а мені снився кошмар ніби мене вклеїли під обої... я намагаюся кричати, шоб випустили, а вони валіками закатують.... ну як в анегдоті про дистрофіків...
То все тому, що ви надміру ремонтом перейнялися. Все буде добре, не переймайтеся тим, у вас кращі клопоти є.
окрім ремонту це ще може бути символіка що вас хочуть «закатати» в певні рамки але то ніц... тримайтесь. Усьо будєт в порядкє!
Так, тре припиняти новини дивитися...Снилася війна, але не в Газі, а чомусь у Білорусії. Цілу ніч ховалася по катакомбах, кудись їхала в якомусь автобусі, кудись тікала... Жах.
Приснилося, що в мене вкрали сестричкин фотоапарат.А я так хотіла зазнимкувати осіннє дерево..там такі кольори були , просто казака.
а мені щось дивне снилось, і, мені здається, означає нехороше... Бачу, що я у весільному платті жовтого кольору з квітами піднімаюсь по сходах, а мені на зустріч три подруги, які ще незаміжні, і вони всі в білих платтях, спускаються по черзі з нареченими, а в останньої нема нареченого... що то жовте плаття весільне значить? і взагалі... знаю, що якщо незаміжня то недобре себе в платті бачити, а коли заміжня?
Приснилось, що Кофі 13 приходила до мене на вареники, а потім ми пішли до неї , забравши тісто , що залишилось і у неї з нього щось смажили.я гралася з її малою, а потім було море..військове навчання американців, супутник , що завис прямо над будинками , низенько Коли почав спускатись на землю, виявилось, що то танк З нього вийшли два здоровенних американця, один в лисячій шубі , до того ж негр, потім прибігла якась тітка, наче кухарка тих американців і попросила прибрати на столі, бо їй треба гготувати , а ми після себе не прибрали ще ті вареники.А потім сказала, що мій тато поранив руку і треба допомогти, я кудись побігла бігла у високій траві, а опинилась знову на морі, там мене чекала Оксана з коханим..він тримав її за руку і так ніжно ніжно дивився на неї....
О... А я то думаю чого я така втомлена прокинулась... ну певно напакуватись вареників, а потім ще й гонити з коханим по траві... А давай цієї ночі тобі щось спокійніше присниться, а?
Як в анікдоті Прокинувся хлоп та й каже, що снилося , що так наробився.."То ляжу відпочину" Ой , не знаю..якщо пізно ляжу, то мабуть нічого цікавого не присниться, не встигне
Отак завжди... Як гонити мене десь всю ніч - то час є, а на щось цікавіше - нема... ну ну... Зато не підглядатимеш
О, а давайте колись всі гуртом до мене в сон завітаєте, зробимо "дівішнік" , бо мої кошмари мені вже набридли...
Мабуть я сьогодні не лягатиму.... Ну то давай я сьогодні прийду гггг, Ірено, Кофі, мене сьогодні не буде) якщо ми всі завітаємо, то ще невідомо який кошмар був кращий