Справжнє обличчя Росії

Discussion in 'UA-RU' started by Solomija, Jan 16, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Turkul, в мене до Вас питання - Ви були за кордоном? (Це не офтоп).

2. Turkul

Turkul Well-Known Member

Согласен, более чем дурной...хотя сейчас могут упрекнуть как ЮВТ, ВАЮ "першили" - лично я такими вещами не занимался, поэтому считаю что тот, кто с ДАМ посмеивается - не имеет мозгов в голове.

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

Был.

По нику - не полководец у меня из предков...:) Если это имелось ввиду...

3. Полковник

Полковник миється в бані

"Отяготи птице крылья золотом, и она никогда уж не будет парить в небесах."
    (Рабиндранат Тагор)
    Ребята не читают таких книжек.
    Не судите их строго.

• Подобається Подобається x 2
  4. Defender

Defender Well-Known Member

"Опытный хирург(ГП) окажет платную помощь плохому танцору(UA). Дорого"

Юлия Тимошенко VS RosUkrEnergo: принуждение к продаже.

http://www.pravda.com.ua/articles/4b1aa3fdb2a1a/

5. Turkul

Turkul Well-Known Member

Прекрасные слова!

Еще...

Золотая антилопа

6. Un.Known

Так, до доброго людина дуже швидко звикає, а потім важко відмовитись. Але це якщо людині оте золото впало саме.

Я не знаю, що мав на увазі KLIBERN, поясню один момент так, як його бачу я.

Ніхто Вам не кидає в лице наявність авто і нерухомості як безсумнівну людську перевагу. Але якщо звернутись до Вашого батька, просто совкового інженера з (не сумніваюсь в цьому) хорошою освітою, то за тим же кордоном він би мав авто і жив би краще. А так - жив, як міг.

Не впевнена, що Ви мене зрозумієте. Система йому просто не дала те, що йому належало. Навіть якщо Ваш батько - скромна людина, йому просто не дали те, що мало бути його.

Великим успіхом тієї системи було (і зараз є спадщиною, в Росії чи Україні, дуже повільно ми того позбавляємось),що люди були невибагливі і немогливі.

Щодо ніку - я жодного полководця не мала на увазі, я знаю туркула-птаха, угорський символ, просто зацікавило, звідки він у Донецьку взявся.

• Подобається Подобається x 6
  7. Turkul

Turkul Well-Known Member

Сталин родился босым и на тот свет ушел "в одной шинели и сапогах" - но с чистой совестью. Поэтому это философия - дала/не дала - то, что сейчас есть и ему (бате) могут дать так или иначе, он не возмет, потому как ему это не нужно. У него есть "шашлык в Тайге", огромные "просторы чистой и светлой земли СССР" - друзья, открытая душа, это бОльше, чем американский хот-дог в "супер кафе" МакДональдс и крутой телевизор с Бивисом и Батхедом на экране. ;)

Про птицу не знал, знаю есть еще такая гора - Туркул. Но ник я выбрал не по этим причинам, они на много проще.

8. Un.Known

Питання - а чи вона була... але це вже не сюди.

Смішно стало. Для чого таке порівняння? В мене також друзі є, в Москві у тому числі. Звідки Ви взяли, що МакДональдс - це цінність принаймі для мене? Таких людей насправді небагато.

А якісь там простори - це все ж з тої пісні "широка страна моя родная". Вам дали уявні простори і до них - чіткі обмеження.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Не только про Отца Туркула можно это сказать.
    Про многих можно.
    Вот, Вы уехали, и хорошо Вам.
    А я песенку вспомнил:

Россия нас не балует ни званьем, ни рублем,
    Но мы ее последние солдаты.
    А, значит, нужно выстоять, покуда не умрем.
    Аты-баты, аты-баты
    Аты-баты, аты-баты.

Так и живём.
    Хорошо!
    С ГОРДОСТЬЮ ЖИВЁМ!
    И в России и в Украине.

• Подобається Подобається x 1
  10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Пригадався анекдот про глиста, що питає папу про яблучних червячків.

От Вам і Вашим однодумцям до компанії - Луїс Корвалан:
    «Несмотря на недостатки социалистической системы, всевозможные деформации и отклонения, допускавшиеся в ходе строительства социализма в СССР, вопреки жестокости и зверствам, преступлениям и ошибкам, допущенным Сталиным, баланс в мировой истории все же будет на стороне великих заслуг СССР. Его подвиг заключается в том, что народ избавлен от темноты и отсталости в такой короткий срок, как жизнь одного поколения, что была доказана возможность построения общества без эксплуататоров и эксплуатации, в том, что только одно присутствие Советского Союза вдохновляло многие народы мира и стран на борьбу за независимость, против колониализма. И навсегда в исторической памяти останется подвиг советских людей, противостоявших Гитлеру и спасших мир от нацизма».
    http://www.zn.ua/3000/3050/44861/
    Надзвичайно важко визнати, що все життя промарнував на хибному шляху. :sad:

11. Un.Known

В якомусь анекдоті було "Да разве это жизнь..."

Я Вас переконувати не буду. І Туркула також. Для цього є інші люди. )

12. Полковник

Полковник миється в бані

Ворон, Педро и Аксакал? :haha::haha::haha:
    В жопу их, в жопу! :good:

• Подобається Подобається x 3
  13.  
  14. Un.Known

Отнюдь. )

Ворон і Педро кажуть, що думають дуже прямо. Ті, про кого я говорю, швидше медово, поливаючи при тому мозок вологодським вершковим маслом.

• Подобається Подобається x 3
  15. Turkul

Turkul Well-Known Member

Ну вам смешно, а мне нет - ценности разные.

Кстати, вы были в Ростове-на-дону, Рязани, Муроме, Уфе, Калининграде, Воронеже, Новосибирске, Волгограде, например, про Москву и Питер не говорю, что вы так яростно утверждаете - там плохо?!

А по поводу МакДональдса - это дух Америки, - она вся такая, попробовал и забыл...

...
    Вот еще в тему: фото Ростова - город-побратим Донецка! Даже очень похожи, к слову.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Last edited: Jul 22, 2010
  16. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Расскажите плз про машину-мечту.

17. - не скажите. Некоторым он очень подходит, дух этот.

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

http://wikispooks.com/wiki/Anton_Turkul

• Подобається Подобається x 4
  19. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  20. Un.Known

Знову смішно - ну звідки Вам знати, які в мене цінності.

З цього списку була в Ростові (звідти моя бабушка, не з кубанських, як один москаль з Макіївки стверджував), Уфі, в Воронєжі, в Москві. В останній, правда, давно, а в врешті міст в мене рідні і друзі живуть.

Ви кажете, в мене якісь там цінності... Так, я вважаю, що кожна сім'я мала б мати окрему квартиру, бо і простий інженер її заслуговує. А от в Пєрмі ще не так. Правда, гаряча вода там тече і в комуналках.
    А при чім Америка до Вас з нами?

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)