют они по своим, опять таки, понятиям - тупости, выплывающей из услышанных обещалок. Вот и получается, что одни идут и думают, а за одно и расхлебывают за других. Очень выгодно получается быть придурковатым..., за тебя и страну построят и подумают как тебе кредит погасить, а ты - знай потребляй. Вот и перегнули палку. ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ---------- Предприниматели на Майдане уже обросли своими интригами
Украли й крадуть мільярдами і їм це простити й залишити награбоване? Нє-є-є, впевнений, що рано, чи пізно, нові лідери посполитих піднімуть все одно це питання на рогачку. Допоки ця знахабніла система існує, допоки й не буде в Україні спокою. Не треба намагатися винайти "український лісапєд" з цього питання. Зараз час хороший для того, щоби за безумовної допомоги відповідних західних інституцій раз і назавжди вирішити цю проблему. А вони з задоволенням поділяться досвідом, бо такий бардак в самому центрі Європи їм абсолютно не потрібен, він їх, врешті, просто лякає. Я кілька днів тому був запрошений на один з заходів ОБСЄ, що стосувався безпосередньо України і знаю про що говорю.
Те що державі довіряють тільки "придурки" - це ми вже зрозуміли.. спочатку у 1920-х, потім у 30-х, потім в часи застою, коли деякі собі відкладали в банк на безбідну старість - і мають тепер свою компенсаційну 1000грн., яких "акурат" вистачає на придбання цифрового апарату для вимірювання тиску.. на ліки від тиску вже й не вистачить.. Тобто, по-Вашому, найвідповідальніший громадянин держави, це той який не платить пенсійні внески (все одно обмануть), не кладе гривню в банк (все одно не віддадуть), не бере кредит, тримає валюту готівкою в панчосі і т.і... невже держава з такими громадянами колись процвітатиме?.. Те що "набрали кредитов" - це біда і США, і всього світу, згодна. Але і складати на власне житло 20, 30 років - а потім виявити що інфляція з'їла все наскладене.. це теж не вихід. Що ж до наявності політичних вимог у протестуючих - це логічно, добре було б щоб таких людей, які розуміють глобальність ситуації, було багато... Адже гряде житловий кодекс - і куди небезпечніший у наслідках аніж податковий. І що нас чекає попереду ще - один Бог знає.
Да они, правда кадась, даже своих физиков на эл. стул не кофий пить усаживали, а уж с теми, от которых пахнет непонятным, чужеродным для них радикализмом, как минимум проводили беседы в соответвующих оффисах, после чего этот "вольнодумец" до конца своих дней попадал в конкретный каталог. А про таких, как Вы, я вообще молчу, но знаю точно, что до самого Марфуткиного дня Вы там никогда не будете до конца своим. И это, уж, Вам замечательно известно...
От в це я вірю. А в це не вірю. Як можна за тиждень все це зробити? Хіба без обговорення з громадскістю.
ПОнимаете в чем дело...Не ,скорее не понимаете...Но постараюсь объяснить. Я на руководящей должности и в той области где у меня есть особые знания, которых у них нет. И это для них важнее, чем свой я в доску или нет. Как и был до этого на руководящей... А ваши выдумки про кабинеты, это та же паранойя, что про ФСБ. НО что вхять от человека верующего в коварных демонов...Вы, батенька, типичный язычник...Это ниже даже чем христиансво. О чем и говорю, спускаетесь по ступеням цивилизации вниз.... Но реально скажу так. Люди вокруг меня все мне своими были. И в основном нормальные люди. ВАм не повезло, вот вы тут и бросаетесь на всех.... МОй опыт, что на коллектив, где в 70 человек должен найтись один говнюк...Сейчас, наверное, уже тенденция пошла в сторону увеличения ? А с вами я и сам своим быть не хочу. Даже и после Марфуткиного дня
Головне, щоб Кіпр підписав угоду про екстрадицію... Як не схоче підписувати - піти війною... І по барабану - Греки там чи турки...
Сьогодні в ранковому радіо ВВС я вперше почув такі цікаві цифри: ~90% укр. пенсіонерів одержуть пенсію до 1000 грн., а всього 1,5% номенклатурних пенсіонерів забирають 14%(!!!) коштів всього Пенсійного фонду! Во, живєм, да? Та таке ж ні в які ворота і ніколи не ввійде... Значить такі ворота найпростіше просто зламати, й зробити зовсім інші, і, в першу чергу,- прозорі!