Страйк!!!

Discussion in 'Політика і політики' started by Мих, Nov 15, 2010.

1. bora

bora Well-Known Member

Може по-різному спрацювати... Заборонити - це не варіант.. Чому туди виводять капітали не причетні до ВР бізнесмени? Бо не знають якої мари чекати від нової влади, а вона таки не хоче прозорості, стабільності, однакових правил для всіх. Тобто, може скластися ситуація коли це стане можливістю розкуркулити кілька бізнесменів, щоб самим нажитися. А володіючи інформацією ЩО заборонять,а які дірочки ЗАЛИШАТЬ, депутати вчергово наживуться.. боюсь закриються і підприємства і робочі місця, а ніц економіці не покращає.
    Щоб в нас інвестували (навіть свої) треба, щоб були створені для бізнесу (великого і малого) умови, комфортні звісно, на засадах згаданих вище.. і в довгостроковій перспективі.

• Подобається Подобається x 6
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

тому що ті розміри - то є гроші ВМФ плюс накраджене на Україні.

• Подобається Подобається x 4
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я вважаю виведення коштів за митну території України прирівняти до імпорту і оподатковувати

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Импорту, я вас правильно понял?

А чем обусловлена цифра в 30%? Почему не 20 или 50?

---------- Додано в 02:59 ---------- Попередній допис був написаний в 02:56 ----------

Интересно будет посмотреть на это. Оптимисты, они такие оптимисты...

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

7. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Ви мене не зрозуміли.
    Уявіть що Ви пливете на кораблі у тривалу подорож (живете у державі). У Вас є насущні справи (забезпечити себе і свою сім'ю зараз). Але тут Ви помічаєте що якийсь "умнік" грюкнув залізякою нижче ватерлінії і у тріщину просочується вода (починають прийматися закони, віддалені наслідки яких є небезпечнимиі для Вас, і для широких верств населення, для демократії, освіти, мови - будь-чого важливого для великої частини народу).
    Що Ви будете робити? - "забезпечувати себе і сім'ю" як і раніше поки не стане півкорабля води - і потім ще не факт що викачаєте, чи одразу все покинете і займетеся поки ще невеликою пробоїною?

Я не конкретно про цей страйк, я про те що не можна жити лише дивлячись під ноги і йти бездумно куди ведуть, треба бути відповідальним і там де можна і нагально необхідно- виправляти курс країни, і економічний і політичний, і у сфері освіти чи мови - якщо ситуація така що "промедление смерти подобно" (В.І. Ленін)
    Адже коли президент порушує передвиборні обіцянки - народ має право і повинен скерувати його до обіцяного:
    http://vsempesdets.livejournal.com/188429.html
    p.s. до речі, ці обіцянки вже хутенько повидаляли із сайту ПР. :mocking:

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

На словах всё хорошо.
    А по жизни, Вы не замечали, что именно те (нормальные и думающие) за всё и расплачиваются.
    Кредитов они не набирали, а им не отдают их вклады, так как безответственные нахапали кредитов и теперь орут про то как - все кругом виноваты и им говорили, что можно и надо брать...
    Голосуют они по своим, опять таки, понятиям - тупости, выплывающей из услышанных обещалок.

Вот и получается, что одни идут и думают, а за одно и расхлебывают за других.
    Очень выгодно получается быть придурковатым..., за тебя и страну построят и подумают как тебе кредит погасить, а ты - знай потребляй.
    Вот и перегнули палку.

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Предприниматели на Майдане уже обросли своими интригами

• Подобається Подобається x 3
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Украли й крадуть мільярдами і їм це простити й залишити награбоване? Нє-є-є, впевнений, що рано, чи пізно, нові лідери посполитих піднімуть все одно це питання на рогачку. Допоки ця знахабніла система існує, допоки й не буде в Україні спокою.

Не треба намагатися винайти "український лісапєд" з цього питання. Зараз час хороший для того, щоби за безумовної допомоги відповідних західних інституцій раз і назавжди вирішити цю проблему. А вони з задоволенням поділяться досвідом, бо такий бардак в самому центрі Європи їм абсолютно не потрібен, він їх, врешті, просто лякає.

Я кілька днів тому був запрошений на один з заходів ОБСЄ, що стосувався безпосередньо України і знаю про що говорю.

10. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Те що державі довіряють тільки "придурки" - це ми вже зрозуміли.. спочатку у 1920-х, потім у 30-х, потім в часи застою, коли деякі собі відкладали в банк на безбідну старість - і мають тепер свою компенсаційну 1000грн., яких "акурат" вистачає на придбання цифрового апарату для вимірювання тиску.. на ліки від тиску вже й не вистачить..
    Тобто, по-Вашому, найвідповідальніший громадянин держави, це той який не платить пенсійні внески (все одно обмануть), не кладе гривню в банк (все одно не віддадуть), не бере кредит, тримає валюту готівкою в панчосі і т.і... невже держава з такими громадянами колись процвітатиме?..

Те що "набрали кредитов" - це біда і США, і всього світу, згодна. Але і складати на власне житло 20, 30 років - а потім виявити що інфляція з'їла все наскладене.. це теж не вихід.

Що ж до наявності політичних вимог у протестуючих - це логічно, добре було б щоб таких людей, які розуміють глобальність ситуації, було багато... Адже гряде житловий кодекс - і куди небезпечніший у наслідках аніж податковий. І що нас чекає попереду ще - один Бог знає.

• Подобається Подобається x 5
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Да они, правда кадась, даже своих физиков на эл. стул не кофий пить усаживали, а уж с теми, от которых пахнет непонятным, чужеродным для них радикализмом, как минимум проводили беседы в соответвующих оффисах, после чего этот "вольнодумец" до конца своих дней попадал в конкретный каталог.
    А про таких, как Вы, я вообще молчу, но знаю точно, что до самого Марфуткиного дня Вы там никогда не будете до конца своим. И это, уж, Вам замечательно известно...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

То поділіться з панством. Прошу.

• Подобається Подобається x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

саме тому вони й не хочуть йти в Європу, бо там прийдеться жити чесно.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вето?
    http://www.interfax.com.ua/rus/main/54750/

• Подобається Подобається x 3
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

От в це я вірю.

А в це не вірю.

Як можна за тиждень все це зробити? Хіба без обговорення з громадскістю.

16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Головне, щоб Кіпр підписав угоду про екстрадицію... Як не схоче підписувати - піти війною... І по барабану - Греки там чи турки...

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

А передёргивать не надо!!!!!!
    ;)

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Сьогодні в ранковому радіо ВВС я вперше почув такі цікаві цифри: ~90% укр. пенсіонерів одержуть пенсію до 1000 грн., а всього 1,5% номенклатурних пенсіонерів забирають 14%(!!!) коштів всього Пенсійного фонду!

Во, живєм, да? Та таке ж ні в які ворота і ніколи не ввійде... Значить такі ворота найпростіше просто зламати, й зробити зовсім інші, і, в першу чергу,- прозорі!

• Подобається Подобається x 9
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я десь читала, що до 25% доходить.

а де твій аватар? :)