Спіраль або таблетки

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Контрацептиви оберігають нас від небажаної вагітності. Однак, щоб не зашкодити власному здоров’ю, за порадою у виборі методу контрацепції необхідно звернутися до лікаря. Повний текст

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо ж Ви раніше мовчали?!
    Журналісти мучилися-мучилися, з нічого статтю ліпили, а Ви знали і мовчали. непорядок!

• Подобається Подобається x 3
  3. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Я фігєю, таку водичку лиють ніби про щось писали і нічого несказали. Ну як так можна ну алеж на вибір контрацепції впливає дуже багато факторів з яких стан здоров'я є третім і він ніколи не є визначальним бо визначальними є віросповідання особи та ментальність.
    Я коли читаю такі статті завжди неможу зрозуміти чому ніхто ніразу незаїкнеться що спіраль було задумано для країн третього світу де вона невиправдала свого довір'я а народила дуже багато проблем. І ніхто не каже що це 100% абортивний метод. І ніхто не каже що в США всі виродники спіралей закрилися через виплати великих компенсацій відшкодування збитків.
    Дуже часто чується що ОК не є абортивним але ж, але ж, але ж, всі церкви цей вид контрацептиву заборонили як абортивний і про це зобов'язаний повідомити лікар щоб особа свідомо вибирала, а не займатися тільки рекламою.
    То напевно писав статтю хтось спец по контрацептивам бо із природніх назвали тільки один термальний метод який ненайкращий бо він є однопоказниковий а тепер всі використовують багатопоказникові методи, але детам їм, добре що хоч щось знаю, бо могли написати про календариковий.

• Подобається Подобається x 5
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а то їх робота... з нічого робити сенсацію... "корисні" статті писати...

а де твій аватар? :)